çok çok şeker BEBEK ŞEKERLERİ....

özelinize mesaj attım

hasır beşiğin fiyatı?

sepet fiyata dahil mi? değilse ne kadar?
100 adette fiyat ne olur?
istanbul da mısınız? kargo size mi ait?

(özelden cevap veremiyorum)

canım bence özele yazma tek tek zor olur bizde fiyatına göre beğeniriz en azından sipariş veririz şu ne kadar bu ne kadar demek zor oluyor.kapı süsü alabilirm mesela fiyatları öğrenirsem..

canım bence özele yazma tek tek zor olur bizde fiyatına göre beğeniriz en azından sipariş veririz şu ne kadar bu ne kadar demek zor oluyor.kapı süsü alabilirm mesela fiyatları öğrenirsem..

haklısınız ama şuan baktım malesef düzenleyemiyorum....

nehirefe....siz hangisini isterseniz söylein ben size hemen yardımcı olurum

asla ve asla pişman olmayacağınız ürünler... isterseniz badem şekerli isterseniz lavantalı isterseniz mıknatıslı isim etiketli...

isterseniz kapı süsü şeker sepeti ve şekerli setler...

siparişlerinize süpriz hediyelerde eklenecektir...

Hoşgeldin oğlum yazan kapı süsü var leylekli o ne kadar yada oğlumun odası die birde hasır sepet var şeker koymak için tekerlekli onuda öğrenirsem..

hepsi çok güzel bunların hepsini evde mi yapıyorsunuz yoksa dükkanınız falan da var mı
ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi fiyat düzenlemesi de yaparsanız gerçekten çok iyi olur
en azından seçtiğimizi de kolay belirtmiş oluruz
benim bir oğlum ve bir kızım var onların odalarına kapı süsü alabilirim

malesef dükkanım yok kızım küçük... evde yapıyorum... haklısınız ama düzenleme yapamıyorum bir problem var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…