çok değerli düğün hediyelerimiz

MyWorLd

İkincİ MELEGİM YoldA :)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
935
1
selammm

bazen çok sevdiğimiz, bazen de çok kızıp sert dille eleştirdiğimiz kayınvalideleriniz,kayınpederleriniz,elti ve görümceleriniz,kaynınız ve enişteniz sizelere düğününüzde neler taktılar:uhm: ve eşiniz ilk gece hediyesi olarak size ne aldı:uhm: peki ya sizin aileniz eşinize ne aldı :uhm:ve düğününüzde takılan o çok değerli hediyelerinizi ne yaptınız, o takılara ne oldu:uhm: harcadıysanız kendiniz içinmi yoksa bi başka şey için mi harcadınız:uhm: veeeeeeeeee o takılarınızı sizden isteyen oldumu:kahve:

düğün gecesi eşimden hediye gelmedi. arada kaynadı. :eek:

düğün takılarımızdan küçük altınlar eşya taksidine ve yakın zamanda evlenenlere , paralar ise düğün salonuna gitti. takı setim ve ailelerimizin taktığı bilezikler duruyor. bilezikleri ev alırken bozduracağız.

takıları kayınvalidem üstü kapalı istedi ama vermedim(düğün ve eşya için masraflarını hep biz yapmıştık çünkü)

Son düzenleme:
Takılarımın hepsi duruyor çok şükür..:nazar:
Kimse bir şey istemedi benden..
Tek tek saymıyım,herkes kendi çapında benim zevkime göre bir şeyler taktı sağolsun..:1hug:
Takılarımı severek kullanıyordum eskiden. Şu sıralar pek takmıyorum hatta alyansımı bile..
Yine coşar yine takarım birara,benim sağım solum pek belli olmaz:lepi:

Çoğu kişi için stresli bir konu... Takı meselesi çok takılır kafaya ve olan ya ilişkiye ya da kişinin psikolojisine olur.. Nacizane tavsiyem burada her ne yazılırsa yazılsın kendinizle kıyaslamayın... Olan olmuş, takılan takılmış, biten bitmiş.

düğüm gecesi eşimden hediye gelmedi. arada kaynadı. :eek:

düğün takılarımızdan küçük altınlar eşya taksidine ve yakın zamanda evlenenlere , paralar ise düğün salonuna gitti. takı setim ve ailelerimizin taktığı bilezikler duruyor. bilezikler ev alırken bozduracağız.

takıları kayınvalidem üstü kapalı istedi ama vermedim(düğün ve eşya için masrafları hep biz yapmıştık çünkü)

çok iyi değerlendirmişsin tebrikler canım... dilerim bileziklerinide bozdurmayı nasip etsin rabbim...en kısa zamanda ev alırsında onlardan da kurtulursun.. ev hediyesi olarak ta bize bi yiğen verirsin artık-tatlicadiarzu-

Çoğu kişi için stresli bir konu... Takı meselesi çok takılır kafaya ve olan ya ilişkiye ya da kişinin psikolojisine olur.. Nacizane tavsiyem burada her ne yazılırsa yazılsın kendinizle kıyaslamayın... Olan olmuş, takılan takılmış, biten bitmiş.

çoğu kişi için stresli bi konu olabilir ama ben stres boyutunu göz önüne alarak, yada kafaya çok takılıyor diye yada kafaya takılsın stres yaratsın diye açmadım konuyu.kendimle kıyaslamak için ise asla..! ama yinede tavsiyeniz için teşekkürler.. ve ben şahsen bi takının ne benim ilişkime ne de bi başkasının ilişkisine zarar vereceğine de inanmıyorum..çünkü olayı 2 taraflı alıp sonucunun ne olduğunu öğrenmek istediğimi belirttim.açılan her konu zaten olan olmuş yapılan yapılmış ve sonucunda bitmiş bişeyler değilmi? paylaşmak isteyen paylaşmak istediği kadar paylaşır , istemeyen de okur geçer konuyu diye düşünüyorum ben...

eşim ilk gece için bir şey almadı..bende ilk gece zaten hediyesini verememiştim regl olduğum içinkaydirigubbakcemile
takılarımdan bileziklerim ve liralarımı bozup bankaya yatırdı eşim.
diğerleri yani işçilikli olanlar setler bileklikler vs.duruyor..
yerine ve kıyafete göre takıyorum altınlarımı..
kimse altınımı istemedi.bırakın istemeyi sormadılar bile ne yaptınız diye..
babam nişanda pierre cardin saat taktı,düğünde de dolar.
aklıma geldi bir kelepçemi kaybettim taşınma arifesinde oldu sanırım..:çok üzgünüm:

çoğu kişi için stresli bi konu olabilir ama ben stres boyutunu göz önüne alarak, yada kafaya çok takılıyor diye yada kafaya takılsın stres yaratsın diye açmadım konuyu.kendimle kıyaslamak için ise asla..! ama yinede tavsiyeniz için teşekkürler.. ve ben şahsen bi takının ne benim ilişkime ne de bi başkasının ilişkisine zarar vereceğine de inanmıyorum..çünkü olayı 2 taraflı alıp sonucunun ne olduğunu öğrenmek istediğimi belirttim.açılan her konu zaten olan olmuş yapılan yapılmış ve sonucunda bitmiş bişeyler değilmi? paylaşmak isteyen paylaşmak istediği kadar paylaşır , istemeyen de okur geçer konuyu diye düşünüyorum ben...

Tabiki haklısınız. Ben zaten gereksiz bir konu açılmış anlamında söylemedim, sadece sizin yazdıklarınızı okuyunca içimden gelenleri yazdım. yanlış anlamayın lütfen amacım konunuzu eleştirmek değildi.

eşim ilk gece için bir şey almadı..bende ilk gece zaten hediyesini verememiştim regl olduğum içinkaydirigubbakcemile
takılarımdan bileziklerim ve liralarımı bozup bankaya yatırdı eşim.
diğerleri yani işçilikli olanlar setler bileklikler vs.duruyor..
yerine ve kıyafete göre takıyorum altınlarımı..
kimse altınımı istemedi.bırakın istemeyi sormadılar bile ne yaptınız diye..
babam nişanda pierre cardin saat taktı,düğünde de dolar.
aklıma geldi bir kelepçemi kaybettim taşınma arifesinde oldu sanırım..:çok üzgünüm:

:roflol::roflol: sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün:roflol::roflol:

herkes gücünün yettigince,güzel güzel takilar taktilar sagolsunlar...
abimin aldigi günlük kullanim icin bilezigim disinda digerleri kasada yatiyorlar...
zaten takmiyorum da..ceyrekler falanda ordalar
yakinda ceyrekleri ve hediye bilezikleri alip büyük bi altin yaptirip öyle birikim yapmayi düsünüyorum
cünkü set alsam,ilerde bozdursam biseye yaramicak yani

X