• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çekiniyorum ama çok da istiyorum!

Aredhelar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
359
89
118
Ankara
Herkese merhaba,

Forumda okuduğum kadarıyla benim yaşımda yaptıran çok fazla kişi yok bu ameliyatı. Ben 22 yaşımdayım, yakında 23 olucam. Taa liseden beri de en çok istediğim şey büyük göğüslerdir. Giydiğini yakıştırmak olsun, vücut orantısı olsun. Zayıfımdır ama üst bedenim 32 alt bedenim 36, haliyle bi orantısızlık oluyor. Onu da push uplarla saklıyorum yıllardır. Bu ameliyatı çok istiyorum, ailem de tamam dediler kafana takacağına yaptıralım. Sonra forumu okudum ve çok korktum. Ağrılı,acılı günler çok gibi. Arkadaşlar ben 70B veya 75A takıyorum ki o da destekli ve tam doldurmuyor hiç bir zaman. Zaten bu durumda bile biri diğerinden küçük. Kilo alsam oraya almam ama verdiğimde daha da hacimleri azalıyor. Gerçekten çok istiyorum bu ameliyatları hele koyduğum gibi fotoları görünce. Bir kadına en çok yakışan şeylerden biri meme, bir kadını güzel yapan diyemem ama bir erkekten ayıran şey memesi bence. Bir çok anlama geliyor pek çok kültürde ve en bilineni annelik. Şuan üniversite üçteyim ve eğer bu yaz staja gitmezsem yurt dışına, bu ameliyatı olmayı çok istiyorum. Sizler ne dersiniz?

Bu arada, Ankara veya Antalya'da bana önerebileceğiniz doktor var mı? Ailemi çok zorlamak istemiyorum, kendim de para biriktiriyorum şuan ve masrafların 8-10 bini aşmasını hiç istemem. Hatta o bile çok bence ama sanırım ortalama fiyat bu. Oldukça kararsızım, özellikle iyileşme konusunda. Lütfen yardım edin.

Not: Bu fotodakiler sizce kaç cc gerektirir? Bu arada, byum 1.64 civarı ve kilom da şuan 52 ama 50ye düşmeyi düşünüyorum, malum bacaklar :D

Eklentiler

• userimage-1174003.jpg
    userimage-1174003.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 158
  • userimage-1215962.jpg
    userimage-1215962.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 146
  • userimage-1177985.jpg
    userimage-1177985.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 144
üç fotoğrafta bence birbirinden farklı büyüklükte Ilk foto daha küçük 19 yaşında olupta ameliyat olanda var bu forumda bence ne kadar erken o kadar güzel düşürdüğün miktar bu ameliyat için yeterli.
ankarada ferruh bey volkan bey haldun bey varda var gürhan ulusoy da ankarada sanırım şanslısın hepsinin de çok güzel sonuçları var

Ağrılı da olsa acılı da olsa -ki çeken biri olarak söylüyorum- yine de olurdum ameliyat.. Önceki halimle yaşamaktansa varsın bir süre o geçici acıya katlanayım. Dediğin gibi bir kadını erkekten ayıran temel şeylerden biridir meme ve ben eksikliğini fazlasıyla duyduğum için ameliyat oldum, çok da iyi yapmışım. Şimdi çok mutluyum.

Bunlar kaç cc ile olur diye sormuşsun ama o konuda ne desek yalan olur. Belki kadının meme dokusu vardı 250 cc ile bu büyüklüğe geldiler. Belki hiç yoktu 400 cc ile bu hale geldi.

üç fotoğrafta bence birbirinden farklı büyüklükte Ilk foto daha küçük 19 yaşında olupta ameliyat olanda var bu forumda bence ne kadar erken o kadar güzel düşürdüğün miktar bu ameliyat için yeterli.
ankarada ferruh bey volkan bey haldun bey varda var gürhan ulusoy da ankarada sanırım şanslısın hepsinin de çok güzel sonuçları var

Tesekkur ederim aslinda o fiyat gelebilecegim son yer gibi dusunmustum ben. Dediginiz kisilerin isimlerini de hep duydum. Hacettepe icin bir fikriniz var mi acaba?

Ağrılı da olsa acılı da olsa -ki çeken biri olarak söylüyorum- yine de olurdum ameliyat.. Önceki halimle yaşamaktansa varsın bir süre o geçici acıya katlanayım. Dediğin gibi bir kadını erkekten ayıran temel şeylerden biridir meme ve ben eksikliğini fazlasıyla duyduğum için ameliyat oldum, çok da iyi yapmışım. Şimdi çok mutluyum.

