- 24 Aralık 2020
- 46
- 35
- 38
- 27
- Konu Sahibi Birderyadeniz
Herkese merhaba. Ben yeni katildim. Sırf beni tanimayan birilerinden objektif ve onyargisizca tavsiye almak icin kaydoldum bu siteye. 23 yasimdayim. Istanbul universitesinde psikoloji okuyorum. Bu bolume cok isteyerek ve emek vererek yerlestim. Birkac yil geriye gidersek univ.e baslamadan once yasadigim yerde bir cocuk benim pesime dustu. Reddetmeme ragmen cok cabaladi pesimi birakmadi. Ben cok bir sey hissetmeden oylesine iliski kuramayan biriyim. Bu kisi pesimden kostukca konusmalari ve uslubu beni etkiledi. Cok guvenilir kendinden emin olgun ne istedigini bilen bir erkek profili cizdi ve ona asik oldum. Bir iliskiye basladik. Cok ilgili ve kibardi. Arabadayken elimi tutup opmeden araba kullanmayan, guzel bir soz etmeden mesaj atmayan biriydi. Kendimi cok ozel hissettim. Cok mutluydum. Hatta hic bu kadar mutlu olmamistim hayatimda. Ona hayrandim. Yakisikliydi, olgundu. Tam bir erkek gbi davraniyordu. Kiskancti ama kaba degildi. Hem asik hem hayrandim ona. Ve bu mutlulugu hakedecek ne iyilik ettim acaba derdim kendime. Bu sekilde 3 sene gecti. Son zamanlarda birkac hafta mesajlasmalar sekteye ugradi. Az konusmaya basladik. Onemsemedim deli gbi konusan insanlar degildik zaten. Sonra yine mesajlasma siklasti. Ne zaman bulusacagiz cok ozledim. Cok sik bulusalim vs gbi konusmalar oluyordu. Bir gun sanirim Allah bu kadar kandirilman yeter diyerek instagramda onume bir foto dustu. Bir nikah fotosu. Fotograftakiler sevgilim ve nisanlisiydi. O konusmadigimiz donemde evlenmislee ve 1.5 senedir de nisanlilarmis. Inanin kafam uyustu fotografi gorunce. Gozlerim karardi. Kizi alnindan opuyordu. Elinde yuzuk. Bu nasil anlatilir gercekten bilmiyorum. öldüm o an. Hala daha etkisindeyim cikamadim. Ona sordugumda hala reddediyordu. Fotoyu gordugumu anlayinca reddedemedi. Senden kopamadim benim icin zaaf gibiydin. Evet bir iliskim var gbi bir seyler soyledi. O an kendimde degildim cok. Her yerden engelledim. Her seyi sildim. 3 ay gecti ama hala iyi degilim. Sizlerden istegim nasil ayaga kalkarim. Nasil unuturum. Simdi her gun bu kotulugu hakedecek ne yaptim diyorum. Aklim almiyor inanamiyorum. Ruya mi kabus mu buyu mu isin icinden cikamiyorum. Yasadiklarimi ne akil ne de gonuk suzgecinden geciremedim. Dogru degil ama kendimi sevmiyorum. Cok degersiz hissediyorum. Bu hayati da kendimi de...