Öncelikle merhaba,
Uzun süredir takip ettiğim bu forumdaki ilk mesajım olacak. Benim sorum da sizinkilerle aynı. ''Acaba hamile miyim?''
Ama durum biraz farklı. Ben 4,5 yıllık evliyim ve bir yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. İlk aylar denedik olmadı, Altı ay öyle geçti. Ama bundan dört ay önce her türlü belirtiyle birlikte 10 günlük adet gecikmem oldu. İki ayrı test yaptım ama çıkmadı ve adet oldum. Ondan sonra yaşadığım hayalı kırıklığı ve işimle ilgili yaşadığım sıkıntılardan dolayı, hiç takamadım kafama çocuk meselesine. Ama vücudumda tuhaf dğişiklikler olmaya başladı. Son üç aydır, adetim tuhaf bir şekilde oluyor. İlk gün kahverengi bir leke geliyor ve bir iki gün sonra başlıyor kanama. Ama normalden farklı yani. Göğüslerim bir beden büyüdü resmen. Kilo artışım oldu. İnanılmaz bir şişkinlik var vücudumda. Özellikle ellerim ve ayaklarım şişiyor. Bu sabah zorla çıkarabildim alyansımı. İştahım inanılmaz arttı.Normalde bir porsiyon tatlıyı bitiremezken şimdi ikinci porsiyounu arıyorum.Ani ateş basmaları yaşıyorum. Diş etlerim her fırçalammda kanıyor ve tırnaklarım inanılmaz zayıfladı, kırılıp soyulıyor. Hayatımda, ergenlik dahil, sivilce nedir bilmezken, son üç aydır, sırtım, omuzlarım ve yüzümde sivilce patlması oldu. Yorgunluk ve ayakta kalmaya bağlı şiddetli bel ağrısı cabası. Yani ben birkaç aylık hamile olduğumu düşünmeye başladım.Şu üstüne görme denen durum gibi geliyor bana. Şimdiye kadar nerdeydin diyeceksiniz. Ben bu belirtileri birkaç gündür hamilelikle ilişkilendiriyorum. Yani daha yeni dank etti kafam. Normal olmasa da adet gördüğüm için hiç böyle düşünmemiştim ve şimdi korkuyorum. Varsa eğer bebeğim için almam gereken ilaçlar ve yaptırmam gereken testler için geç kalmış olmaktan korkuyorum. mafoldumben Ve de bu zaman zarfında iki kez saçımı boyadım. Off!! Bugün hemen test yaptıracağım.Bir yandan inşallah hamileyimdir diye düşünürken bir yandan da ya hamileysem bebeğimin sağlığını düşünüyorum. Ne olur bir şeyler yazın sizce bunlar hamilelikle ilişkilendirilebilir mi?