Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin sonuç adetten 2 gün sonra alabilirsin :)Mrb arkadaslar adetime 8 gun var bugün betahcg kan testi yaptirdim. <0.2 çıktı. Erken mi yaptırdım acaba.
Hmm yarn bir test yap bakalim bazen belirti olmuyor cnmAmin canım çok güzel benim de bugün dördüncü günüm gecikeli bir gün gecikince test yaptım ve negatif ti şuan hiç bir belirti yok rgl olcak gibi de dgilim sadece bir sivilcem çıktı yüzümün gerisinde o kadar
En yakın eczaneye gidebiliyomuyuz bilmiyorum ki canım evde de yokHmm yarn bir test yap bakalim bazen belirti olmuyor cnm
Bilmiyorumki cnmEn yakın eczaneye gidebiliyomuyuz bilmiyorum ki canım evde de yok
Maalesef canım Kasım’da hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi deniyorum inşallah olacakCanım bende senin durumunun aynını hemde aayyyynısını yasadım kimyasal gebelikten sonraki ay gercekten hamile kaldım annem rahim kendini gebeliğe hazırlıyo dedi hatta güldüm yine kimyasaldır dedim ama dogru demiş umarım seninde vardır bu ay sağlıklı bir miniğin inşallah![]()
Canım ben doğum yaptım oğlum 1 yasında rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin bu duyguları inşallahhhMaalesef canım Kasım’da hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi deniyorum inşallah olacakbu ayda olmazsa bana doktor yolu görünüyor hayırlı olsun bu arada sağ sağlim kucağına al
![]()
Amin canım Allah herkesin kucağını doldursunCanım ben doğum yaptım oğlum 1 yasında rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin bu duyguları inşallahhh
Maalesef canım Kasım’da hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi deniyorum inşallah olacakbu ayda olmazsa bana doktor yolu görünüyor hayırlı olsun bu arada sağ sağlim kucağına al
![]()
Teşekkür ederim canım ama insan bir kere yaşayınca korkuyor cuma günü kese için çağırdı doktor keseyi görene kadar bana rahat yok gerçekten piskolojik olarak etkiliyor insanı kimyasal gebelik seni okadar iyi anlıyorum ki ben kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi kullandım ve kaldım çok şükür umarım sende bu ay güzel haberler alırsınımzanızda gebelıgı gorunce sevındım :) daha once de actıgınız baslıgı okumustum.
kasım ayında ben de kımyasal gecırdım bu ay da 2 gunde bır degerlendırdık , kımyasaldan snra hamıle kalan cok duydum
ınsallah bız de guzel sonuclar alırız
Teşekkür ederim canım ama insan bir kere yaşayınca korkuyor cuma günü kese için çağırdı doktor keseyi görene kadar bana rahat yok gerçekten piskolojik olarak etkiliyor insanı kimyasal gebelik seni okadar iyi anlıyorum ki ben kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi kullandım ve kaldım çok şükür umarım sende bu ay güzel haberler alırsın
canımmm hamileyim çok şükür yarında keseyi görürsem benden mutlusu yok ama göremicem diyede korkmuyor değilim.Canım bende senin durumunun aynını hemde aayyyynısını yasadım kimyasal gebelikten sonraki ay gercekten hamile kaldım annem rahim kendini gebeliğe hazırlıyo dedi hatta güldüm yine kimyasaldır dedim ama dogru demiş umarım seninde vardır bu ay sağlıklı bir miniğin inşallah![]()