evet evet gecen gün facebookta gördüm hayran kaldim ama öyle bir kina gecesi icin maddi gücün baya bi kuvvetli olmasi gerekiyo
5 yldizli otelde yapmslar kiz ve en yakin arkadaslari yöresel kiyafetler giymisler hersey türk adetine göre olmus ortada kina tepsileryle falan cifte telli oynamislar dans dersi almislar tabi
damatta ayni sekilde onun da arkadaslari yöresel kyafet giymis salonun ortasnda tras etmisler zeybek falan oynamislar davullu zurnali
haaa bide kiz sultan tahtiyla tasinmis salona fesli yöresel kiyafetli adamlar tasimis
fotolara bak bak doyamadim cok güzel olmus
çok güzell yaaama at ya atarsa beni üstünde naparımmm
evet evet gecen gün facebookta gördüm hayran kaldim ama öyle bir kina gecesi icin maddi gücün baya bi kuvvetli olmasi gerekiyo
5 yldizli otelde yapmslar kiz ve en yakin arkadaslari yöresel kiyafetler giymisler hersey türk adetine göre olmus ortada kina tepsileryle falan cifte telli oynamislar dans dersi almislar tabi
damatta ayni sekilde onun da arkadaslari yöresel kyafet giymis salonun ortasnda tras etmisler zeybek falan oynamislar davullu zurnali
haaa bide kiz sultan tahtiyla tasinmis salona fesli yöresel kiyafetli adamlar tasimis
fotolara bak bak doyamadim cok güzel olmus
çook güze ve değişik bi fikir .ok tesekkr ederim :))))
al yazmalım dediğiniz şarkıyı link olarak atarmısınız ?
türkan şorayın oynadıg filmin müziğinden bahsediyorsunuz sanırım
ve yine arkadaşların için ponpon taçlar alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?