Bunlar kaç cc ile olur diye sormuşsun ama o konuda ne desek yalan olur. Belki kadının meme dokusu vardı 250 cc ile bu büyüklüğe geldiler. Belki hiç yoktu 400 cc ile bu hale geldi.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Haklisiniz yani Allah daha buyuk hastalik vermesin ama bir kadin diger turlu kendini daha iyi hissediyordur eminim. Uzun zamandir istedigim bir sey benim de. Gecmis olsun size de ^^

Tesekkur ederim aslinda o fiyat gelebilecegim son yer gibi dusunmustum ben. Dediginiz kisilerin isimlerini de hep duydum. Hacettepe icin bir fikriniz var mi acaba?
damla model istiyorsan hacettepeyi düşün diyebilirim çünkü istisnasız herkese damla takıyorlar ordaki dr lar ferruh beye bi gitmeni öneririm gerçekten

rica ederim canım içinin ısındgı güvendiğin bir dr a ol mutlaka ferruh bey gerçekten yaptığı işin hep arkasında durabilen bir dr gördüğüm okuduğum şekilde
Aa ferruh bey üniversite hastanedindemi ben özelde sanıyodum

özelle üni hastaneleri fiyat olarak aşağı yukarı aynılar canım özel daha iyidir her zaman
Tabiki canım özel daha iyidir.. Ama işte benim il sıkıntım var. Gönül ister ankarada iyi bi dr da olayım.. Bir kez oluyoruz sonuçta para işi kredi falan bi şekilde hallolur sonuçta.ama afyondayım şimdi ankaraya hiç gitmedim.ameliyat sonrası gel git problem olur diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olucak kafamda deli sorular yanii :( :(

Tabiki canım özel daha iyidir.. Ama işte benim il sıkıntım var. Gönül ister ankarada iyi bi dr da olayım.. Bir kez oluyoruz sonuçta para işi kredi falan bi şekilde hallolur sonuçta.ama afyondayım şimdi ankaraya hiç gitmedim.ameliyat sonrası gel git problem olur diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olucak kafamda deli sorular yanii :KK43: :KK43:
hangi şehirdesin canım sen ille ankarada olmak zorunda değilsin ki öyle kendini şartlandırma

hangi şehirdesin canım sen ille ankarada olmak zorunda değilsin ki öyle kendini şartlandırma
Afyon canım. Burda gördüğüm resimlerde o kadar güzel sonuçlar varki.. Tam istediğim gibi olan.. O nedenle galiba.. Burda özel hastanede yapan öyle iyi bi dr duymadım hiç.. Eskişehirde denicem şansımı ogüde yakup bey de.. Randevu almaya calısıcam bakalım..

Afyon canım. Burda gördüğüm resimlerde o kadar güzel sonuçlar varki.. Tam istediğim gibi olan.. O nedenle galiba.. Burda özel hastanede yapan öyle iyi bi dr duymadım hiç.. Eskişehirde denicem şansımı ogüde yakup bey de.. Randevu almaya calısıcam bakalım..
afyon eskişehir yakın acele etme hiç ömürlük olsun istiyorsan tamamen nasıl bir şey istediğini belirle zamanla tüm şartlar olgunlaşır mmerak etme

mesela bende denizlideydim yıllarca olmak istedim olamadım sonra ist a geldim falan her şeyin zamanı var

afyon eskişehir yakın acele etme hiç ömürlük olsun istiyorsan tamamen nasıl bir şey istediğini belirle zamanla tüm şartlar olgunlaşır mmerak etme

mesela bende denizlideydim yıllarca olmak istedim olamadım sonra ist a geldim falan her şeyin zamanı var
Haklisin canım .. Geç olsun hayırlısı olsun

Ben 19 yaşındayım inan geçen yıl imkanım olsaydı geçen yıl yaptırırdım. Hemde hiç düşünmeden. 450 cc taktırdım 57 kiloyum sana 370 350 gidebilir kilona göre ki buna doktorun karar veriyor zaten. Sırt genişliği omuz genişliği bel kalça orantısı vs.. Resimlere bakılırsa ilk resim 350 filandır diğerleri dolgun duruyor 400 cc rahat diye düşünüyorum.

Ben 19 yaşındayım inan geçen yıl imkanım olsaydı geçen yıl yaptırırdım. Hemde hiç düşünmeden. 450 cc taktırdım 57 kiloyum sana 370 350 gidebilir kilona göre ki buna doktorun karar veriyor zaten. Sırt genişliği omuz genişliği bel kalça orantısı vs.. Resimlere bakılırsa ilk resim 350 filandır diğerleri dolgun duruyor 400 cc rahat diye düşünüyorum.
Canım sen evlimisin... Çok doğal ve yumuşak görünüyo resimlerde öylemi gerçekten yumuşaklığı nasıl kuzum

Canım sen evlimisin... Çok doğal ve yumuşak görünüyo resimlerde öylemi gerçekten yumuşaklığı nasıl kuzum

Yoo. Öğrenciyim. Kas üstü planda protez daha çabuk yumuşuyor protezi saran ve basıp sıkan bir kas olmadığı için. Zaten kendi memem vardı doku olarak çok az altta. Üst bomboştu. Derimde bayağı esnek olduğu için çabuk yumuşadılar. Şuan 2 ay olmasına rağmen diri ve dik doğal bir kişinin sahip oldugu meme formundalar.

Yoo. Öğrenciyim. Kas üstü planda protez daha çabuk yumuşuyor protezi saran ve basıp sıkan bir kas olmadığı için. Zaten kendi memem vardı doku olarak çok az altta. Üst bomboştu. Derimde bayağı esnek olduğu için çabuk yumuşadılar. Şuan 2 ay olmasına rağmen diri ve dik doğal bir kişinin sahip oldugu meme formundalar.
Kas üstü olayında da protez dokununca ele geliyo diyolar ..sende öyle bi durum varm i canım Bide kas zarı altı mi kas üstü mu

Back
X