Çok değişik bir yaşantım var

Yer değiştirelim mi ? Ama evli değilim,göbekli kocam yok.

Nereye geçicem ben :))
İstediğin yere geç.İstemediğin kadar monoton hayat fırsatı sunuyorum sana.Tüm gün uyu,otur,tv izle,nette takıl...Ama bi süre sonra intihar senaryoları yazmaya başlıyorsun.Müessemiz mesuliyet kabul etmez

Evlen gobeksiz al zaten evlenince bi kac ayda o kendiliginden gobeklenir...
İlla obekli bulcam diye ugrasma

kimin hayatı monoton ya ben de deliriyorum habire boşuna mı
hayat kafanın içinde bence sen yaşadıklarını çok maceralı yaşıyorsan olay sende bitiyor :)
bunu ne zaman anladım ?
aynı ya da benzer olaylara çevremdekilerin tepksiz ya da sakince umursamazca tepkileriyle
meğer ben abartıyormuşum
aynen bence sen de öyle olabilirsin bir dikkat et bakalım:)

23 yaşta nasıl herşeyi yaşadım diyebiliyorsunuz hacım yaaa... 23 yaş tazecik bir fidan. 23 yaş herşeyin ilk basamakları. Aklıma gelen herşeyi yaşamış olamazsın.. Hayatta hangi izi bıraktın? Aşkı tattın mı?Mesela sana benzeyen bir kızın,gözleri kaşları aynı babası dediğin bir evladın varmı? Bir adamın kalbine iz bıraktın mı? Bir adamın senin kalbine girip Sarmaşık gibi dolanmasına izin verdin mi? hiç kalbin o adamın kalbiyle bir attı mı? Hadi tamam bunları geçelim nerede kendini unutulmaz kıldın? Kimseler söylerlermi ''yaa evet deniz işte evet o yapar o başarır'' Herkese güven verdinmi? Kimsenin kalbini kırdın mı Onarmak için uğraştın da o kalpte unutulmaz oldun mu? 23 yaşın verdiği bir cüret var deniz. Herşeyi yaşadım deme 23 yaştan sonraki yaşayacaklarına ağzın açık kalmasın heyecan hep olsun heves hep olsun adrenalin hep olsun ki hayatı iliklerine kadar yaşadığının kanıtı olsun. Yaşayıp geçtim demekle olmuyor ki iz bırakmak gerek bazen bir gönüle bazen bir şehre Bazen küçük bir anlık süreye..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…