çok çok şeker BEBEK ŞEKERLERİ....

ya bende şeker alıcam araştırıyorum ama böyle çok zor. hepsi çok güzel ama tektek fiyat sorması zor.
keşke yanında olabilseydi fiyatları.

mesela benim beğendiğim bikaç bebek şekeri var ama sende göremedim. onlardanda yapıyomusun acaba?
tek bebek pusetleri? çok tatlı oluyorlar.

haklısınız ama düzenleyemiyorum malesef nasıl bir model bulup ekleyebilirseniz seve eve yardımcı olurum...

ben mesaj sayım 100 olmadığından özele mesaj atamıyorum
çok teşekkür ederim hemen döndüğün için ve iyi dileklerin için akşam eşim gelince beraber karar veririz bir de ödeme vs. konuları için telefonunu yazarsan çok iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim

nidacım özeline msj atamıyorum msj kutun doluymuş şu ponpon anahtarlıkların başka rengide varmı mavi gibi birde tümünün arkasında tül ve lavanta olucakmı resimdekinin sadece ortada olanında tül varda o yüzden sordum

canım temizledim... hepsinde oluyor sadece mavi yapabiliriz canım

özelinize mesaj attım...:)

canım bakayım bir set halinde istiyosun demi... birde elimde şuan beyaz yok bakayım firmada varmı... tabiki isim etiketi olur sen nasıl istersen canım...

canım bakayım bir set halinde istiyosun demi... birde elimde şuan beyaz yok bakayım firmada varmı... tabiki isim etiketi olur sen nasıl istersen canım...

evt o resimdekilerden set halinde istiyorum sen bir bak sonra haber verirsin cnm ben şimdi çıkıyom iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…