• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok düşünme durumu

sucukxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
18
3
36
22
selam :)
her şeyi çok kafama takıyorum.en ufak bir şey bile günlerce kafama takılıyor.siz de böyle misiniz ? kafanıza takar mısınız ? eğer böyle değilseniz neler önerirsiniz çok düşünmemem için
teşekkürler.

Çok boş kalıyorsun büyük ihtimalle . Kendini meşgul et sevdiğin konuları araştır, hobi Edin,ev işi oldukça yorucu zaten aksam ağzın açık uyursun.

Çok boş kalıyorsun büyük ihtimalle . Kendini meşgul et sevdiğin konuları araştır, hobi Edin,ev işi oldukça yorucu zaten aksam ağzın açık uyursun.
Valla ben ev işi yaparkende yatarkende eğer kafama bişey taktıysam düşünüyorum. Beynimi susturamıyorum resmen 🤷🏼‍♀️

Valla ben ev işi yaparkende yatarkende eğer kafama bişey taktıysam düşünüyorum. Beynimi susturamıyorum resmen 🤷🏼‍♀️

Roman okumak belki iyi gelir böyle biraz polisiye tarzı akıcı da olur,farklı bir alanda gibi olunuyor az da olsa idare eder sizi. Kafaya bişey takmayın ya hayat okadar kısa ki sağlık olsun yeter.

Ben de bir ara böyleydim. Çok detaycı ve mükemmelliyetçi olmaktan kaynaklanıyor. O öyle olmasaydı bu böyle olurdu, keşke şöyle yapsaydım farklı olurdu vs vs.. akışına bırakın bazı şeyleri ve olduğu gibi kabul etmeye çalışın; hem kendinizi hem de olayları. Zaman içinde geçtiğini görüceksiniz🌸

Ben de bir ara böyleydim. Çok detaycı ve mükemmelliyetçi olmaktan kaynaklanıyor. O öyle olmasaydı bu böyle olurdu, keşke şöyle yapsaydım farklı olurdu vs vs.. akışına bırakın bazı şeyleri ve olduğu gibi kabul etmeye çalışın; hem kendinizi hem de olayları. Zaman içinde geçtiğini görüceksiniz🌸
teşekkür ederim ☺️

Ben de öyleyim. Bazen iş yaparken, kitap okurken bile kendimi kafama taktığım şeye dalmış halde buluyorum bu yüzden de odaklanamıyorum o an yaptigim işe. Böyle gelmiş böyle giderim saçlar bembeyaz oldu her seyi taka taka:))

Bende siz gibiyim kafama çok takıyorum düşünüyorum insanlık hali gayet normal bana göre. Hatta düşünmekten uykum bile gelmiyor

Back
X