• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çekiniyorum ama çok da istiyorum!

Ben 19 yaşındayım inan geçen yıl imkanım olsaydı geçen yıl yaptırırdım. Hemde hiç düşünmeden. 450 cc taktırdım 57 kiloyum sana 370 350 gidebilir kilona göre ki buna doktorun karar veriyor zaten. Sırt genişliği omuz genişliği bel kalça orantısı vs.. Resimlere bakılırsa ilk resim 350 filandır diğerleri dolgun duruyor 400 cc rahat diye düşünüyorum.

İzlemeye aldığın için sağol ya maşallah diyim nazar değmesin, çok beğendim. Bu kadar kısa zamanda muhteşem doğal görünüyorlar ve de dolgun. Ya şimdi sana baktım ya resmen özendim, bıraksala yarın ameliyat olucam :D ama iyileşme süreci aklımdan hiç çıkmıyor. Kas üstü veya kas altını neye göre tercih ediyorlar? Bir de benim kalçam geniştir, belim de ince eksik olan bir meme :D ama sanmıyorum ki göğüs kafesim geniş olsun, 70 giyiyorum yani o çevrede 72 falan benim ama omuzlarım geniştir biraz daha. Doktora gidicem 10 kasıma randevu aldım, bakalım ne diyecekler :D senin yuvarlaktı dimi? Benim altta biraz doku var da üstte hiç hiç hiç yok :D sarkık da değil zaten bir avuç belki var belki yok. Ay canım maşallah ama mutlu mutlu yaşayın çok güzel olmuş :D

Yuvarlak evet. Yöntem kas üstü olduğunda ağrı az,, fifi walla.. Gerçi ben kas altı olsaydım şuan ki sonucuma bakarak gene fifi derdim.. Bu yolda çektiğim çile kutsal geldi..:KK52: çile vaari hisler,,, çile demeyelim aslında, öyle aman aman acılar yaşamadım, psikolojik olarak endişe halindeydim sürekli.. her gün bir yerime takıyordum yok dren fırları yok dikiş patladı bilmem ne ... Her yerlerede yazıyorum ki walla sizde telaş yapmayın sakın aklınıza ben geliyim diye. Benim popom çıkık ve basenlerimde var baya bel ince omuzlar geniş değil öyle, vücudumda en hacimli yer meeaşallah popo basen, ve şuan o kalçalara 450 cc bile ufak duruyor resmin bide altını görsen popoya göre ufak bile.. elimde olsa 550 600 zorlardım. ama şimdide memnunum. Ol gitsin yahu.. Kas üstü yapıyor benim doktorum düşünürsen görüs eccik bi meme dokusu olunca kurtarıyor protezi. Kas üstü yöntem için :KK66:

Yuvarlak evet. Yöntem kas üstü olduğunda ağrı az,, fifi walla.. Gerçi ben kas altı olsaydım şuan ki sonucuma bakarak gene fifi derdim.. Bu yolda çektiğim çile kutsal geldi..:KK52: çile vaari hisler,,, çile demeyelim aslında, öyle aman aman acılar yaşamadım, psikolojik olarak endişe halindeydim sürekli.. her gün bir yerime takıyordum yok dren fırları yok dikiş patladı bilmem ne ... Her yerlerede yazıyorum ki walla sizde telaş yapmayın sakın aklınıza ben geliyim diye. Benim popom çıkık ve basenlerimde var baya bel ince omuzlar geniş değil öyle, vücudumda en hacimli yer meeaşallah popo basen, ve şuan o kalçalara 450 cc bile ufak duruyor resmin bide altını görsen popoya göre ufak bile.. elimde olsa 550 600 zorlardım. ama şimdide memnunum. Ol gitsin yahu.. Kas üstü yapıyor benim doktorum düşünürsen görüs eccik bi meme dokusu olunca kurtarıyor protezi. Kas üstü yöntem için :KK66:

Kimdi canim doktorun? Ay bende de vitamin eksikligi var sanirim :D olucam olmasina da ailem her ne kadar kabul etse de fazla yuk olmak da istemiyorum artik. Bakalim aklima yatan kisilerle gorusup fikir alicam. Senin doktoruna da bir gorunim, sonucunu cok begendim ^^

Kimdi canim doktorun? Ay bende de vitamin eksikligi var sanirim :KK70: olucam olmasina da ailem her ne kadar kabul etse de fazla yuk olmak da istemiyorum artik. Bakalim aklima yatan kisilerle gorusup fikir alicam. Senin doktoruna da bir gorunim, sonucunu cok begendim ^^
Cemal Aytemiz. Fiyatıda çok uygun kızılayda muayenehanesi. Bulunduğu ildeyse git görüş derim bence Ankarada kendisi şuan

Cemal Aytemiz. Fiyatıda çok uygun kızılayda muayenehanesi. Bulunduğu ildeyse git görüş derim bence Ankarada kendisi şuan

evet canım ben de Ankara'da öğrenciyim ama burda amelyat olsam kalabilirim de zaten ev var. Sağol bir onla da görüşeyim^^ sen ne kadara yaptırdın? nerde yapıyor ameliyatı

evet canım ben de Ankara'da öğrenciyim ama burda amelyat olsam kalabilirim de zaten ev var. Sağol bir onla da görüşeyim^^ sen ne kadara yaptırdın? nerde yapıyor ameliyatı
Özel hastanede yapıyor bana uyguna yaptı tanıdık indirimi :) ortalama fiyat 5 6 arasıdır sanırım

Doktor ölçüp biçip sana olabilecek büyüklüğü söylüyor. Fazlasını istesen de takamaz. Bana max 300 cc olur demişti 300 taktı. Kas altı damla. Cok da memnunum. Boyum 167 kilom 52. Ben hep büyük olmasından korktum. Kendi dokum cok azdı. Şuan acayip memnunum. Cektiğin acıya değer. Ne kadar erken o kadar iyi bence...

Doktor ölçüp biçip sana olabilecek büyüklüğü söylüyor. Fazlasını istesen de takamaz. Bana max 300 cc olur demişti 300 taktı. Kas altı damla. Cok da memnunum. Boyum 167 kilom 52. Ben hep büyük olmasından korktum. Kendi dokum cok azdı. Şuan acayip memnunum. Cektiğin acıya değer. Ne kadar erken o kadar iyi bence...
Canım geçmiş olsun .nerde oldun ameliyatını

Back
X