Çok çirkinim

Lisede kimse teklif etmedi, üniversiteye geldim hep ben ilk mesajı attım ama reddedildim, kendimden nefret ettim bi ara aslında normal bi yüze sahiptim ama aynaya bakar oturup çirkinsin ondan seni sevmiyolar dedim. Kız arkadaşlarım çirkin falan demedi hiçbir zaman ama sana şunu söyleyeyim senin çevrendeki insanların ne Allah korkusu var ne de kalpleri temiz. Çünkü hep şunu derim insanın içi güzel olacak. Senin insanlara yardımın tavrın güzel olsun gerisi boş. Sonra bi şekilde sevgilim oldu artık 24 yaşındayken ama uzun sürmedi. Sonra atandım falan gittiğim ilçede ilçenin en yakışıklılarından biriyle karşılaştım, sıfır makyajım ve duştan sonra kurutup kabarmış saçlarımla. Çocuk benle görüşmek istedi. 25 yıldır yerde olan egom u şaha kaldırdı. Bana çok güzel sözler söyledi. Şimdi diyorum ki abarttı amacı farklıydı ama ben o çocuktan sonra aynaya her baktığımda şunu derim ben güzel bir kadınım. Ve gerçekten de biraz giyimine dikkat et, aşırı makyaj yapma güzelsin. Ha büyük mü burnun estetikle hallolur. Sakın ola sakın arkadaşım deme o kişilere de. Çünkü benim arkadaşım olacak kişi böyle cümleler kuramaz. Tamam bana mankensin de demesin ama çirkinsin de demesin. Kaldı ki senin kalbini göremeyecek kadar kör insanlar arkadaşın olamaz.

Çirkin olduğunu düşünmüyorum. İrem Derici'ye benziyorsan kemikli, karakteristik bir yüzün vardır muhtemelen. Tarzını değiştirmeyi deneyebilirsin. Saç, makyaj stilini vs. Ben mesela biraz daha küçükken devamlı far sürüyordum gözlerime. Ama benim göz kapaklarım hem çok geniştir hem de düşüktür. Resmen Aysel Gürel'e dönüyordum. Far hiç yakışmıyordu. Sonra örneğin elmacık kemiklerim çıkık olmasına rağmen kontür tarzı bir şeyler yapmaya çalışıyordum, iyice belirginleştiriyordu kemiklerimi. Hayalet gibi görünüyordum. :rolleyes: Sonra bunları yapmayı bıraktım. Artık far sürmüyorum, yanaklarıma sadece pembe allık kullanıyorum, üst dudağım aşırı ince mutlaka dudak kalemi uyguluyorum. Bunun gibi şeyler. Ve eski fotoğraflarıma bakınca ben ne yapmışım kendime diyorum. İnanılmaz fark var. Belki senin de böyle bir sorunun olabilir. Ha ben çok mu güzelim? Tabii ki hayır. Kronik akne sorunum var ama umurumda değil açıkçası. Aknelerimi filan kapatmadan öyle gidiyorum her yere, herkes de görüyor. Beğenmezlerse beğenmesinler ne olmuş yani? Bence senin bu özgüvensizliğine akrabalar sebep olmuş asıl. Psikolojik şiddet uyguluyorlar resmen, uzak dur. Estetiği de boşver. Ha sen bu yüzünle çok mutsuzsan ve yaptırdığında gerçekten mutlu olacaksan yaptırabilirsin tabii. Ama kendin için yaptır, başkaları için değil.

Unutma, sen kendine çirkinim demezsen kimse sana bunu diyemez.

Çevrenizde ki insanlar beni çok şaşırttı insan hiç bir insana yada canlıya çirkinsin diyebilir mi öncelikle halinize şükredin gözünüz görüyor kulağınız duyoyor güzellik mevzusuna gelince estetik cerrahi o kadar ilerlediki insanı baştan yaratıyorlar Deniz Akkayanın estetiksiz fotoğraflarına bakmanı öneririm çirkin kadın yoktur estetiksiz kadın vardır günümüzde böyle

Bir hastalık var, gördünüzmü hiç bilmiyorum. Cadı yüzü görünümü oluyor. Öyle bir gençkız var o hastalığı taşıyan, yolda gören hayretle bakıyor ona çirkinliği yüzünden. Amaaaaa kız bir erkeklerle flört ediyor sorma...İnanmakta güçlük çekersin. Yakışıklı, boylu poslu adamları buluyor. Fakat bu kız çirkin ve hasta olmasına rağmen bir havalı giyimi var, kendine öyle bir bakıyor, burnu büyük kimselere selam vermez, lüx semtlerde , lüx cafelere takılıyor.....Artık yorumu sana bırakıyorum.
kimmiş bu kadın merak ettim? :)

Konu sahibi takma, herkes güzel olmak zorunda değil. Bana da "çirkinsin" diyenler oldu. O duyguyu iyi biliyorum, ne yapayım öleyim mi?

