Ben 19 yaşındayım inan geçen yıl imkanım olsaydı geçen yıl yaptırırdım. Hemde hiç düşünmeden. 450 cc taktırdım 57 kiloyum sana 370 350 gidebilir kilona göre ki buna doktorun karar veriyor zaten. Sırt genişliği omuz genişliği bel kalça orantısı vs.. Resimlere bakılırsa ilk resim 350 filandır diğerleri dolgun duruyor 400 cc rahat diye düşünüyorum.
İzlemeye aldığın için sağol ya maşallah diyim nazar değmesin, çok beğendim. Bu kadar kısa zamanda muhteşem doğal görünüyorlar ve de dolgun. Ya şimdi sana baktım ya resmen özendim, bıraksala yarın ameliyat olucam ama iyileşme süreci aklımdan hiç çıkmıyor. Kas üstü veya kas altını neye göre tercih ediyorlar? Bir de benim kalçam geniştir, belim de ince eksik olan bir meme ama sanmıyorum ki göğüs kafesim geniş olsun, 70 giyiyorum yani o çevrede 72 falan benim ama omuzlarım geniştir biraz daha. Doktora gidicem 10 kasıma randevu aldım, bakalım ne diyecekler senin yuvarlaktı dimi? Benim altta biraz doku var da üstte hiç hiç hiç yok sarkık da değil zaten bir avuç belki var belki yok. Ay canım maşallah ama mutlu mutlu yaşayın çok güzel olmuş