Dilek kapıları acık hep :) kocan o arada göbeğindeki pamuğu da cıkarıyor olabilir10 yaşlarında falanken hep düşünürdüm derdimki benim monoton bir hayatım olmasın olursa ölürüm daha iyi. Bunu dedikten üç sene sonra serüven başladı. Şuan 23 yaşındayım ve birtek sakin gen bir günüm bile yok. Nasıl.tekrar monotonlaşabilirim bilmiyorum ama gerçekten göbekli kocama tv.izlerken pıçağın ucunda elma uzatma fikri bile bana çok cazip geliyor artık.
Kudurmuştan beter diosunSen alismissin duramazsin , picaan ucunna dürtersin adamı
Ayy çoh güzellDilek kapıları acık hep :) kocan o arada göbeğindeki pamuğu da cıkarıyor olabilir
YaniKudurmuştan beter diosun
sükunet mi istiyosunAyy çoh güzell
Artık elma seven göbekli bir.koca peşindeyimDedektif denizin maceralari
Valla tmda onu istiyorumsükunet mi istiyosun
Benim kızı sana vereyim, huzur verir insana, uyuduğunda tabi :)Valla tmda onu istiyorum
İnsanın geçmişi geleceğini etkiliyor malesef hadi ben huzurlu bi hayata geçiyim diyemiyorsunesprili anlatmissin ama sıkıntı yaptigin belli.. sakin huzurlu bi hayat kim istemezki? yapman gereken yaşadığın herseyden ders çıkarmak ve nasıl biri karşına cikmasini istiyorsan sende öyle biri olmalısın..
Hani nirdeBenim kızı sana vereyim, huzur verir insana, uyuduğunda tabi :)
senin hayat hikayeni bilmeden net bi yorum yapamayizki ama ...?İnsanın geçmişi geleceğini etkiliyor malesef hadi ben huzurlu bi hayata geçiyim diyemiyorsun