Kına Gecesi çok değişik kına gecesi olsun istiyorum :/ var mı fikri olan :)

b ilmiyorum canım masraf yapmakmı koyuyo ben gidicem diyemi yoksa hiç umursamadklarındanmı bilemiyorum çokta umrumda değil herşeyimi alsnlar yapsınlarda ...gerisi boş benim için

aslında abarttıgımıza degmio canım benim neticede 2-3 sa lik bişe ama tek heyecanlandırıcı yanı haytta bi kere olması ..
inş hep mutlu olursun canım ya

dansözü bende düsünüyorum ama sanki tuhaf olur ya bilemiyorum :26:

ama kesinlikle yapmak istedigim seyler var belki sanada fikir olur:
gelin bindalli giyinirde damadin nesi eksik? onun basinada fes takilcak ve osmanli zamaninda giyilen yeleklerden giyecek (uzun degil ama) ve kina yakilirken yine osmanli motifli/desenli büyük minderlere oturmak istiyorum (damat ve gelin yani)

nasil olur?

benimde mayısda dügünüm aynen degişik fikirler istiyorum. bindallı giyecegim tamam ama kına yakılırken veya o anda yapılacak hoş küçük süprizler istiyorum ne mesela demeyin bilemiyorum:))

hımm dansözz o zmnki maddiyata göre uygun olursa çağırılabilirrr
@işte ben : nişanlımla bizde aynı şeyi düşündük ona da fes carık giydircezz kii kına gecesi oldgunu o da anlasın

birde kızlar bi fikrim daha vr.bnm minik minik 2 tane kuzenim var , onlara da bİndallı giydirp birer sepet vericez içine şekerler doldurcaz ben içeriye bindallımla girerken onlar da bnm önümden şekerleri saçarak içeri giricekler minick bi değişiklik olur die düşündüm

bişey daha nişanlımla fanatik FENERBAHÇE taraftaryız sarı lacivert byük balonlar alıp içlerine pullar doldurucaz.tam kına yakılıp örtümü açarken o balonları üzerimizde patlatıcaklar böylece etraf şıkır şıkır olcak

benden bu kadar e hadi kızlar azcıkda sizdenn

Son düzenleme:
nasıl yani ama çok değişik bi kına organizsayonu olamazki. sonuçta yapılması gerekenler biraz geleneksel kurallar üzerine oluyor

balonların içine maniler şekerler filan koysan patlayınca onlar düşse ben kınamda öyle yapmıştım uçan balonların içine maniler yazıp şekerlere zımbalayıp içine koyduk herkese birer tane iki tane balon dağıtıp aynı anda patlattılar

bir arkadaşım yapmıştı balon patlayınca pullar dökülüyor ve şıkır şıkır oluyor
@aydanmutlu kına gecem adetlerden gelenkelerden ayrılmadan kopmadan yapılacak kısmetse.çnk aile olarkda çok bağlıyızdır geleneklermze

Benimde düğünüm yaza farklı fikirler düşünüyorum ama bu aralar herkeste duvaklar gına geldi artık ponpon taçlar fena durmuyoo,bileklik yapılaibir birdee gelinin arkadaşları gelini ortaya alıp halka oluşturuyolar ellerinde testii yere atıp kırıyolar içinden şekerler dağılıyoo,bereket paraları yapıp ailenin küçük çocuklarına sepetle birliktee önünden yürüyerek atırabilirsin biçok şey var ama hangisini yapsam diyee karar veremiyorum....

yeni ürünlerimide ekleyeyim arkadaşlar :)

bu taçlar güvercinli. klasiklersen sıkılanlar için

Son düzenleme:
Merhaba ben aranıza yeni katıldım

Haziran sonu gibi düğünüm olucak inş.nikah payıcaz kına gecesini salonda eglenceli yapıcaz kına için değişik fikirler arıyorum,bende süslü mumlara bayıldım
Bizde kına yakılırken 10 tane kıza kırmızı saten şalvar siyah tişört giydirmeyi düşünüyoruz hem karmaşa olmaz kim mum tutacak gibi, mumları biraz daha büyük ve altlıkla tuturmayı düşünüyorum daha tehlikesiz ve kolay olması açısından.
Değişik hoş eğlenceli ve maliyeti çok yüksek olmayan fikirlerinizi bekliyorum herşey gönlümüzce olur inşallah

selam kizlarr,, ben de planlarimdan bahsedeyim hosunuza gider belki sizin de

nisanlim orta asyali ve ata cok duskun oldugu icin hem de eski geleneklere uygun olsun dye ata binmeyi dusunuyorum. salvarli bir bindalli giycem ve davul zurna esliginde evden cikip ata bincem. arkamda da ev ahalisi olacak tabii.. ben atin uzerinde, nisanlim ati tutuyor bir vaziyette gule oynaya gitcez...nasil sizcee?? bu arada nisamlima da eski kusakli falan kiyafetlerden giydircez. onun esi dostu fotolara baktigi zaman geleneklerimizi gorsunler istiyorum..

bir de hint kiyafeti satin almayi dusunuyordum ama onlar genelde dar etekli oldugu icin ata uygun degil diye almadim.. arkadaslarima-kina yakacak olanlara- pullu feslerden giydirip omuzlarina kirmizi ortuler atcaz.

bu arada balon olayi da cok hosuma gitti gercekten..

hadi bakalim yakinda kinasi olan koysun fotograflari daha ne yapabiliriz ogrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…