- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.909
Lisede kimse teklif etmedi, üniversiteye geldim hep ben ilk mesajı attım ama reddedildim, kendimden nefret ettim bi ara aslında normal bi yüze sahiptim ama aynaya bakar oturup çirkinsin ondan seni sevmiyolar dedim. Kız arkadaşlarım çirkin falan demedi hiçbir zaman ama sana şunu söyleyeyim senin çevrendeki insanların ne Allah korkusu var ne de kalpleri temiz. Çünkü hep şunu derim insanın içi güzel olacak. Senin insanlara yardımın tavrın güzel olsun gerisi boş. Sonra bi şekilde sevgilim oldu artık 24 yaşındayken ama uzun sürmedi. Sonra atandım falan gittiğim ilçede ilçenin en yakışıklılarından biriyle karşılaştım, sıfır makyajım ve duştan sonra kurutup kabarmış saçlarımla. Çocuk benle görüşmek istedi. 25 yıldır yerde olan egom u şaha kaldırdı. Bana çok güzel sözler söyledi. Şimdi diyorum ki abarttı amacı farklıydı ama ben o çocuktan sonra aynaya her baktığımda şunu derim ben güzel bir kadınım. Ve gerçekten de biraz giyimine dikkat et, aşırı makyaj yapma güzelsin. Ha büyük mü burnun estetikle hallolur. Sakın ola sakın arkadaşım deme o kişilere de. Çünkü benim arkadaşım olacak kişi böyle cümleler kuramaz. Tamam bana mankensin de demesin ama çirkinsin de demesin. Kaldı ki senin kalbini göremeyecek kadar kör insanlar arkadaşın olamaz.