Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testin fotosunu yukleyinKızlar selam ilk aşılamam. Reglime 4 gün var erken gebelik testi yaptım cok cok silik bir çizgi cıktı. Çatlatma iğnesinin etkisi oldugunu sanmıyorum cünkü 13 önce yapıldı iğne. Sizce hamilelik belirtisi mi ? Böyle hamilelik öğrenen var mı aranızda ?
Ben boyle ustu acilan testleri hic anlamiyorum yaaa cizginin olmasi gerektigi yer neresi onu bile cozemiyorumKamera ile çekince belli olmuyor ışıktan. Biraz oynadım foto ile. Böyle bir çizgi. Bikac gun önce hiç cıkmamıstı. Bugun iki test yaptım ikisi de böyle cıktı. Kafayı yiyor insan sanırım :)
Markası artimed değilse testinizin hafif silik cizhiye Umut bağlayın artimed ise yalancı pozitif çıkarıyor bilginiz olsunKamera ile çekince belli olmuyor ışıktan. Biraz oynadım foto ile. Böyle bir çizgi. Bikac gun önce hiç cıkmamıstı. Bugun iki test yaptım ikisi de böyle cıktı. Kafayı yiyor insan sanırım :)
evet geçen ay artımed bende de silik çizgi çıkardı kan verdim negatif çıktı güvenilir değilMarkası artimed değilse testinizin hafif silik cizhiye Umut bağlayın artimed ise yalancı pozitif çıkarıyor bilginiz olsun
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaKızlar selam ilk aşılamam. Reglime 4 gün var erken gebelik testi yaptım cok cok silik bir çizgi cıktı. Çatlatma iğnesinin etkisi oldugunu sanmıyorum cünkü 13 önce yapıldı iğne. Sizce hamilelik belirtisi mi ? Böyle hamilelik öğrenen var mı aranızda ?
Negatif bence canım kuruma çizgisine benziyor daha önce başıma gelmiştiKızlar aynı durumu bende yaşıyorum 14 kasım aşılama oldum üzerinden 11 gün geçti test yaptım gözle görülmeyecek kadar silik çıktı sonra dedim yok herhalde aradan yarım saat geçti bir tık daha netleşti ama yine çok belirsiz. Hiç bir belirtim yok akıntım yok sadece hafif göğüs ucum ağrıyordu oda bugün geçti. Sizce var mı yok mu? 4 gün sonra kan testi verecem
Ben de öyle düşünmüştüm ama ümitleniyor insan işte olsun napalım bu ayda nasip değilmiş hayırlısı bir daha ki aya inşallahNegatif bence canım kuruma çizgisine benziyor daha önce başıma gelmişti
Hangi testi tavsiye edersiniz ben de artimed yaptım silik çıktı amaMarkası artimed değilse testinizin hafif silik cizhiye Umut bağlayın artimed ise yalancı pozitif çıkarıyor bilginiz olsun
Benimki de çok çok silik sabah yaptım böyle çıktı ne dersinizTestin fotosunu yukleyin
Erken gebelik testinde prodictor prodoctor ve awox markası yaniltmiuor. Kaset testte is laboquick markası çok iyidir canımHangi testi tavsiye edersiniz ben de artimed yaptım silik çıktı ama
Erken gebelik testinde prodictor prodoctor ve awox markası yaniltmiuor. Kaset testte is laboquick markası çok iyidir canım
beyaz çizgi gördüm o ne demek bilmiyorum amaSelam kızlar reglime 1 hafta var sizce umut var mı
Ekran hala açık pembe mi canımEki Görüntüle 3513396
Benimkine de bakarmısınız
Özür dilerim soruyu anlayamadımEkran hala açık pembe mi canım
Şimdi testini çizgilerinin arka kısmı normalde daha beyaz olmali direk testi yapar yapmaz mı Testi çektin canımÖzür dilerim soruyu anlayamadım