• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok cesaretsiz ve yanliz hissediyorum kendimi...

Ladesert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
4
0
36
Almanya
Merhaba arkadaslar....

ben yeni üyeyim. 23 yasinda almanyada yasiyorum. Evleneli 1.5 sene oldu bendeki durum diger bayanlara göre ben ilk geceyi yasadim :) ama isin garibi. aci hissetmedim o gün. o günden sonra benim karnim cok sisti. asiri siskinlik olustu karnimda ve agrilarim oldu hep kendimi kastigimdandir diyerek ozamanlar pek ciddiye almadim. Kendimi daha sonraki iliskilere hazirliyamadim.
KOrkuyorum simdi bu korkularim git gide daha cok artiyor. Bir dr.dan randevu almak istedim 1 sene sonraya verdi randevuyu ara cok uzun diye atlatirim dedim bir hekime basvurmadim.
suanki korkularim. ya hamile kalirsam. yada tekrardan kanama olurmu olursa ya kötü olumsuz bisi olursa diye. birde tuaf bir sekilde bazen korkuyorum hamile kalmis olmaktan. bunlari tabiki cevremdeki hickimseye paylasamadim ilk zamanlar bundan bahsettim onlara ama bana tipik bir yorum yaptilar. arani sogutma böyle olursa söyle olur vs...

ama ben hala kendime güvenimi sagliyamiyorum ve esimde acikcasi artik pek umudu yok... Nasil atlatabilirim bilemiyorum.

Dün bu siteyi buldum yorumlariniz destekleriniz bana samimi geldi...
Umarim bana yardimci olursunuz.

simdiden cok tesekkürler.!

psikolojik olabilir öle bi yardım al korkmaya baglı olabilir bu sorunla hamile kalmak yıkım olabilir sizin için

aklıma geldi vajinamus la ilgili sorun yasayan ark topiği var orayı bi oku canım durun ölede olabilir

korkunun ecele faydası yok, bnm ilk gece den sora ikinci gece de kanama oldu bende korktum bu hep bölemi devam edecek diye sonraki ilişkide kan gelmedi ondan sora da rayına oturdu zaten siz de eşinizin desteğiyle kendi kendinizin doktoru olmayı deneyin rahat bırakın kendinizi, milyonlarca insan bunu yapabiliyorsa ben de yapabilirm diye telkin edin kendinizi

haklisiniz. kendi Kafamda bitirmem gerekiyor tek korkum tekrardan basa dönmek hep hüsran oluyor. tam adapte olamiyorum ve artik benim onu önemsemedigimi düsünüyor. :( cok üzülüyorum.
bugun randevu icin dr. basvurdum yaram sene sonra var yeni gelenlere böyle dedi cikti isin icinden...
Kendi kendimin dr. olmaktan baska cagrem yok. ama ben malesefki cok efamli birisiyim. Herseyi cok kuruntu haline getiriyorum...
Kendime güvenim az. zaten kendimi destekleyebilsem bir adim atabilcegime inaniyorum. ILk gece olacak diye zorladim. sanirim esim artik sesini cikartmiyor diye yüz buldum... Ve su sira acisini cekiyorum ... üzülüyorum :(

arkadasim yurt disindasin nasil dr. 1 seneye gün verir bende yurt disindaym kadin doguma gideceksen tamam randevuleri gec veriyorlar ama ddigin gibi 1 senede degil...olmadi hic ev druna git o seni yönlendirir..almanyadasn krankenkasseya git durumu analt hangi dr sana 1 sene sonraya veriyorsa sikayet et,yada yeni geldin böyle demeye hakki yok sonucta hamile kalsan dr yine gideceksin yine gün verecek bir sene sonraya mi verecek.. önce kendi kendinin dr. olmakktan vazgec baska dr bul yine öyle uzun gün verirlerse krankeskasseye git ben kimden yardim alacam de yani bir sene dr. beklenmez

Back