Allah razı olsunAllah sabır versin kolaylık versin zira buda sizin imtihanınız Rabbim evinize huzur ve bereket versin çok üzüldüm...Namaz kılıp dua edin ve bunu eşiniz le beraber yapmayı teklif edin Rabbim ferahlık versin. .
Allah razı olsunSize karşı muhabbeti artsın diye ya vedut diye dua edin. Dua ederken selavat çekin canani allahi övücü zikirde bulunun peşine isteklerinizi söyleyin dua sonunda ya vehhâb diye 3 veya 5 veya sonu tek lacak sayılarda yavehhap diyerek duanızı bitirin.fatihayi her zaman dua niyetiyle okuyun sabredin herşey yoluna girecek insallah
Kendi ailesinden destek görmüyor benimkilerden istiyor benim ailemde kıt kanat geçinen insanlar 1 milyar emekli maaşı okadar annem kardeşim köyde haliyle ancak kendileri geçiniyor zor zahmet sürekli vermiyorlar birşey diyor halbu ki kendi ailesi de vermiyor bana git ozaman diyor ailen yüzünden senide istemiyorum diyorBiraz konuyu açarmısınız?Para yüzünden derken?Allah yardımcınız olsun.
Simdi namazdan kalktim canim elim abdestli rabbim size huzur versin.Esini iyi etsin o cocuklarin hatrina yuvan huzurlu bereketli olsunÖyle bir dardayım ki sabaha kadar anlatsam bitmezbir kızım var 3 yaşında 7 aylık da hamileyim eşimle sorunlarım var çoğu ailelerimiz yüzünden para meseleleri eşimin psikolojisi bozuldu kötü şeyler düşünüyor artık bana beni sevmediğini söylüyor git diyor çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum huzurumuz hiç yok Allah’ın sevgili kullarından evlatlarım İçin dua istiyorum ben kendimde hangi duaları etmeliyim yardım edin çok üzülüyorum
Allah razı olsun binkereSimdi namazdan kalktim canim elim abdestli rabbim size huzur versin.Esini iyi etsin o cocuklarin hatrina yuvan huzurlu bereketli olsun
Malesefİnşallah sıkıntılarınızi çözersiniz. Bi de hamile çocukla durumunuz çok zor. Size destek olabilecek birileri yok mu
Allah razı olsunKardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah birbirinize destek ola ola çıkarsınız karanlıktan
Ama kocanın yalnız kalmaya ihtiyacı varsa geç ailenin yanına biraz hava değişimi olsun
AminALLAH yardimciniz olsun, cok uzuldum (((
ALLAH esinize vicdan versin bir az
Allah razı olsun yapacağımTelefona bakara suresi indirin. Hergun açın sizde evde iş yaparken oturuken hatta uyurken açık kalsın. Beş gün devam edin. Bakara suresi eşler arasında ki huzursuzluk gecimsizlik nazar büyü . Kötü enerji nasıl tabir ederseniz hepsini def eder Allah'ın izniyle. Önce inanın . Bakara suresi evde huzur eşler arası muhabbet ve güzel geçim için çok faydalı.
Niyetini kalbinde biliyorsun zatenBende okuyayım. Okumaya başlamadan önce niyet etmek gerekir mi.
Onun ve sizin ailelerinizle konuştunuz muG
Allah razı olsungidersen gelme birdaha diyor zaten gitmemi istiyor
ailenin parasi için seni kullaniyorsa para için sevdiyse para olmadığı zamanlarda git diyen adamdan süphe ederim.Kendi ailesinden destek görmüyor benimkilerden istiyor benim ailemde kıt kanat geçinen insanlar 1 milyar emekli maaşı okadar annem kardeşim köyde haliyle ancak kendileri geçiniyor zor zahmet sürekli vermiyorlar birşey diyor halbu ki kendi ailesi de vermiyor bana git ozaman diyor ailen yüzünden senide istemiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?