Kına Gecesi çok değişik kına gecesi olsun istiyorum :/ var mı fikri olan :)

o kına gecesiyle ilgilia dresi banada verebilirmisin cok güzel anlatmıssın:)))

çok güzell yaa ama at ya atarsa beni üstünde naparımmm

valla ben de dusunmedim degil sonucta memlekette egitimli ati nerde bulcam ben herhalde boyle at arabasi ati falan bulurum ancak uyus bisey olurr o da kesin
duzgun bi at bulmamiz lazim, ben at binmeyi cok severim normalde, eskiden haftasonlari giderdik kluplere. ama eger sen denemediysen ders fln alabilirsin. cook guzel bi sey kesinlikle tavsiye ederim!

imkanın olduktan sonra çok güzel alternatifler var. mesela kınada verilen hediyelikler:) kınaya özel öyle şirin davetiyeler varki... oje şişelini gelinlikle dekore etmişler, ıslak mendil poşetlerinide ogüne özel yazı yaptırmışlar:) yine mumluklar, el bileklikleri, genç kızlara özel duvaklar da bence değişik ve kızların hoşuna gidicek bi ayrıntı:) yani biraz imkan ve uğraş sonucunda değişik ve hoş görüntüler ortaya çıkabilir.

evt haklısın imkan ve uğraş .. oje şişelerinden gelin :93: mükemmeellll hemen deniyorum bi tane
ama ben hediyelkilerden yada duvaklardan hariç değişik olaylar istiyorum o anda konukları şaşırtabilen bişeyler nası desem mesela gelinin taht üzerinde getirilmesi gibi :82:

ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN ..

iste budur 5 yldizli oteli gec eski zamanlardaki gibi olmali kina
illa maddiyatla olmuyor en basiti her annenin dolabinda bir igne oyali esarp her büyükannenin dolabinda bir salvar vardir sende girisi at ile yaparsin mesela saka bir yana geriside senin hayaline ve istegine ve birazda becerine kalmis

kizlar gittigidiyorda karsima cikti, hint kiyafeti arayan varsa saree satiliyor.
hint kıyafeti yazın çıkıyor.
ben kendime almistim etek bluz şeklinde olanlardan. bu sarmalı ama bence yine de hoş durur kesinlikle.
ohh ohh
paylaşayım dedim

iyi yaptınnn canikommm :93: bende düşünüyorum onları ama ne bileym ben kendi gelenek göreneklermzden vazgecemk istemiyorumm missss gibi bindallılarımız varkennnn hint kıyafetine ne gerek var die düşünüyrummm, nacizane fikrimm :26:

kızlaR BEN MANİ OKUTMAK İSTİYORUM KINA YAKILIRKEN ESKİYE DÖNÜŞ OLSUN İSTEDM AZICIK

hadi bakalım naçizane bi fikirde benden:))) hepsini boşver ama nişanlın ve sen pisttesiniz.herkes oturmuş yerine.üzerinde bindalli var ikiniz al yazmalım şarkısında oynuyorsunuz nişanlının elindeki tespihe elini geçiriyorsun eller birleşiyor.müzik desen harika ötesi bişiy kuzenim nişanında yapıldı tüylerim diken diken oldu.hatta netten filmin o karesinin indirip nişanlınla azcık çalış hem ortaya hoş birşey çıkıyor hemde izleyenlerin dibi düşüyor:)))

çook güze ve değişik bi fikir .ok tesekkr ederim :))))
al yazmalım dediğiniz şarkıyı link olarak atarmısınız ?
türkan şorayın oynadıg filmin müziğinden bahsediyorsunuz sanırım

çook güze ve değişik bi fikir .ok tesekkr ederim :))))
al yazmalım dediğiniz şarkıyı link olarak atarmısınız ?
türkan şorayın oynadıg filmin müziğinden bahsediyorsunuz sanırım

rica ederim canım.benim uyus nişanlım kabul etse ben yapıcaktım çünkü çok duygusal bir an üstelik duvakmış bilmemneymiş gibi modasıda geçmiyor.biz piyasada yokken çekilmiş bir film ama müziği hala herkesi hayran bırakıyor.bahsettiğim evet türkan şorayla kadir inanır oynuyor başrollerde.googleden bulabilirsin..kolay gelsin bakalım.

YOK YOK !! benim hemcinslerim bu kadar az fikirle kalamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:82:
haydi kızzlaaaarrrrr azcık hakereketttttt

Son düzenleme:
bizde kınaya erkek gelmeyecek ama edirneli bir arakadaşımın kına gecesinde sandalyeye oturttuk çevresinde döndük durduk havaya kaldırdık üç defa tekrarladık bunu üçüncüde kızı havada tuttuk damat geldi kızı kaptı götürdü. bizde arkasından getir diye koştuk. çok değişik bir gelenekmiş. sizde uygulayabilrsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…