Çok endişeliyim, lütfen yardımcı olun

milkybug

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
196
4
Öncelikle merhaba,
Uzun süredir takip ettiğim bu forumdaki ilk mesajım olacak. Benim sorum da sizinkilerle aynı. ''Acaba hamile miyim?''
Ama durum biraz farklı. Ben 4,5 yıllık evliyim ve bir yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz. İlk aylar denedik olmadı, Altı ay öyle geçti. Ama bundan dört ay önce her türlü belirtiyle birlikte 10 günlük adet gecikmem oldu. İki ayrı test yaptım ama çıkmadı ve adet oldum. Ondan sonra yaşadığım hayalı kırıklığı ve işimle ilgili yaşadığım sıkıntılardan dolayı, hiç takamadım kafama çocuk meselesine. Ama vücudumda tuhaf dğişiklikler olmaya başladı. Son üç aydır, adetim tuhaf bir şekilde oluyor. İlk gün kahverengi bir leke geliyor ve bir iki gün sonra başlıyor kanama. Ama normalden farklı yani. Göğüslerim bir beden büyüdü resmen. Kilo artışım oldu. İnanılmaz bir şişkinlik var vücudumda. Özellikle ellerim ve ayaklarım şişiyor. Bu sabah zorla çıkarabildim alyansımı. İştahım inanılmaz arttı.Normalde bir porsiyon tatlıyı bitiremezken şimdi ikinci porsiyounu arıyorum.Ani ateş basmaları yaşıyorum. Diş etlerim her fırçalammda kanıyor ve tırnaklarım inanılmaz zayıfladı, kırılıp soyulıyor. Hayatımda, ergenlik dahil, sivilce nedir bilmezken, son üç aydır, sırtım, omuzlarım ve yüzümde sivilce patlması oldu. Yorgunluk ve ayakta kalmaya bağlı şiddetli bel ağrısı cabası. Yani ben birkaç aylık hamile olduğumu düşünmeye başladım.Şu üstüne görme denen durum gibi geliyor bana. Şimdiye kadar nerdeydin diyeceksiniz. Ben bu belirtileri birkaç gündür hamilelikle ilişkilendiriyorum. Yani daha yeni dank etti kafam. Normal olmasa da adet gördüğüm için hiç böyle düşünmemiştim ve şimdi korkuyorum. Varsa eğer bebeğim için almam gereken ilaçlar ve yaptırmam gereken testler için geç kalmış olmaktan korkuyorum. mafoldumben Ve de bu zaman zarfında iki kez saçımı boyadım. Off!! Bugün hemen test yaptıracağım.Bir yandan inşallah hamileyimdir diye düşünürken bir yandan da ya hamileysem bebeğimin sağlığını düşünüyorum. Ne olur bir şeyler yazın sizce bunlar hamilelikle ilişkilendirilebilir mi?

canım hamilelikte üstüne qörme diye bir şey yoktur
bende öyle zannediyordum fakat 2 kere düşük yaşadım bu durumdan dolayı..
şimdi bu 3. hamileliğim ve bu hamileliğiminde ilk başlarında normal adet olamam qereken qünde
lekelenmelerim falan oldu ancak ben de senin qibi şüphelendiğim için dr qittim ve hamile olduğumu öğrendim
eğer qitmeseydin tekrar düşük yaşıcaktım
ancak qittiğim için dr bir sürü ilaç verdi ve 3 ay boyunca bebeğimi ilaçlarla tuttuk
3 ay boyunca da adet oldum hamileyken
bende saçımı boyattım meraklanma bilmediğin için bişey olmaz
ama eğer hamileysen ve lekelenme yada kanaman oluyorsa düşük yaşıyor olabilirsin
üstüne qörme diye birşey yok o yüzden hemen dr qitmeni tavsiye ederim :gitme:

tatlım umarım hamilesindir ama bana pek öyle gibi gelmedi açıkcası... hayırlısı neyse o olsun canım...

Yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum. Birazdan test alıp geliyor arkadaşım. Yapıp sonucunuz yazarım, ama çok heyecanlıyım ya off!

Yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum. Birazdan test alıp geliyor arkadaşım. Yapıp sonucunuz yazarım, ama çok heyecanlıyım ya off!

canım inşalah hayırlı sonuç alırsın. Ama değilsen karamsarlığa düşme.Vucut hamileliğe kalmadan önce bir alıştırma dönemi geçiriyor.Bende öyle olmuştu.Hamile kalmadan 5 ay önce her ayım hamilelik belirtileriyle geçti.Şimdi 3 aylık hamileyim.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

ınş hayırlısıyla hamilesindir canım. ıdrar testine güvenme benim negatif çıkmıştı 5 gün sonra kanda ölçtüler pozitif çıktı. O yüzden mutlaka kan testi yaptır.Hamile değilsen de sakın üzülme lütfen bir kadın doğumcuya git ve baştan aşşağa muayeneni ol.

canım benımde adetım 35gunde bı oluyodu.enson 6subatta oldum.dun sabah lavoboya gırdım ve bıkacdamla kan geldıgını gordum oan cok uzuldum hastalandım dıe.nese ped koydum daha busaat oldu ped tertemız.sadece lavoboya gırınce bıkac damla kan gelıo.anlamadım gıttı.sabah hemen doktora gıdıcem.nebu sımdı.

Hadi inşallah hayırlı bir haberle dönersin, buraya yazmayı unutma :Saruboceq:

bebişler zaten umutsuz zamanda gelir inşallah seninkide bi süpriz yapar ve gelir

üzülüp stres yapma bir doktora git bence inş. güzel haberlerini alırız.

Merhaba arkadaşlar.Yeni konu açmamak için eski konuma yazıyorum. Dün doktora gittim ve hiçbir problem yokmuş. Folik asit verdi. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama daha gelen giden ve de hiçbir belirti yok.Ve bu ay da çok iyi çalışmıştık bebek için. Bu sabahtan beri de sol kasığımda acaip batma var ya inşallah bebeğimin habercisidir o batmalar. Hamile miyim diye heveslenip duruyorum ama bir yandan da olsaydı doktor görürdü herhalde diye düşünyorum. Sizce varsa bu kadar erken görünür mü yani adet günüde?

kızlar nolur cevap yazın bebek ultrasonda en erken ne zaman görünür? eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…