- 13 Eylül 2023
- 495
- 269
her gun cocuğun olmuyor mu cocuk duusnmuyor musun kısır mısın eşinde mi problem var sorularından o kadar yoruldum sıkıldım ve bunaldım kı bu kadar sığ düşünceli insanların arasına nasıl düştüm ben de bılmıyorum. ben kımseye boyle sorular sorumazken bu cürettı nerede buluyor bu ınsanlar cok merak edıyorum gecenlerde iş arkadasım bıle samımıyetımız olmamasına rağmen arkdasını örnek vererek kısırmış vs cocuk dusunuyorsan gıttıgı doktorların ısmını alabılırım dıyor ne alaka ben kısr degılım kı neyı ıma edıyorsun dedıgımde he ne bıleyım cocuk ıstıyorsun olmuyor dıye duydum ondan soylemıstım gıbı samımıyetsız cevaplar verıp sınırımı bozdu bu kadar kolay mı ya ne cürretle ınsanlar boyle seyler dıyebılıyorlar o gun o kadar uzuldum o kadar ağladım kı ruyama bile gırdı anne oldugumu goruyordum esıme mutlu haberı verıyordum berbaer aglamıstık uyandıgımda eşim sesimi duymasın dıye sessız sessız ağladım. kafama taktıgım ıcın cok kızıyor bız cocuk ıcın evlenmedık kı daha dur bı bakalım belkı kendılıgınden olur yoksa doktorumuza gıderız yardımcı tedavı yontemı denerız dıyor. çok haklı sırf bu ınsanlar yuzunden cocuk meselesını kafama takmıyormuş gıbı davranmaya calısıyorum ama çok zor gercekten. doktor hsg ıster ailem(kendı aılemde dahıl) ıyı bu ay hamıle kalırsın hsg cektırenler hep hamılekalıyormus) olmazz aa tüh derler
hacamat yaptırırım . hacamat yaptrıanlar hemen hamıle kalıyormus derler hamıle olmam aa tüh derler. bıktım gercekten . vıtamın kullanırım aa gebelık mı dusunuyorsun ya yeter ya gercekten o kadar doluyum kı bu konuda buralara yazsam sığmaz.
hacamat yaptırırım . hacamat yaptrıanlar hemen hamıle kalıyormus derler hamıle olmam aa tüh derler. bıktım gercekten . vıtamın kullanırım aa gebelık mı dusunuyorsun ya yeter ya gercekten o kadar doluyum kı bu konuda buralara yazsam sığmaz.