Çok değişik bir yaşantım var

Nasıl değişik masela çok merak ettim o göbekli kocayla değişik ne yaşanabilirki. Laf olsun torba dolsun .

"Göbekli kocama tv. izlerken pıçağın ucunda elma uzatma " millette ne hayaller var yaaa kız inan ben de bu bile yok şanslısın :))

10 yaşlarında falanken hep düşünürdüm derdimki benim monoton bir hayatım olmasın olursa ölürüm daha iyi. Bunu dedikten üç sene sonra serüven başladı. Şuan 23 yaşındayım ve birtek sakin gen bir günüm bile yok. Nasıl.tekrar monotonlaşabilirim bilmiyorum ama gerçekten göbekli kocama tv.izlerken pıçağın ucunda elma uzatma fikri bile bana çok cazip geliyor artık.

şöyle bi okuyup geçecektim.gülmekten öldüm yaaaa yeminle....

göbekli kocama tv.izlerken pıçağın ucunda elma uzatma fikri bile bana çok cazip geliyor artık. burası beni bitirdi.. :KK70: :KK70: :KK70:

23 yaşta nasıl herşeyi yaşadım diyebiliyorsunuz hacım yaaa... 23 yaş tazecik bir fidan. 23 yaş herşeyin ilk basamakları. Aklıma gelen herşeyi yaşamış olamazsın.. Hayatta hangi izi bıraktın? Aşkı tattın mı?Mesela sana benzeyen bir kızın,gözleri kaşları aynı babası dediğin bir evladın varmı? Bir adamın kalbine iz bıraktın mı? Bir adamın senin kalbine girip Sarmaşık gibi dolanmasına izin verdin mi? hiç kalbin o adamın kalbiyle bir attı mı? Hadi tamam bunları geçelim nerede kendini unutulmaz kıldın? Kimseler söylerlermi ''yaa evet deniz işte evet o yapar o başarır'' Herkese güven verdinmi? Kimsenin kalbini kırdın mı Onarmak için uğraştın da o kalpte unutulmaz oldun mu? 23 yaşın verdiği bir cüret var deniz. Herşeyi yaşadım deme 23 yaştan sonraki yaşayacaklarına ağzın açık kalmasın heyecan hep olsun heves hep olsun adrenalin hep olsun ki hayatı iliklerine kadar yaşadığının kanıtı olsun. Yaşayıp geçtim demekle olmuyor ki iz bırakmak gerek bazen bir gönüle bazen bir şehre Bazen küçük bir anlık süreye..
Ahh ahh :/

kimin hayatı monoton ya ben de deliriyorum habire boşuna mı :KK53:
hayat kafanın içinde bence sen yaşadıklarını çok maceralı yaşıyorsan olay sende bitiyor :)
bunu ne zaman anladım ?
aynı ya da benzer olaylara çevremdekilerin tepksiz ya da sakince umursamazca tepkileriyle
meğer ben abartıyormuşum:KK70:
aynen bence sen de öyle olabilirsin :p bir dikkat et bakalım:)
Keşke :)

Çok değişik bir hayat nasıl ?

degisikten kastın nedir biraz acarsan sevinirim.somut bir ornek ver mesela sana hayatının standarttan çok farklı oldugunu dusunduren ne var her gun duzeli yaptığın?

Çok değişik bir hayat nasıl ?

degisikten kastın nedir biraz acarsan sevinirim.somut bir ornek ver mesela sana hayatının standarttan çok farklı oldugunu dusunduren ne var her gun duzeli yaptığın?
Mesela hergün başka birine hizmet ediyorum diyelim

Aklima su kadin geldi

Susume pusume duskunum yasanti tarzim cok farkli. 2bucukmilyar aracimin mazotuma sanmiyorum yetebilcegini :p

10 yaşlarında falanken hep düşünürdüm derdimki benim monoton bir hayatım olmasın olursa ölürüm daha iyi. Bunu dedikten üç sene sonra serüven başladı. Şuan 23 yaşındayım ve birtek sakin gen bir günüm bile yok. Nasıl.tekrar monotonlaşabilirim bilmiyorum ama gerçekten göbekli kocama tv.izlerken pıçağın ucunda elma uzatma fikri bile bana çok cazip geliyor artık.

Picaan ucunda elma fikri çok ütopikmis ya vay be

X