Çok çok silik çizgi hamilelik belirtisi mi

dtzb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
3
0
31
Kızlar selam ilk aşılamam. Reglime 4 gün var erken gebelik testi yaptım cok cok silik bir çizgi cıktı. Çatlatma iğnesinin etkisi oldugunu sanmıyorum cünkü 13 önce yapıldı iğne. Sizce hamilelik belirtisi mi ? Böyle hamilelik öğrenen var mı aranızda ?

Kızlar selam ilk aşılamam. Reglime 4 gün var erken gebelik testi yaptım cok cok silik bir çizgi cıktı. Çatlatma iğnesinin etkisi oldugunu sanmıyorum cünkü 13 önce yapıldı iğne. Sizce hamilelik belirtisi mi ? Böyle hamilelik öğrenen var mı aranızda ?
Testin fotosunu yukleyin

Kamera ile çekince belli olmuyor ışıktan. Biraz oynadım foto ile. Böyle bir çizgi. Bikac gun önce hiç cıkmamıstı. Bugun iki test yaptım ikisi de böyle cıktı. Kafayı yiyor insan sanırım :)

Eklentiler

• IMG_0099.jpeg
    IMG_0099.jpeg
    151,3 KB · Görüntüleme: 27
Kamera ile çekince belli olmuyor ışıktan. Biraz oynadım foto ile. Böyle bir çizgi. Bikac gun önce hiç cıkmamıstı. Bugun iki test yaptım ikisi de böyle cıktı. Kafayı yiyor insan sanırım :)
Ben boyle ustu acilan testleri hic anlamiyorum yaaa 😔 cizginin olmasi gerektigi yer neresi onu bile cozemiyorum

Üstündeki naylon fotolarda ve ışıkta parladığı icin cıkardım🤭

Markası artimed değilse testinizin hafif silik cizhiye Umut bağlayın artimed ise yalancı pozitif çıkarıyor bilginiz olsun

X