- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Yer değiştirelim mi ? Ama evli değilim,göbekli kocam yok.10 yaşlarında falanken hep düşünürdüm derdimki benim monoton bir hayatım olmasın olursa ölürüm daha iyi. Bunu dedikten üç sene sonra serüven başladı. Şuan 23 yaşındayım ve birtek sakin gen bir günüm bile yok. Nasıl.tekrar monotonlaşabilirim bilmiyorum ama gerçekten göbekli kocama tv.izlerken pıçağın ucunda elma uzatma fikri bile bana çok cazip geliyor artık.
Hayaller ve hayatlrdaki hayatlar idealim :/)Supermis
Ben de artık kocamin kardesinin dugununde cocuklarimi pistten almak istiyorum meselaaa
İstediğin yere geç.İstemediğin kadar monoton hayat fırsatı sunuyorum sana.Tüm gün uyu,otur,tv izle,nette takıl...Ama bi süre sonra intihar senaryoları yazmaya başlıyorsun.Müessemiz mesuliyet kabul etmezNereye geçicem ben :))
Hayat hikayemde kısacası herşey var. Görüp görebileceğin nerdeyse her türlü olay yaşadım ben hayatımda öyle düşün aklına ne geliyorsa evet o onuda yaşadımsenin hayat hikayeni bilmeden net bi yorum yapamayizki ama ...?
Bunlar benim için hayal kuzum :)İstediğin yere geç.İstemediğin kadar monoton hayat fırsatı sunuyorum sana.Tüm gün uyu,otur,tv izle,nette takıl...Ama bi süre sonra intihar senaryoları yazmaya başlıyorsun.Müessemiz mesuliyet kabul etmez
Hayat hikayemde kısacası herşey var. Görüp görebileceğin nerdeyse her türlü olay yaşadım ben hayatımda öyle düşün aklına ne geliyorsa evet o onuda yaşadım
Benim aklimda olan şeyleri yaşamamamıştr umarim23 yaşta nasıl herşeyi yaşadım diyebiliyorsunuz hacım yaaa... 23 yaş tazecik bir fidan. 23 yaş herşeyin ilk basamakları. Aklıma gelen herşeyi yaşamış olamazsın..
Senin aklından pek iyi şeyler geçmez amaBenim aklimda olan şeyleri yaşamamamıştr umarim
Tahmin etmek hiç zor değil. Neyse biz yine de kötü düşünmeyelim daha 23 yaşında kızımız o kadar da hareketli değildir herhalde hayatı canımGecmiyo valla