Kendinle barış. Güzel yerlerine odaklan. Dış görünüş her şey değildir. Evet çok önemlidir bunu inkar edemeyiz; "iç güzellik daha önemli" diye moral veriyorlar ama insan, dışını güzel bulmadığı şeyin içini de merak etmiyor ne kadar güzel olursa olsun.

Sen kendine bakım yap, kendini mutlu hisset, kulaklarını tıka başkalarına. Gerekirse de laf sok, kimseye kendini ezdirme.

Çok merak ettim seni, anlattığın gibi "çirkin" olduğunu sanmıyorum. güzel, tarz giyinirsen, belki aksesuar şapka vs kullanırsan saçlarını açarsan neden güzel olmayacakmışsın anlamadım. Dişler çok önemlidir bence eğer dişlerini beğenmiyorsan ya da sıkıntı varsa onları yaptırabilirsin. Oldu bitti.. foton varsa görmek isterim bu arada.

kimse kusursuz olamaz. Haşa kusursuz güzellik Allah'a özgüdür.
sana öyle diyen insana şöyle bir bak. muhakakki vücudunda çok çirkin bir yeri yerleri vardır. hemen şak diye seninde şuralar çok çirkin deyiver :KK70:
mesela benim de bir arkadaşım vardı herkesin dış görünüşünün dedikodusunu bana yapardı. Allah'tan kork derdim öyle denmez yaratıcı yaratan onu derdim. neyse canıma tak etti bir gün ve buna dedim ki kızsın ama erkek gibi uzunsun her erkeğin yanında deve gibi kalırsın işin zor dedim. o da yetmedi az boğazını tut zayıfla giysileri patlatıyorsun dedim. o da yetmedi ne çirkin bir burnun var. saç renginde öyle çirkin ki boyasan vah sana dedim. ten renginde kapkara. onu bunu bıraktım hep sevgilisi olan ya da evli erkeklere yapısıyorsun senden korkulur vs daha neler neler söyledim. susma konuş önce kendi kusurlarını görsünler.

Çirkin kadın yoktur idealizmine girmeyeceğim tabi ki erkeklerde olduğu gibi çirkin kadınlar da var.

Birçok çirkin kadın tanıdım. Çoğunun sevgilisi vardı. Çirkinim o yüzden olmuyor klişesini geçin o yüzden. Kısmet bu işler, ayrıca karşı cinse özgüvensiz bir elektrik veriyorsunuz ondan olmuyor bence.

Dediğim gibi birçok çirkin kadın tanıdım, hiçbirine de "çirkinsin" "efekte en çok senin ihtiyacın var" denmedi. Nasıl insanlarla arkadaşlık ediyorsunuz? İşe kendinizi böyle insanlara layık görmeyerek başlayın.

Herkese selamlar eğer kotu yaziyorsam kusura bakmayin gurbetçiyim.
22 yasindayim ve hiç sevgilim falan olmadı. 10 yaslarima kadar guzel bi cocuktum. Ergenlikte coook cirkinlestim. Burnum buyudu cenem buyudu, diger çocukların dedigi gibi cadiya dondum.
Herzaman cirkinligim alay konusu oldu. Biktim, bittim... 15 yaslarindayken tahamul edebiliyordum ama artik edemiyorum.Size yasadigim bazi seyleri anlatim ;

- Mesela bi kaç ay önce arkadaslarimla restoranta gittik. Bol bol fotograf cektik. Sonra Snapchat la da fotograf cektik (kendimizi guzel gosteren efektlerle). Arkadasim dedi ki efekti senin icin kullanalim en cok senin ihtiyacin var. Çok bozuldum, herkes duydu, ama ben sadece gulumsedim.

-dogum gunum martaydi. Arkadaslarim bana dogum gunu partisi yaptilar. Onun icin hazirlandim en guzel giysilerimi giydim. Sacimi kivircik yaptim, guzel makyaj yaptim... kendimi guzel hisediyordum ta ki disardaki cocuklar ben gecerken "cok cirkin" diyene kadar...

-daha 3 gun önce simarik kuzenim (kendisi yakinda evlenecek) bana "sacini duzlestir sana cok yakisiyo belki bir erkek sana yaklasabilir. Saka yapiyorum alinma hahaha tamam mi "
Saka degildi bozuldugumu gorunce boyle dedi...

-Turkiyede ki dayım bana "aaaa sen aynı Irem e benziyorsun, aynisiniz kopyasisin " dedi. Ve bundan 3 saat once Iremin makyajli bile ne kadar çirkin oldugunu anlatiyordu...

