Çok çirkinim

Maya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
43
-9
28
Herkese selamlar eğer kotu yaziyorsam kusura bakmayin gurbetçiyim.
22 yasindayim ve hiç sevgilim falan olmadı. 10 yaslarima kadar guzel bi cocuktum. Ergenlikte coook cirkinlestim. Burnum buyudu cenem buyudu, diger çocukların dedigi gibi cadiya dondum.
Herzaman cirkinligim alay konusu oldu. Biktim, bittim... 15 yaslarindayken tahamul edebiliyordum ama artik edemiyorum.Size yasadigim bazi seyleri anlatim ;

- Mesela bi kaç ay önce arkadaslarimla restoranta gittik. Bol bol fotograf cektik. Sonra Snapchat la da fotograf cektik (kendimizi guzel gosteren efektlerle). Arkadasim dedi ki efekti senin icin kullanalim en cok senin ihtiyacin var. Çok bozuldum, herkes duydu, ama ben sadece gulumsedim.

-dogum gunum martaydi. Arkadaslarim bana dogum gunu partisi yaptilar. Onun icin hazirlandim en guzel giysilerimi giydim. Sacimi kivircik yaptim, guzel makyaj yaptim... kendimi guzel hisediyordum ta ki disardaki cocuklar ben gecerken "cok cirkin" diyene kadar...

-daha 3 gun önce simarik kuzenim (kendisi yakinda evlenecek) bana "sacini duzlestir sana cok yakisiyo belki bir erkek sana yaklasabilir. Saka yapiyorum alinma hahaha tamam mi "
Saka degildi bozuldugumu gorunce boyle dedi...

-Turkiyede ki dayım bana "aaaa sen aynı Irem e benziyorsun, aynisiniz kopyasisin " dedi. Ve bundan 3 saat once Iremin makyajli bile ne kadar çirkin oldugunu anlatiyordu...

Yemin ederim boyle seylerden tonlarca var. Biktim artik dayanamiyorum. Ben de bir genc kizim. Evde kalicam diye cok korkuyorum kendimden igreniyorum. Tiksindim ben artik kendimden. Kuzenimin dugune gitmek bile istemiyorum. Keske hiç dogmasaydim.

Bu Arada burun estetigi olduktan sonra da once de boyle seyleri duyuyorum ce duyuyordum

Etrafındaki kötü niyetli insanları bir def et önce. Arkadaş falan demişsin ama bildiğin düşman...
Ayrıca bu konudaki özgüvensizliğini dışarı yansıttıysan, zayıflığın olarak gördülerse bu yüzden de sana karşı kullanıyorlardır. Çirkin olduğundan değil...
Özgüvenli ve güçlü ol. Güzelsin.

Sizin çevre kötü ya . Ne bileyim Ben asla biriyle ilgili böyle rencide edici konuşmam . Yani ne biliyim insanın da kendini beğenmesi lazım . Çirkinim diye depresyona girmekten de estetik yap . Saçını başını değiştir..etraftaki kızlar çok mu güzel sanıyorsun . Ya yüzlerinde 10 kilo makyaj var , ya da baştan aşağıya estetik .

Çok teşekkür ederim mesajlarıniz için coook sagolun. Evet ozguvenim sifir hatta sifir altinda. Igreniyorum kendimden artik...

Artık yoruldum. Bit gun beni sevecek birisi olucagini hic zanetmiyorum.
Eğer Türkler ve yabancilar benim cirkinligimi yuzume vuruyorlarsa demek ki cok cirkinim.
Bu olaylar benim derslerimi bile cok etkiledi kendime hic guvenim kalmadi. Derslerim çok cok iyidi herkes benim ne kadar caliskanligimi konusuyordu simdiyse basarisizligimi cirkinligimi

Hiç bahsettiğin gibi çirkin olduğunu düşünmüyorum, velev ki çirkinsin; dünyada sadece güzel insanlar mı evleniyor?
Yaşın henüz genç, doğru yerde ve zamanda doğru insan çıkacak karşına. Kalbinin güzelliğini sevecek.
Sen derslerine odaklan, özgüvenli ol, çevreni değiştir.
İyi gelecekse tarzında değişiklikler yap ama sakın zayıflık olarak gösterme kimseye ki kullanmaya cesaret edemesinler.

