Nifty testi zaten çoğu anamolileri kapsıyor o yuzden ben onu yaptirdim henüz daha 24.haftadayiz hersry normal ama tabiki doğana kadar emin olamayız herkes için geçerli buNifty testi güvenilir. Diğerleri tarama amaçlı. 2 Li ve 3 lü testleri riskli çıkan bir arkadaşımın ne yazık ki korkulan başına geldi. Bebekte pek çok rahatsızlık var, beslenemiyor, acı çekiyor, milyonda bir görülen bir sendromla doğdu, tek elememiz gereken down sendromu değil, pek çok anomali var. Siz şanslıymışsınız ama herkes sizin kadar şanslı değil. İmkanı olan nifty test yaptırsın
İçiniz rahat olsun, nifty test güvenilir Allah’ın izniyle. Sağlıkla gelsin bebişlerinizNifty testi zaten çoğu anamolileri kapsıyor o yuzden ben onu yaptirdim henüz daha 24.haftadayiz hersry normal ama tabiki doğana kadar emin olamayız herkes için geçerli bu
İNSAALLAH ALLAH kimsenin hicbi annenin hevesini sevincini yarıda birakmasinİçiniz rahat olsun, nifty test güvenilir Allah’ın izniyle. Sağlıkla gelsin bebişleriniz
Ohh şükürBiz suan 24.haftadayiz detayliya da girdik hamd olsun hersryine beyninden ic organlarına kadar baktılar hersey normal cikti olmasi gereken değerlerdi yani bebekle ilgili bi sıkıntı yok cok sukur 2li testin neden yuksek çıktığını bilmiyorum zaten nifty testinde de temiz cikmisti cinsiyeti bile orda ogrendik
İNSAALLAH ben hep dua ediyorum ALLAHIM tüm hamilelere yardim etsin evlatlarını saglikla saglikli bir şekilde kucaklarina almayı nasip etsinOhh şükür2 li test yaştan dolayı bile riskli çıkabiliyor diyorlar ben 35 yaşındayım ondan mı çıktı bilemiyorum. Allahım bana da güzel haberler nasip eder inşallah
Bugün sonucum geldi çok şükür temizİNSAALLAH ben hep dua ediyorum ALLAHIM tüm hamilelere yardim etsin evlatlarını saglikla saglikli bir şekilde kucaklarina almayı nasip etsin
Sen ne zaman verdin kani
Cok sukur hamd olsun bugun Cuma gününün hürmetine Allahim guzel haberler nasip etmiş İNSAALLAH herzamann yolunda giderBugün sonucum geldi çok şükür temizAllahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin çok şükür
Amin amin inşallah çok sağolunCok sukur hamd olsun bugun Cuma gününün hürmetine Allahim guzel haberler nasip etmiş İNSAALLAH herzamann yolunda gider
Merhaba sizin adınıza çok çok sevindim. Benim de biyokimyasal riskim 1/173 çıktı. Sizde ense kalınlığı ve burun kemiği normal miydi? Bizim bunlar normal ama kan testi kötü geldi, fetal dna testi verdik ama sonuç gelene kadar günler öyle zor geçiyor ki..Bugün sonucum geldi çok şükür temizAllahım herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin çok şükür
Merhaba benim ultrason görüntülerimde sorun yoktu sizinkisi gibi kan testim kötü geldi nifty yaptırdım hemen çok şükür temiz geldi inşallah sizinkide temiz gelicek bol bol dua edinMerhaba sizin adınıza çok çok sevindim. Benim de biyokimyasal riskim 1/173 çıktı. Sizde ense kalınlığı ve burun kemiği normal miydi? Bizim bunlar normal ama kan testi kötü geldi, fetal dna testi verdik ama sonuç gelene kadar günler öyle zor geçiyor ki..
Canım çok çok sağol. Test sonucumuz temiz geldi şükürler olsunMerhaba benim ultrason görüntülerimde sorun yoktu sizinkisi gibi kan testim kötü geldi nifty yaptırdım hemen çok şükür temiz geldi inşallah sizinkide temiz gelicek bol bol dua edin
Çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağımıza alalım inşCanım çok çok sağol. Test sonucumuz temiz geldi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?