• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi çok değişik kına gecesi olsun istiyorum :/ var mı fikri olan :)

mervema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
30
0
36
Kırklareli
kızlar bana yardım edin nolur :( ailemn ilk ve son kızı oldugggum için pek bi hevesli hazırlanıyoruz düğünüme :D
adetlerine uygun güzel bi kına gecesi olsu istiyrum:31::31:
başka yerlerde gördüğünüzde ne kadar değişikmiş dediğiniz bişeyler var mı :24:

evet evet gecen gün facebookta gördüm hayran kaldim ama öyle bir kina gecesi icin maddi gücün baya bi kuvvetli olmasi gerekiyo
5 yldizli otelde yapmslar kiz ve en yakin arkadaslari yöresel kiyafetler giymisler hersey türk adetine göre olmus ortada kina tepsileryle falan cifte telli oynamislar dans dersi almislar tabi
damatta ayni sekilde onun da arkadaslari yöresel kyafet giymis salonun ortasnda tras etmisler zeybek falan oynamislar davullu zurnali
haaa bide kiz sultan tahtiyla tasinmis salona fesli yöresel kiyafetli adamlar tasimis
fotolara bak bak doyamadim cok güzel olmus

hersey türk adetine göre olursa daha güzel oluyo böyle günler
simdi milleti bir özentlik sarmis gdiyor
yok kinada duvak takmalar yok damadn maskeleri kizlarin yüzünde sacma sapan moda almis gidiyo
ahhh su diziler hersey onlarn sucu :P :)))

5 yıldızlı otelde yapacak gücümüz olmasa da kapı önünde yaparz olmaz mı :D çok da değişk olur :D
arkadşlarıma bnde alıcam yöresel kıyafetler ama çiftetelli değil sdc kına yakılırken giyicekler :D
ayy çok tesekkr ederm fikirlernz için kulağım delik :D

5 yıldızlı otelde yapacak gücümüz olmasa da kapı önünde yaparz olmaz mı :D çok da değişk olur :D
arkadşlarıma bnde alıcam yöresel kıyafetler ama çiftetelli değil sdc kına yakılırken giyicekler :D
ayy çok tesekkr ederm fikirlernz için kulağım delik :D

bence güzel olur adetleri uyguladiktan sonra ha kapi önü olmus ha 5 yildizli otel damadin orta yerde tras olmasi cok hosuma gitmisti sanirim tras edenlerde arkadaslariydi :)

arkadaşlarına bu şekilde süslü kına mumları alabilirsini

KINA-MUMLARI-0-80-KURUS__31077215_0.jpg

cok hos fıkırler gelının onundekı kagıtta neyazıyo baska resımde gorunen varmı
ellerınzıe emegınıze saglık

cok hos fıkırler gelının onundekı kagıtta neyazıyo baska resımde gorunen varmı
ellerınzıe emegınıze saglık

teşekkür ederim beğenemenize çok sevindim. gelinin önünde "bride to be" gelin oldum gibi birşey yazıyor. bunun değişik yazılıları var tabi. hatta gelin arkadaşlarına alanda var.

eğer imkanın varsa kınacı kadın getirtebilir arkadaşlarının ellerine kınaları desen halinde çizdirebilirsin.

kızlar bana yardım edin nolur :( ailemn ilk ve son kızı oldugggum için pek bi hevesli hazırlanıyoruz düğünüme :D
adetlerine uygun güzel bi kına gecesi olsu istiyrum:31::31:
başka yerlerde gördüğünüzde ne kadar değişikmiş dediğiniz bişeyler var mı :24:

ah canım ne güzel bende ailemin tek kızı tek evladıyım kimse ne heycanlanıyo ne hevesleniyo kimseninde umrumda değil ben demesem ısrar etmesem afedersiniz k..çlrını kaldrmıcaklar hayırlısı olsun inş ben hep byle şarkı söyleyen yaşlı kadınlar olursa onlardan gelsin isterdim (kimse ilgilnmediği için hayal tabi )

doscity şu ponponlu taçlara da bayıllldımmmmmmmmm tek kelimeyle harikalarrr :D :D
ayy şuan nası sevindim anlatamammmmm :D :D duvak muhabbetnden gınaa geldi ve bu harika olduu :D :D
çok saolun arkadaşlar hepinizin fikri sonucu inş güzel bi kına gecem olur :D

Back