Yemin ederim boyle seylerden tonlarca var. Biktim artik dayanamiyorum. Ben de bir genc kizim. Evde kalicam diye cok korkuyorum kendimden igreniyorum. Tiksindim ben artik kendimden. Kuzenimin dugune gitmek bile istemiyorum. Keske hiç dogmasaydim.

Bu Arada burun estetigi olduktan sonra da once de boyle seyleri duyuyorum ce duyuyordum
bana da çocuklugumda çirkin oldugumu yuzume yuzume soylerlerdi hem de öz teyzelerim annene kizin evde kalicak hic bi guzelligi yok diyorlardi cok aglardim bende ve malesef o psikolojiyle buyudum özguven eksikliğim oluştu şuan 33 yaşında bekarım ama inan o kadar yakışıklı boylu poslu flörtlerim oldu ki bana cirkin diyen teyzelerimin ağzı açık kaldı tabi evlenmek kader kısmet ama emin ol seni ancak kalbi güzel olan insanlar güzel görebilir bize cirkin diyenler kendi kötü kalplerinin cirkinligiyle bakiyolar cunku sevgiler

22 yasindayim ve hiç sevgilim falan olmadı. 10 yaslarima kadar guzel bi cocuktum. Ergenlikte coook cirkinlestim. Burnum buyudu cenem buyudu, diger çocukların dedigi gibi cadiya dondum.
Herzaman cirkinligim alay konusu oldu. Biktim, bittim... 15 yaslarindayken tahamul edebiliyordum ama artik edemiyorum.Size yasadigim bazi seyleri anlatim ;

- Mesela bi kaç ay önce arkadaslarimla restoranta gittik. Bol bol fotograf cektik. Sonra Snapchat la da fotograf cektik (kendimizi guzel gosteren efektlerle). Arkadasim dedi ki efekti senin icin kullanalim en cok senin ihtiyacin var. Çok bozuldum, herkes duydu, ama ben sadece gulumsedim.

-dogum gunum martaydi. Arkadaslarim bana dogum gunu partisi yaptilar. Onun icin hazirlandim en guzel giysilerimi giydim. Sacimi kivircik yaptim, guzel makyaj yaptim... kendimi guzel hisediyordum ta ki disardaki cocuklar ben gecerken "cok cirkin" diyene kadar...

-daha 3 gun önce simarik kuzenim (kendisi yakinda evlenecek) bana "sacini duzlestir sana cok yakisiyo belki bir erkek sana yaklasabilir. Saka yapiyorum alinma hahaha tamam mi "

-Turkiyede ki dayım bana "aaaa sen aynı Irem e benziyorsun, aynisiniz kopyasisin " dedi. Ve bundan 3 saat once Iremin makyajli bile ne kadar çirkin oldugunu anlatiyordu...

Yemin ederim boyle seylerden tonlarca var. Biktim artik dayanamiyorum. Ben de bir genc kizim. Evde kalicam diye cok korkuyorum kendimden igreniyorum. Tiksindim ben artik kendimden. Kuzenimin dugune gitmek bile istemiyorum. Keske hiç dogmasaydim.

Bu Arada burun estetigi olduktan sonra da once de boyle seyleri duyuyorum ce duyuyordum
Tatlım böyle şeyleri kafana takma çok.eminim senin o Snapchat meraklısı arkadaşların da makyajın tillahini yapıp ancak bakılabilir bir surat elde ediyorlardır. Bende 22 yaşındayım ve öyle harika bir güzelliğe sahip değilim. Ama kendimi seviyorum. Önemli olan fikren boş olmaman. kendine bir şeyler katmaya bak.sadece güzellikle bir yerlere gelmeye çalışan kızlara benzemek isteme sakin. Evde kalmazsin merak etme. Her güzelin bir alıcısı vardır. :) kaderinde kim yazılmışsa o. Mühim olan hayatının tadını çıkarman. Victoria secret meleği olmana gerek yok. Seni sen olduğun için sevebilecek insanlarla bir arada ol. fiziksel özelliğin üzerinden saçma sapan laflar edecek insanlarla da bir araya gelme sakın.

