:)) O fotografım ameliyat sonrası komplikasyonun oldugu zaman sonrası çektigim bir fotograf degil...Zaten ameliyattan bir hafta sonra komplikasyon oluştu bende ve hemen ameliyat olmuştum.Görüntüde hiçbir fark,degişiklik olmadı..Olamazki zaten bu meme dışında olan bir sorun degil..
Ben daha detaylı anlatmaya çalışiyim sana..Ben ameliyattan oldukça sonra meme ucu asimetrisi durumundan dolayı o gögüs ucundan tekrar ameliyat oldum.Bu komplikasyon degil.İki meme ucum aynı hizada degildi,sag meme ucumu çepeçevre kesip hafif ortaya dogru taşındı..Böylece her iki meme ucum aynı hizada oldu,bilmem bu sefer anlatabildimmi? O gögüs ucundan 3 kere kesi yapıldı,sonucu paylaştım ben iz konusunda yani
Sonuçta 3 kerede kesilse meme ucundaki kesiden bu kadar izsiz bir sonuç çıkıyor diye sizlere göstermek istedim.. O kırmızı gibi duran,fotograf makinemin ipi görünen fotodaki hali ameliyattan hemen sonraki hali.Haliyle dikişler tam iyileşmemiş kızarıklık var.Hemen yanındaki fotografta şu anki hali.Yani o görüntüden bu hale gelmiş,bu kadar iyileşmiş,dikişler bu kadar silikleşip yok olmuşlar.
Sen buna komplikasyon dersen :))
Yeni nesil protezlerde komplikasyon yaşanma durumu sıfıra yakın..Her geçen gün dahada iyi oluyor tabi. Bende ameliyat öncesi görüştügümde ya bir sorun yaşarsam demiştim.O da bana her doktor gibi yaşamazsın demişti.Hee yaşarsan ben her zaman yanında olacagım tabi..Ameliyat oldun bitti olayı yok demişti. Ben fotograf görmek istemiştim,göstermemişti.Bunun nedeninide sadece göz boyama oldugunu söylemişti.Dogruda demiş,şimdi daha iyi anlıyorum..Hangi doktor görüşmeye gelen hastasına kötü olan bir sonucu gösterirki,gösterecegi fotografın onun ameliyat ettigi hasta oldugu ne malum,yada üzerinde photo shop yapmadıgı??
Bu durum hastayı bir beklentiye düşürebilir demişti bana.Örnek veriyorum bir fotograftaki gögüsleri begendi ve bunun aynısından istiyorum dedi..Her kesin vücudu farklı,ayrı..Ben aynı gögüsü nasıl yapabilirim ona,demişti.Bu sefer aynı sonucu alamayınca niye öyle olmadı diye bir çelişki yaşayacagız demişti.Dogru demiş,haklı..
Ben cc ye takıntılıydım zaten.Aklımda hep 400cc olsun diyorsum.O zaman Hasan beyede demiştim tabi aklımdaki cc boyutu 400cc demiştim.Gülmüştü..Ben ameliyatta bütün boy denemelik protezleri getirtiyorum ve hasta üzerinde deniyorum.Hangisi güzel,dogal olursa onu seçiyorum..Ama sen bana ne kadar büyük bir gögüs istiyorsun onu söyle demişti.Yani bir tık mı büyüsün yoksa olmuşken vücuduna yakışan dolu dolu gögüserinmi olsun demişti..Ben tabi ben büyük olsun istiyorum ama bana yakışacak,abartı olmayacak vücuduma uygun olsun demiştim..O da tamam ben deneyip bakacagım,cc söyleyemem yanlış olur o ameliyatta belli olacak bir durum demişti..
Bana güven verdigi için korkmadan ameliyat masasına büyük bir güvenle yatmıştım.Sonuç tam istedigim gibi olmuştu tabi..Sana güven vermemiş olabilir,başka doktorlarlada görüş hangisi içine sinerse ona karar verirsin canım.Bu işler böyle yürüyor.Bir iki doktorla görüştükten sonra karar veremedim ben,sende verme zaten