Güzellik göreceli bişeydir.onlar öyle dedi diye, çirkin olamassınız,güzel insanlara bile kusur bulan insanlar var.yok boyu kısa,yok boyu uzun, ama yüzü güzel değil ,gibi, bir sürü bahaneler,ama siz kendinizi beyenin, ve kendinize güvenin, etrafın ne dediğinide, kafanıza takmayın,Allah her insanı, güzel ve özel yaratmış,önemli olan ,kendinize güvenmeniz...:kahve:

Artık yoruldum. Bit gun beni sevecek birisi olucagini hic zanetmiyorum.
Eğer Türkler ve yabancilar benim cirkinligimi yuzume vuruyorlarsa demek ki cok cirkinim.
Bu olaylar benim derslerimi bile cok etkiledi kendime hic guvenim kalmadi. Derslerim çok cok iyidi herkes benim ne kadar caliskanligimi konusuyordu simdiyse basarisizligimi cirkinligimi
Çirkin olduğunuzu sanmıyorum.
Bi insan mutluyken güzel hissediyor kendini.
Çevrenizdekiler de sizi baya mutsuz etmiş.
Yeni insanlarla tanışın , sizi mutlu edecek şeyler yapın.
Ayrıca yüzü güzele 40 günde doyulur ; huyu güzele 40 yılda doyulmaz derler.
Kalp güzelliği > Yüz güzelliği

Herkese selamlar eğer kotu yaziyorsam kusura bakmayin gurbetçiyim.
22 yasindayim ve hiç sevgilim falan olmadı. 10 yaslarima kadar guzel bi cocuktum. Ergenlikte coook cirkinlestim. Burnum buyudu cenem buyudu, diger çocukların dedigi gibi cadiya dondum.
Herzaman cirkinligim alay konusu oldu. Biktim, bittim... 15 yaslarindayken tahamul edebiliyordum ama artik edemiyorum.Size yasadigim bazi seyleri anlatim ;

- Mesela bi kaç ay önce arkadaslarimla restoranta gittik. Bol bol fotograf cektik. Sonra Snapchat la da fotograf cektik (kendimizi guzel gosteren efektlerle). Arkadasim dedi ki efekti senin icin kullanalim en cok senin ihtiyacin var. Çok bozuldum, herkes duydu, ama ben sadece gulumsedim.

-dogum gunum martaydi. Arkadaslarim bana dogum gunu partisi yaptilar. Onun icin hazirlandim en guzel giysilerimi giydim. Sacimi kivircik yaptim, guzel makyaj yaptim... kendimi guzel hisediyordum ta ki disardaki cocuklar ben gecerken "cok cirkin" diyene kadar...

-daha 3 gun önce simarik kuzenim (kendisi yakinda evlenecek) bana "sacini duzlestir sana cok yakisiyo belki bir erkek sana yaklasabilir. Saka yapiyorum alinma hahaha tamam mi "
Saka degildi bozuldugumu gorunce boyle dedi...

-Turkiyede ki dayım bana "aaaa sen aynı Irem e benziyorsun, aynisiniz kopyasisin " dedi. Ve bundan 3 saat once Iremin makyajli bile ne kadar çirkin oldugunu anlatiyordu...

Yemin ederim boyle seylerden tonlarca var. Biktim artik dayanamiyorum. Ben de bir genc kizim. Evde kalicam diye cok korkuyorum kendimden igreniyorum. Tiksindim ben artik kendimden. Kuzenimin dugune gitmek bile istemiyorum. Keske hiç dogmasaydim.

Bu Arada burun estetigi olduktan sonra da once de boyle seyleri duyuyorum ce duyuyordum
Sen kendini nasıl hissedersen oyle olursun ben çirkinim diye kafaya takarsan bu olayın altından kalkamazsın. Kendinle sürekli barısık ol guzel giyin süslen bakım yap kendini iyi hisset eminim ki anlattıgın kadar çirkin bi insan değilsindir. Onemli olan senın kendini nasıl hissetiğin kendi mutlu et kimseyi de takma kimse evde kalmıyor artık oyle seyleri dusunme bence canım onemli olan kalp guzellği

birtek sunu unutma cirkin kadin yoktur! herkezin ayri güzelligi var. bakimsiz halim benimde cok igrenc bu tiple nasil koca bulmusum diyorum ama kendine bakarsan sana uyan kiyafeti giyersen makyajini dogru yaparsan senden güzeli olmaz. kozmetik prof. larina git. makyaj kursuna katil bak bakalim senden güzelini bulurmu o cok bilmis akrabalarin arkadaslarin!!!! lütfen kendini ezme böyle

Özgüvenini kirmaya calisiyorlar asla zayif yönlerini hickimseye anlatma.kendini cirkin bulmani anlattigin icin hep ordan saldiriyorlar farkindamisin ?
Sen kendin icin özel ve degerlisin bunu sankin unutma artik estetikte her seye cozum var ama sana o kirici laflari soyleyen insanlara cozum yok kalpleri cok kotu boyle insanlara sinirlarini cizmelisin kimseye taviz vermemelisn

X