Eminim cirkin degilsindir hem nebicim arkadasmis onlar ya cevreni degistir gorunce o kizlara Selam ver gec iyice kendini kotu hissetmene sebep oluyorlar

Benim konuma çok benziyo canım konun.bana fotoğrafını mesaj olarak atabilir misin neler yaprsan daha güzel olursun söyleyeyim

Çok güzel bir sinıf arkadaşım vardı unv yıllarinda.sonra yurt arkadaşı olduk.Ve fesatliğı,sinsiliği,yalanlarıyla kendini herkesten uzaklaştırdi..simdi hala yalniz ve gözume hic güzel gelmiyor artık.
Dış gorunus olarak güzel bulmadigim biri başarili bi konuma geldi..özgüvenli biri..iyi bi evlilik yaptı..ve kalbinin güzelligiyle kendinide güzel yaptı.
Kalp güzelligu herşeyi kapatır esas olan o..
O patavatsız çevrenden acil uzaklaş ve özgüvenini kazanmaya hedeflerine yönelmeye çalıs

İnsanlar ne kadar kötü oldu böyle. :KK43:

Herkes bir standart olmak zorunda değil. Söylediğin gibi belki çirkin değilsindir belki de çirkinsindir ne önemi var. Bu dünyaya bir sürü canlı gibi yaşamaya, belli bir süre vakit doldurmaya gelmişsin. Ye, iç, gez keyfine bak. Sağlığın olsun yeter ki. En önemlisi sağlık. Evlenemeyeceğim diye üzülme nedense yakışıklı erkekler çirkin kızlardan hoşlanıyor. :işsiz: Ne kadar yakışıklı varsa kapmışlar. Güzellere de kısa, kel, şişko göbekliler kalmış. İnan bana, benim gözlemlediğim bu. Ayrıca başta akıl olsun, en önemli olan da o. :KK25: ayrıca çok mu darlandın estetik ameliyat diye de bir şey var. :KK58:

Sorun dış görünüşün değil bence çevren. Ne biçim insanlar var çevrende. Ahlaksızlar:kusmuk:

En çirkin ve en güzel yoktur. Herkesin bi derecesi vardır kabul edilmiş. Ama bu demek değil ki sadece fiziksel görüntü güzelliktir. Madem ki senin ve diğerlerinin kıstası sadece fiziksel görüntü o zaman şöyle diyebilirim. Sen kendini çirkin görüyor isen senden görüntü olarak çirkin binlerce insan daha vardır veya senden güzel olan binlerce insan vardır. Senden bi tık daha çirkin olan bi insandan da çirkin binlerce insan vardır. Bu kıyas bitmez.
Gelelim benim görüşüme. Bi insanın fiziksel görüntüsü yeterli olmayabilir. Ama güzellik sadece görüntü değil-dir. Bunun yanında özgüven,bilgi,merhamet gibi özellikler de olması gerekir.
Şuan sokakta 100 erkeğe sorsak hayalinizdeki kadın kim diye neredeyse hepsi Adriana lima gibi isimleri söyler. Ama Adriana Lima dan çok çok daha güzel olan bir sürü kadın sayabilirim.
Demek istediğim Adriana Lima bi marka olduğu için en güzel dendiği zaman akla o geliyor. Yoksa en güzel o değil.
Bende kendimi çok güzel bulmuyorum. Sivilce izlerim var,burnumdan memnun değilim asla gitmeyen bi göbeğim var. kendimi daha iyi hissetmek için makyaj yapıyorum. Ama biliyorum ki bi enerjim var. Kimse bakıp bana çirkin diyemez çünkü ben musade etmem.
Bi ozguveniniz olsun dik durun. Kendinize yakışacak tarzda kıyafetler giyin. Gerektiğince lafınızı sokun. Size hakaret edilmesine musade etmeyin.
Kendine güvenen,icin de iyilik olan ve kendisine bakan herkes güzeldir.

Eminim çirkin falan değilsiniz siz :) Etrafınızda fazlasıyla karakter yoksunu var sadece.
Burnun,çenen vs estetikle düzelir.Kilo alırsın veya verirsin,vücudun şekle girer.Güzel makyaj yaparsın,saç rengi değiştirirsin fıstık gibi olursun.Ama etrafındaki beyinsizler için ne yazık ki henüz beyin nakli yapılmıyor :) Sen bunu düşün sakın kendinizi üzmeyin.

Sen değil insanlar çirkin.
Keşke bilseler ki güzellik bir kazayla bir sivilceyle yitirilebilir , önemli olan farklı güzellikler..
Tek tavsiyem sakın bu sözleri takıp hayatında yer verme böyle insanlara ve yön verme hayatına güzellik çirkinlik kavramlarıyla.

esra-erol-nursenin-muthis-degisimi-nursen-hanim-kac-yasinda-nereli-instagram-resimleri2.jpg
Aklıma neden Nurşen geldi bilmem..
esra-erol-nursenin-muthis-degisimi-nursen-hanim-kac-yasinda-nereli-instagram-resimleri1.jpg

Saç, makyaj, giyim insanı bambaşka yapabilir.
Doğru tercihler yaptığından emin misin?

Bu arada esas çirkin olan çevren.
Hepsinden kurtul acilen..

Boşuna Allah çirkin şansı versin demiyorlar, ne Evde kalmasıymış turnayi gezündet vuracaksin, o kalbi cirkin cevrende, ağızları açık seni izleyecekler

X