İnşallah sıkıntılarınızi çözersiniz. Bi de hamile çocukla durumunuz çok zor. Size destek olabilecek birileri yok muÖyle bir dardayım ki sabaha kadar anlatsam bitmezbir kızım var 3 yaşında 7 aylık da hamileyim eşimle sorunlarım var çoğu ailelerimiz yüzünden para meseleleri eşimin psikolojisi bozuldu kötü şeyler düşünüyor artık bana beni sevmediğini söylüyor git diyor çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum huzurumuz hiç yok Allah’ın sevgili kullarından evlatlarım İçin dua istiyorum ben kendimde hangi duaları etmeliyim yardım edin çok üzülüyorum
Ahh canimsin dua ederim ben sana da ama karnindaki sabiye yazik ne olur dik dur guclu ol allahim yardimcin olsun insÖyle bir dardayım ki sabaha kadar anlatsam bitmezbir kızım var 3 yaşında 7 aylık da hamileyim eşimle sorunlarım var çoğu ailelerimiz yüzünden para meseleleri eşimin psikolojisi bozuldu kötü şeyler düşünüyor artık bana beni sevmediğini söylüyor git diyor çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum huzurumuz hiç yok Allah’ın sevgili kullarından evlatlarım İçin dua istiyorum ben kendimde hangi duaları etmeliyim yardım edin çok üzülüyorum
Size karşı muhabbeti artsın diye ya vedut diye dua edin. Dua ederken selavat çekin canani allahi övücü zikirde bulunun peşine isteklerinizi söyleyin dua sonunda ya vehhâb diye 3 veya 5 veya sonu tek lacak sayılarda yavehhap diyerek duanızı bitirin.fatihayi her zaman dua niyetiyle okuyun sabredin herşey yoluna girecek insallahÖyle bir dardayım ki sabaha kadar anlatsam bitmezbir kızım var 3 yaşında 7 aylık da hamileyim eşimle sorunlarım var çoğu ailelerimiz yüzünden para meseleleri eşimin psikolojisi bozuldu kötü şeyler düşünüyor artık bana beni sevmediğini söylüyor git diyor çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum huzurumuz hiç yok Allah’ın sevgili kullarından evlatlarım İçin dua istiyorum ben kendimde hangi duaları etmeliyim yardım edin çok üzülüyorum
Telefona bakara suresi indirin. Hergun açın sizde evde iş yaparken oturuken hatta uyurken açık kalsın. Beş gün devam edin. Bakara suresi eşler arasında ki huzursuzluk gecimsizlik nazar büyü . Kötü enerji nasıl tabir ederseniz hepsini def eder Allah'ın izniyle. Önce inanın . Bakara suresi evde huzur eşler arası muhabbet ve güzel geçim için çok faydalı.Öyle bir dardayım ki sabaha kadar anlatsam bitmezbir kızım var 3 yaşında 7 aylık da hamileyim eşimle sorunlarım var çoğu ailelerimiz yüzünden para meseleleri eşimin psikolojisi bozuldu kötü şeyler düşünüyor artık bana beni sevmediğini söylüyor git diyor çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum huzurumuz hiç yok Allah’ın sevgili kullarından evlatlarım İçin dua istiyorum ben kendimde hangi duaları etmeliyim yardım edin çok üzülüyorum
Bende okuyayım. Okumaya başlamadan önce niyet etmek gerekir mi.Telefona bakara suresi indirin. Hergun açın sizde evde iş yaparken oturuken hatta uyurken açık kalsın. Beş gün devam edin. Bakara suresi eşler arasında ki huzursuzluk gecimsizlik nazar büyü . Kötü enerji nasıl tabir ederseniz hepsini def eder Allah'ın izniyle. Önce inanın . Bakara suresi evde huzur eşler arası muhabbet ve güzel geçim için çok faydalı.
Umarım düzelir..Öyle bir dardayım ki sabaha kadar anlatsam bitmezbir kızım var 3 yaşında 7 aylık da hamileyim eşimle sorunlarım var çoğu ailelerimiz yüzünden para meseleleri eşimin psikolojisi bozuldu kötü şeyler düşünüyor artık bana beni sevmediğini söylüyor git diyor çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum huzurumuz hiç yok Allah’ın sevgili kullarından evlatlarım İçin dua istiyorum ben kendimde hangi duaları etmeliyim yardım edin çok üzülüyorum
Allah Razı Olsun Hergün Ağlıyorum Bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorumAhh canimsin dua ederim ben sana da ama karnindaki sabiye yazik ne olur dik dur guclu ol allahim yardimcin olsun ins
Pek Bir Borç Sayılmaz 3-5 kredi kartları okadarUmarım düzelir..
Borçlarınız mı var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?