Canm aynı benzer seyleri yaşadım. Eşim o zamanlar heeep arkmdaydı hatta korurdu. Kimseyi gözü görmezdi. Bana prenses muamelesi yapardı. El üstünde tuttu. Bende hiç kötülük düşünen insan değilim zaten. Annesi valla aynısını dedi artık onların oldun sanki Ben ayırıyorum onları. Kadın Cok kıskanç biri aynı seninki gibi. Oğlunu paylaşamıyor. Ama ne zaman evlendik eşim çok değişti Hep annemde annem. Daha olumsuz oldu. Bambaşka biri oldu. Şimdi eğer seviyorsan arkasinda dur Ama benim yaptiığım hataları sakın yapma. Acıdım acıdım acınacak hale geldim. Hiç birşeyde zaten istememiştim altın olsun mobilya olsun. Ama sakın yaptığım hataları sen yapma herşeyi yaptırki eşine değerin olsun. Sonra annesigilden ne kadr uzak oturursan o kadar iyi senin için. Inan Bana. Bu benden sana bir nasihat. Zaten adamın aklını zamanla yıkayacak. Fark edersin konuşurken annesinden aldığı öğrendiği lafları zamanla. Sen artk iyi olma sende tırnaklarını göster başta mesafeni koy. Ben Hep iyidim hep iyiliğimi saflığımı kullandılar. Nişanlılık döneminde ayırmaya calıştı bizi. Ama Bana sorarsan şimdi aile çok önemli. Görüş kültür vs. Bunları zaten ne desem boş evlenince insan anlıyor herşeyi. Ben eşimi başta herkezden herşeyden ailemden bile daha fazla seviyordum bir dediğimi iki etmiyordu. Ama yanlış. Inşllh seninki değişmez ama malesef evlenince erkeklerin 90% değişiyor ya olumlu yada olumsuz bir şekilde. Senin kaynananda yönetici birine benziyor. Allah insllh hayırlısını eyler hakkınızda. A.e.o.