A buna çok katılıyorum. Ya Mesut Süre açarım güle güle dinleyerek ev temizlerim ya da Tarkan'ın tüm şarkılarının olduğu bi listeyi. İkisi de beni temizliğe adapte ediyorTelefondan müzik açın yada bir dizi ,sonra başlayın. Bu sekilde keyif aliyorum ben .
Baslamak bitirmenin yarisi derler. Ben de kızıma küçük bir adım atmak ,hiç adım atmamaktan iyidir diyorum. Seni bir yerden bir yere götürür.
Ya aslında ev temizken evimi seviyorum eve gelince mutlu oluyorum. Dediğinizi deneyeyim en azından günlere bilsem bir haftada ev biter hedhaldeBence bu sizin de dediğiniz gibi eşyaları, evi sahiplenme ile ilgili. Annemin evindeki dağınıklığımı anlatmaya utanırım yani saçımı düzleştirirdim saçlarım uçtan kopardı yerde bi tomar kıl, hiçbirini de süpürmezdim. Annem de süpürmezdi oda benim odam olunca o orada 10 gün kalırdı yani iğrenç. Şimdi evi seviyorum eşyalarımın hepsini kendim seçtim o yüzden hepsine ayrı bi ilgim var vs. İleride geçer belki ama durum bu şu an. Sizin eşyalar, ev sorunlu olduğu için içinizden gelmemesi bana çok normal geldi. Yapabiliyorsanız büyük değil ama küçük bazı şeyler alıp hevesinizi yerine getirebilirsiniz. Size çok sempatik gelen 1-2 biblo, vazo, kuru çiçekler vs. Belki bu şekilde evin size ait bi alan olduğu hissiyatını tekrar kazanırsınız. Olmuyorsa da mecbur bir takvim yapıp o takvime uymaya çalışmak. Pazartesi yerler süpürülecek salı toz alınacak çarşamba banyo fırçalanacak vs vs.
A buna çok katılıyorum. Ya Mesut Süre açarım güle güle dinleyerek ev temizlerim ya da Tarkan'ın tüm şarkılarının olduğu bi listeyi. İkisi de beni temizliğe adapte ediyor
Müzik falan beni motive etmiyorTelefondan müzik açın yada bir dizi ,sonra başlayın. Bu sekilde keyif aliyorum ben .
Baslamak bitirmenin yarisi derler. Ben de kızıma küçük bir adım atmak ,hiç adım atmamaktan iyidir diyorum. Seni bir yerden bir yere götürür.
Bir yerden başlayın ya pis dağınık ev dibe çeker insanıYa aslında ev temizken evimi seviyorum eve gelince mutlu oluyorum. Dediğinizi deneyeyim en azından günlere bilsem bir haftada ev biter hedhalde
Müzik falan beni motive etmiyorbir uerden başlamak lazım haklısınız
Robotun bozuldu işte garantiye göndermeye üşeniyorumBen taksit taksit yapıyorum. Öyle çok temizlik takıntılı biri değilim ama artık annem yok tabi arkamı toplasınbir akşam çamaşırları yıkayıp asıyorum. Evi haftada 3 defa robot süpürüyor (icat edenden Allah razı olsun) , 2 gün viledayla yerleri siliyorum sadece. Haftasonu toz alınıyor 1 gün. Öyle harıl harıl ev işi yapmıyoruz evde, ama her gün ufak ufak bişeyleri toparlıyoruz dönüyor bi şekilde. Dağınıkları da hemen toplamak lazım yoksa kalıyor. Mesela akşam dizi izlerken koltuğa pikeyi aldıysam yatarken mutlaka kaldırırım , yoksa haftalarca kalır orda ortada
Yardımcılar çok sıkıntı ya. 1+1 eve sadece sil süpür toz almaya 325 dedi en ucuz. Bir de onu yapmam bunu yapmam..etiket sökmek,perde takmak, Ocak silmek hep ekstra iş çıkartıyorsun diye burun kivirdi. Olmadı anlaşamadık.Temizlik avcıları izleyip gaza gelin önce . Sonra kendinize bir liste hazırlayın öncelik sırasına göre . Sonra kalkın yapın yani bu kadar pislikte hangi insan yaşamak ister …. Kendinize değer verin . Bir seferlik harcamadan kısıp yarım gün bir yardımcı tutabilirsiniz . kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?