Çok fenayım yardım lazım

Susuzluktan olabilir. Tavuk derisi görünümü diyorlar bu tip görünüme. En doğru tespit için doktor muayenesi almanız gerek.

Ayrılıkla ilgili bir durum oldu mu? Bir yerden bir kişiden bir olaydan ayrılma ile ilgili?

Yediğin birşey dokunmuş olabilir uyuz olabilir kurdeşen olabilir egzama olabilir en yakın zamanda doktora gidin biliyorum çok kaşınıyor için gidiyor ama sakın kaşıma yara olup iz kalmasın birde nemlendir.

Hayır ama iş yerinde yıl sonu olduğu için hesap kapatmalar vardı doğal olarak para istediğim müşterilerle tartışmalar vs vs
Ayrılık derken kurtulmak istemek de buna dahil aslında. Bacağın dış kısmında gördüğüm kadarıyla. O olaya/olaylara odaklanıp artık önemsiz olduğunu, sonlandigni düşünün. Sinirlendiyseniz vs bunu yüksek sesle söyleyip atın içinizden.

Sinirselse zona olabilir ama daha belirgin cikio onun kabarciklari urtiker olabilir kizarikliklar birlesiosa. Ama bunlar cok daha fazla kasinir ozellikle urtiker.

Ama fotograflara bakinca bana vucut dehidre kalmış gibi geldi. Sanki d vitaminin eksik vucut nem tutamamis kurumus oldugu icin kaşınıyor bence. Her türlü nemlendirici sürmen gerekiyor.

Yok canım intörn değilim. Doktorum, ama böyle dan diye her yere etiket yapılması pek hoş değil gibi, hele ki gece gündüz ayırt edilmeden, nezaketen de olsa fikrim sorulmadan…
Öncelikle ben etiket yapmadım sadece bahsettim bana laf yetiştirmeye vaktin varsa faydalı olmaya da vaktin varmış görüldüğü uzere

Randevu almamiz gerektiğini de bilmiyordum muayene ücreti filan ödeyecek miyiz bu arada ?

Bir de gece gündüz ayırt edilmeden demişsin ama gece gündüz sen buradasin burada olmasan müsait olmasan
her gece yazdıklarıma beğeni ya da diğer ifadeleri nasıl atıyorsun ?

şu noktada da anlaşalım
Gece gündüz ayırt edilmesini gerektiren bir durum nasıl olabiliyor ?
Telefonuna etiketlendiniz diye çağrı mi gidiyor öyle olsa kabul edeceğim sen haklısın filan diye de

Gece gündüz kavramı senin için ayırt edilmesi dikkat edilmesi gereken bir husus ise lütfen kendin için istedigin şeyi başkalarına da uygula
Yani mesela gece gündüz senin tarafından bildirim almak istemiyorum bende, lütfen nezaketli ol

İnşallah değildir ama maalesef uyuza çok benziyor

Yahu ders arasında kafa dağıtmak için KK’da takılmakla milletin sorunlarıyla ilgilenip yorum yapmak aynı şey mi? İlkine ayıracak vakti var demek ki, ikinciye yok. Bunu idrak etmek bu kadar zor olmamalı. Bana da birileri sürekli sabah akşam demeden coğrafya sorusu gönderse eh ama yeter derim. Muayene ücreti falan, ayıp şeyler bence. Biraz empati her şeyi çözer.

valla siteyi açıp 5 dakika bakıp simgeyi aşağı indirince de saatlerce online görünüyoruz. parametre buysa bence buradaki bir sürü çocuklu ev hanımı da zerre kadar ne çocuğuyla ne eviyle ilgilenmiyor, hepsi goygoyda.
ha ayrıca bir sürü konuda bir sürü insana yardımı dokunmuş bir arkadaşımız, gerçekten danışmanlık ücreti istese hakkıdır ki bence bunu aklından geçirmeyecek kadar da nazik ve mütevazi bir insan.
kendisinin burada yazdığı bilgilerin 100de 1ini ücreti mukabilinde vermek için muayenehanesine çağıran nice doktorlar var.

Dilersem 24 saat de burada vakit geçirebilirim, bu benim keyfime kalmış bir konu sonuçta

Yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim, zira çok kırıcı ve kaba bir üslubunuz var. Konuyu da çok çarpıtmışsınız. Neyse.

Bildirimlerimi görmek istemiyorsanız göz ardı edebilirsiniz. İyi forumlar

Otrerayi etiketleyin kendisi doktor yada intErndi
Otrera sitenin doktoru değil ne kadar düşüncesiz bir davranış bu ya anlamiyorum.
Sitede geçirilen zamani size hesap verecek degil kimse bu nasil bir yaklaşım?

Nezaket deyip yazdığınız mesaj bir otreranin mesajına bakın bir de sizin yazdığınıza bakın. Sizi kıracak hiçbir şey söylememiş gayet kibar bir şekilde bu konudaki hassasiyetini dile getirmiş. Siz de mevcut bütün yaralarinizdan gocunmussunuz

Son düzenleme:
Resime göre sizin başıklık sisteminiz çökmüş. Zona geçiriyorsunuz.

ZONA HASTALIĞI NEDİR?​

Zona diye adlandırılan deri hastalığı, suçiçeğine neden olan virüsün meydana getirdiği sinir iltihabı hastalıdır. Bazı kişilerde çocukluk dönemlerinde suçiçeği olarak görülürken bazılarında da ilerleyen yaşlarda zona olarak ortaya çıkmaktadır.

Strese bağlı egzama ymış ilaç başladım rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…