• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok kötüyüm

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
Merhaba bi önceki takı çeyiz vs ile ilgili bi konum vardı okuyanlar vardır.
O konuyu aştık çeyizimi kendim seçerek kendim yapıcam filan ama annesi kendi memleketiden buraya gelmemek için yapmadık kötülük bırakmadı.
Sözlümü arayıp aşk senin gözünü kör etmiş, hiç mi kötü huyları yok bunların, nişanda niye kurban keseceklermiş niye akrabaları geliyomuş biz bize olalım filan demiş.
Bende sözlüme bizde yemekli oluyo nişan dedim biz kesicez kurbamı onun etiyle yemek yapcaz dedim akrabalarımızı da ariycaz haber vermek için zaten kimse kalkıp gelmez (herkes köyünde kimisi başka şehirde)( dayım yengem filan gelecekti doğal olarak)
Neyse bugün sevdiğimin üniformalı resmini wp de paylaştım gurur duyuyorum yazdım( önemli bi operasyondan gelmişti)
Rehberimde sınıftan üç beş kız ve iki yemgem dışında kimse yok. Dayımlae olsun yabancı olsun kimsede numaram yok. Annesi mesaj attı senin bu fotoyu paylaşman doğru değil dedi ben de merhaa x abla neden ki dedim ? Sonra aradı işte oğlum için ince düşünmüyosun şöylesin böylesin askeri formayla foto paylaşılır mı bilmem ne dedi ( sevdiğimin instası var be paylaşıyo) ve ben bu ilişkinin başından beri paylaşırım tören kıyafeti filan olsun zaten rehberimde taş öatlasa 15 kişi var çoğu annem ablam kardeşim annesi kardeşi filan

Sonra sakince dedim tamam bi daha paylaşmam ben bunu deyincr birden yok nişanda kurban çıkardınız bilmem me çıkardınız filan dedi bende onları biz yapıyoruz dedim zaten bizde nişan haber verilir dedim gelecekler diye bişey yok dedim.
Yok ben annenle oturamayacak mıyım bi gün nişandan çnce illa akrabaların mı olcak dedi ama nası kızıyo
Dedim ki hiç arayıp sormadınız ki anlatma fırsatımız da olmadı dedim siz gelince tabi annemlerle ilk bi oturacaksınız söz sonra dedim( nişan dediğim söz olacak nişan yapmayacağımız için sözde misafirlerimize yemek vericez )

Bu sefer dedi ben söze gelmiyorum oturmaya geliyorum oysaki yüzükler için böyle bi organizasyon yapıyoruz bunun için konuşuyoruz aylardır.

En son dediki sen bi ana oğulu birbirinden ayırıyorsun ayır bu seni mutlu ediyo sen beni oğlumdan ayırıyosun dedi günahımı alıyosunız demeye kalmadan suratıma kapattı.
Yani iş ciddiye bindi bin tane bahane kusur aradı iftira attı baktı birbirmizi seviyoruz ne diyeceğini bilemedi. Bi de bi tane saygısızlık yapsam bi kötü niyetim olsa tamam diycem. Neden böyle yaptı anlamadım hemen evlenin beklemeyin derdi.
Bana mesaj attığında sevdiğim bizim evde yemekteydi o da gördü.
Bu arada nişanda takı takılacaktı aynı takıyı geri alıp düğünde takacaklardı bizi ayrılıp takıları çalmakla suçladı. Ve bi çok kötü şey söyledi bizim için yaşadığımız şehir için ne yapacağımı şaştım çok da seviyorum

Haha ne diziydi ama :)
Hatirlattigin için teşekkürler.

Amannnn ne boş şeyler bunlar ya kaynanana biri bu tasalarının ne kadar boş olduğunu anlatsın olur mu?
Ölüm var ölüm..

Bence kendisiyle çok iletişim kurma ogulcuğu anlatsın bunları.

Eklentiler

• 2017-08-20-23-51-55--1779342090.jpeg
    2017-08-20-23-51-55--1779342090.jpeg
    6,3 KB · Görüntüleme: 143
Kv sizi istemiyor açık ve net sanırım kıskanıyor da oğlumdan ayırıyorsunuz dediğine göre yine de saygısızlık yapmayın açık arayacaktır büyük ihtimalle resmi davranın bu arada abla demek yerine anne demeye çalışsanız bir nebze yumusar belki.

Haha ne diziydi ama :)
Hatirlattigin için teşekkürler.

