Çok etkilendim sizce bu adamla bir şansım olur mu? Üzülür müyüm

Okurken çok hoşlaşmış bu heycanlı duygulardan neden olmasın evet küçüksün ama oda çok aşırı büyük değil ayrıca yakışıklı olabilir çok güzel kadinlarlada birlikte olmuş olabilir sen kendini neden başkasıyla bir turuyorsun olursa olur olmazsa bişe yok aman bak keyfine

Üzer bacım ilk görüşte aşka kesinlikle inanıyorum. Ben de öyle aşık oldum geçmiş olsun ay yada başın sağolsun aşk çok zor
Bu şimdi aşk mı hanımlar ya hani beğeni hoşlantı falan kurtarmıyor mu? Aşk çok korktuğum bi duygu

Şimdi ben kendimden pay biciyorum 21 yaşimla 29 yaşım arasında o kadar fark var ki ergenlikten tam çıkmadığımi görüyorum . Çevrem de öyle . Çok üzer sizi
Üzer değil mi? Böyle aklımı başıma getirecek şeyler deyin ki silip atayım nereden çıktı bu Allahın belası hiç bilmiyorum

Aşk evet aslında iyi de birşey yani herkesin başına gelmiyor.. Nadir gerçekleşen birşey bence. Bak 8yıl olacak aklımdan çıkmıyor..Kavuşamıyorum da ve biliyo musun kimseyi istemiyorum ne kısmetlerim oldu. İstemedim... Gönül birkez sevdi mi ondan başkasını istemiyor cidden. Bazen kendime kızdım unut ondan fayda yok diye başkasını sevmeye bile midem bulanıyor öyle söyleyeyim sen anla... artık

Söylediklerinize pek katılamadım. Erkekler biraz aklı çalışan güzel manken gibi birini bulunca asla kaçırmıyorlar. Zaten kim kolay buluyor da onlar kaybetsin.
Herkesin çevresi, gözlemlediği şeyler farklıdır. İnsanları kategorize etmek zor. Saygı duyarım fikrinize

Bu konuda senin hayata bakışın önemli biraz takılalım bitse de dert olmaz der misin mesela keyifli zaman geçti der misin ki ondan da bi adım yok galiba. Uzak mesafe ilişkisinin yürüyeceğini sanmıyorum 21 yaşında gözünün önünde olması lazım herkes el ele gezerken yol mu bekleyeceksin. Ki adım da yok herhalde. Tecrübe dersen adım atarsa bi şans ver.

Üzer değil mi? Böyle aklımı başıma getirecek şeyler deyin ki silip atayım nereden çıktı bu Allahın belası hiç bilmiyorum
Abartma ayol daha karşına neler çıkacak ohooo. Egolu kendini bir b*k zanneden erkekten olmaz şekerim . Zaten ana babaları bunları paşam diye yetiştiriyor aç konulari oku bak en egitimlisi bile hayatı zindan eder . Sen önce kendini ve ne istediğini keşfet ki doğru kişiyi seçersin

Ayyy amin tatlım sağol evet zor bir duygu ama kavuşmakta ihtimal bazen..

Ay o kadar mantıklısınız ki,bazı şeylerden dilim yanınca ben de bu kafaya büründüm.Çoook yakışıklı kaslı erkekler playboy tarzı oluyor geneli.

Ayrıca yazarsa konuşursun tanisirsin hayat tecrübesi olur ama bu kadar duygu yukleme . Sonuçta erkek işte

Onun hayat ve ilişkiler anlamında tecrübesi benden fazla. Bu biraz endişe yaratıyor. Başkalarıyla kıyaslamak konusunda çok haklısınız ama hep öyle iddialı kızlar görünce nereye düştük falan dedim istemsizce kıyasladım sanırım.

Ayyy amin tatlım sağol evet zor bir duygu ama kavuşmakta ihtimal bazen..
Eğer doğru kişiyi alintiyorsam kendine eziyet ediyorsun. Seviyorsan bı şey yapmalısın. Öyle bekleyeyim de gelsin olmaz ki. Aşk acısı da yıllarca sürebilir ama bu senin hayatını bu kadar niye etkiliyor? Kimseye şans vermiyorsun ki. Belkide sen hayalinde kurduğun adama aşıksın ama o gerçekte böyle biri değil.

Eminim çok güzel heyecanlar hissetmişsin turp sıkmak istemem ama bir ara güncel videolarda bu hislerin aslında bedenimizin bize yaptığı bir uyarı olduğunu gerçek sevginin aşkın daha huzurlu bir his olduğunu görmüştüm

ya öyle kendini övmüyor Allah var haddini biliyor ama farkında yani çok yakışıklı olduğunun

Benim eşime sen bir dizide mi oynuyordun diye soran bile çıkmıştı . Spor yapan , baklavaları olan baya yakışıklı bir adamdı . Şimdi çocuktan sonra baba göbeği çıktı hafif ,e saçta birkaç beyaz , e oturmaktan o squat poposu da duzlesti biraz . Bazen evde atletle geziyor falan yani enikonu son bu çok gözünde büyütme .

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz ben de psikolojiye meraklı biri olarak bu hislerin aslında uyarı niteliğinde olduğunu okumuştum. Bir üye hanımefendi daha demiş. Temkinli olmam en doğrusu

Canım kocamı çok gommusum hala çok yakışıklı sadece kilo aldı

Hahahaha çok tatlısınız, hakikaten çöküyorlar mı ya öyle yaş alınca evlilikten sonra falan. Olsa bile bu iş ben kıskanırdım sanırım bu kadar ilgi çekmesi rahatsız ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…