- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Kaynanana adayı acayip fena,
Nişanlın anneci degildir inşallah
Ben olsam bu ilişkiyi tekrar gözden geçirirdim. K.bkma ama sevgilin annesinin ağzını kapatamıyor daha.
Haha ne diziydi ama :)
Hatirlattigin için teşekkürler.
Amannnn ne boş şeyler bunlar ya kaynanana biri bu tasalarının ne kadar boş olduğunu anlatsın olur mu?
Ölüm var ölüm..
Bence kendisiyle çok iletişim kurma ogulcuğu anlatsın bunları.
Sanki onlara kurban kesin diyen oldu. Sanane isteyen istediğini yapar ona ne oluyo acaba? Utanmasa sizi ayırıp oğluyla kendi evlenicek. Allah kolaylık versin
Kayınvalidene abla mı diyorsun?
Şaşırmamın sebebi normalde teyze denir ya hani misal Sevil teyze, Feride teyze gibi.. Abla ilk kez duyduğum için sordum. Yoksa nişana kadar ben de anne falan demedim.Evet henüz nişanlı bile değilim ki o samimiyeti kurmama bi türlü izin vermedi
Şaşırmamın sebebi normalde teyze denir ya hani misal Sevil teyze, Feride teyze gibi.. Abla ilk kez duyduğum için sordum. Yoksa nişana kadar ben de anne falan demedim.
Kv sizi istemiyor açık ve net sanırım kıskanıyor da oğlumdan ayırıyorsunuz dediğine göre yine de saygısızlık yapmayın açık arayacaktır büyük ihtimalle resmi davranın bu arada abla demek yerine anne demeye çalışsanız bir nebze yumusar belki.
Canım bu kadın eninde sonunda galip gelicek, nişanlın şu an sözünü geçirip annesini susturamıyorsa yarın bir gün sen yüzüğü takınca hele de evlenince arkanda durmasını bekleme. Hayal olur. Karsindaki insana o kadar güvenme. Kaldı ki annesi sana keskin sinyaller göndermiş zaten; ayrıl git ben bu işi er ya da geç bozucam diyor hal diliyle.
Hakkında hayırlısı olsun ama duygularınla karar verirsen çok uzulucekmissin gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?