Amannnn ne boş şeyler bunlar ya kaynanana biri bu tasalarının ne kadar boş olduğunu anlatsın olur mu?
Ölüm var ölüm..

Bence kendisiyle çok iletişim kurma ogulcuğu anlatsın bunları.

Bende dedim zaten bana böyle iftira atıp üzüp seni benden ayırsınlar bana yar olmasan nası başkasına yar olcan içiniz rahat? Ahım kalır mı dedim

Şaşırmamın sebebi normalde teyze denir ya hani misal Sevil teyze, Feride teyze gibi.. Abla ilk kez duyduğum için sordum. Yoksa nişana kadar ben de anne falan demedim.

Bana teyze de filan demişti ama böyle annemle arasında 6 yaş var diye biraz alıngan bi şekilde o yüzden benfe abla diyim diye düşündüm

Kv sizi istemiyor açık ve net sanırım kıskanıyor da oğlumdan ayırıyorsunuz dediğine göre yine de saygısızlık yapmayın açık arayacaktır büyük ihtimalle resmi davranın bu arada abla demek yerine anne demeye çalışsanız bir nebze yumusar belki.

Kesinlikle kıskanıp ayrılmamızı bekliyor böyle açık aramak görmedim ömrümde nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

Canım bu kadın eninde sonunda galip gelicek, nişanlın şu an sözünü geçirip annesini susturamıyorsa yarın bir gün sen yüzüğü takınca hele de evlenince arkanda durmasını bekleme. Hayal olur. Karsindaki insana o kadar güvenme. Kaldı ki annesi sana keskin sinyaller göndermiş zaten; ayrıl git ben bu işi er ya da geç bozucam diyor hal diliyle.
Hakkında hayırlısı olsun ama duygularınla karar verirsen çok uzulucekmissin gibi geliyor bana.

Canım bu kadın eninde sonunda galip gelicek, nişanlın şu an sözünü geçirip annesini susturamıyorsa yarın bir gün sen yüzüğü takınca hele de evlenince arkanda durmasını bekleme. Hayal olur. Karsindaki insana o kadar güvenme. Kaldı ki annesi sana keskin sinyaller göndermiş zaten; ayrıl git ben bu işi er ya da geç bozucam diyor hal diliyle.
Hakkında hayırlısı olsun ama duygularınla karar verirsen çok uzulucekmissin gibi geliyor bana.

Aslında bana laf söyletmiyo ama bilmiyorum korkuyorum bu durumdan

Canm aynı benzer seyleri yaşadım. Eşim o zamanlar heeep arkmdaydı hatta korurdu. Kimseyi gözü görmezdi. Bana prenses muamelesi yapardı. El üstünde tuttu. Bende hiç kötülük düşünen insan değilim zaten. Annesi valla aynısını dedi artık onların oldun sanki Ben ayırıyorum onları. Kadın Cok kıskanç biri aynı seninki gibi. Oğlunu paylaşamıyor. Ama ne zaman evlendik eşim çok değişti Hep annemde annem. Daha olumsuz oldu. Bambaşka biri oldu. Şimdi eğer seviyorsan arkasinda dur Ama benim yaptiığım hataları sakın yapma. Acıdım acıdım acınacak hale geldim. Hiç birşeyde zaten istememiştim altın olsun mobilya olsun. Ama sakın yaptığım hataları sen yapma herşeyi yaptırki eşine değerin olsun. Sonra annesigilden ne kadr uzak oturursan o kadar iyi senin için. Inan Bana. Bu benden sana bir nasihat. Zaten adamın aklını zamanla yıkayacak. Fark edersin konuşurken annesinden aldığı öğrendiği lafları zamanla. Sen artk iyi olma sende tırnaklarını göster başta mesafeni koy. Ben Hep iyidim hep iyiliğimi saflığımı kullandılar. Nişanlılık döneminde ayırmaya calıştı bizi. Ama Bana sorarsan şimdi aile çok önemli. Görüş kültür vs. Bunları zaten ne desem boş evlenince insan anlıyor herşeyi. Ben eşimi başta herkezden herşeyden ailemden bile daha fazla seviyordum bir dediğimi iki etmiyordu. Ama yanlış. Inşllh seninki değişmez ama malesef evlenince erkeklerin 90% değişiyor ya olumlu yada olumsuz bir şekilde. Senin kaynananda yönetici birine benziyor. Allah insllh hayırlısını eyler hakkınızda. A.e.o.

Back