Çok dağınıgim :(

Yanlış anlattım sanırım bi kAdin olarak benim yanımda olmanız cok hoş ama eşim yorgun geliyor. Vede Tabiki benim görevim evimi temizlemek. Erkek haliyle eşim temizlikte yapıyor sağolsun yemekte yapıyor. Konu o değildi bebeğim. Bazen bende de hata oluyor. Tabiki gece de olsa temizligimi yaparım gocunmam ki bundan . Haklı oldugu yerde üste çıkmam hiç. Hatamı görür kabul eder bi daha yapmamaya özen gösteririm.

Ben konudan koptum :) olsun konu sana ait olmasada yorum yapmış bulundum :)

Sizde kendimi gördüm,gerçi ben daha kötü durumdayim,calişmiyorum cocugum da yok,cok esyamda yok,sürekli atarim fazlalik sevmem...ama evim dağınık ta dağınık,valla nolcak bizim halimiz boyle,nasil duzelicez ya

evi tertemiz yapiyorum her sey derli toplu ama 3 saat surmuyor
surekli dei toplu olamam tum gun calisiyorum ama ogretmen olarak daha iyi durumda olabilirsiniz ben daginiigi degil pisligi sevmiyorum ikisi farkli sey

E supur wc temizle zaten klasik isleri yapiyormussun. Cocuklar oyuncaklarini toplayip yatsin 3 yasinda yapabilir bunu bir cocuk. Yediklerinizi hemen makinaya atin. Okuldan geljnce kiyafetleridolaba asin yerlere atmayin temizlik takintin mi var cocuklu ev toplu mu olur ya

dağınık ev yaşam belirtisidir, aileniz çok düzneli olduğu için o dağınıklık sizi huzursuz ediyor. yetişebildiğinizi yapın, bundan dolayı mutsuz olmayın :) bir arkadaşım şöyle demişti ki çok da katılırım, "çocuklu ev ilk toplandıpğı zaman topludur :)

Dağınıklık ve pislik arasında fark vardır. Temiz olun yeter bence. Tabii akşam buradaki yorumlayı okuyup gaza gelip evi toparladım, sabah daha beter halde bırakıp çıktım evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…