Çok endişeliyim:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
2.976
1.733
333
Sakarya
Kızlar ya 32 yaşındayım bekarim adet düzenimde bir sıkıntı yok günü saşmaz ancak şöyle bir durum oldu iki aydır kanamam çok azaldi kafayi yiycek gibiyim resmen doktorada gidemiyorum malum virüsten dolayı ben adet olamayacakmiyim yaa bu durumu yaşayanlar oldumu?

Canım korkma stresten hava değişikliğinden olabilir önemli olan çok olması değil ki

Biliyorumki normaldede en ufak sıkıntım olcak olsa hemen giderdim doktora bir problem yoktu ilk kez böyle birşey yaşadim canım
Evet durumlar malum gidilmiyor maalesef yoğun olarakmı oluyorsun yoksa damla şeklindemi

Eskiden ilk 3 gün yoğun olurdum sonra normale dönerdi ama bu son aylar zoraki kanama oluyor sanki damla damla
Hım bilemedim şimdi belkide doktora görünmem lazım inşallah kötü bişey yoktur doktorlar bi damla da olsa edet sayıyorlar ama haklısın insan adet olmadığı zaman kötü hissediyor

Hım bilemedim şimdi belkide doktora görünmem lazım inşallah kötü bişey yoktur doktorlar bi damla da olsa edet sayıyorlar ama haklısın insan adet olmadığı zaman kötü hissediyor
Evet çok kötü hissediyorum ya olmazdam diye daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…