• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de memeliler kervanına katılmak istiyorum:))

vay be dip boyaya takılacak kdr olduysan daha ne olsun iyileşmişsin sen:))) Yarım saat oldu eve gireli hemen sıcağı sıcağına anlatayım..randevuya tam 40 dk geç kaldım..yolda da aradım gecikicem biraz diye bildirdim sağolsun sorun yapmadılar..neyse bulduk yerini..ameliyatlarını yaptığı hastanenin çaprazında kalıyor acaba hastanede mi görüşmelerini yapıyor diye düşünmedim değil:)terrace center diye bir alışveriş mağazası görünümünde bir yere girdim..asansörle çıktm labirent gibi bir yerdi çok karışık geldi ve ilk bulduğum zile bastım aman allahım basmaz olaydım:) 45-50 lı yaslarda kısa boylu kızıl saçlı gözlüklü bir bayan açtı kapıyı..meraba aferdesiniz ben Barış Çakır'a gelmiştim dedim...kadın anlayamadığım bir şekilde köpürdü:D ben ve annem şaşkınız tabi...aman efendim bıktım barış beyin hastalarından kim gelse bu zile basıyor v.s v.s günün stresini benden çıkardı diyebilirim:) hanfendi sakin olun bunda bu kdr büyütecek birşey yok özür dileriz k bakmayın dedik ama kadın tamam tamam diyip yüzümüze kapadı kapıyı:) moral bozmak yok diyip Barış beyin ofisini aramaya koyulduk koridorun en sonunda soldaki odaymış eğer burdan gidecek arkdslar varsa sakın ola sakın asansörden indiğiniz kapıyı es kaza çalmayın ben ucuz kurtuldum sizi bilemem:52: Barış beyin ofisini buldugumzda 40 dk rötardan dolayı asistanından halimden mahcup bir şekilde kibarca özür diledim sağolsun takılmadı..hg etti ve elimize bir tablet verdi..daha önce meme büyütme estetiği olmuş hastaların önceki ve sonraki hallerinden oluşan bir albümdü..annemle baktık..şunu farkettim barış bey çok büyük memelerden yana değil anladıgım kadarıyla..daha doğal göğüsleri seviyor..Barış bey bir süre sonra bizi odasına davet etti hg dedi ve el sıkıştık..gayet güleryüzlü ve içtendi..çekinmedim sorularımı sordum..masası protez kaynıyordu:) nagor natrelle mentor v.s v.s..hatta bazıları mıncıklanmaktan şekil değiştirmişlerdi :)ben göğüs dokum az oldugu için ve dekoltede damla pek tercih edilmediği için yuvarlak protezi sordum..o da ben genelde damla tercih ediyorum dedı..nedenini sorduğumda vücut yatınca göğüsler yuvarlak olur ayaktayken damla olur dedi...ben de önemli olan ayaktaki halimiz dedim o zmn damla dedi:) ama ben damla istemiyorum onun üstü boş benim üstlerin de dolması lazım..resimlere baktıgında üstü boşmuydu dedi onlar damlamıydı dedım cnku hic bosluk hissetmedim..cevabı evet oldu..istersen bir muayene ediyim dedi ve muayene edeceği odaya geçtik..yandaki stüdyoya geçermisiniz dedi önce bir şaşırdım stüdyo? evet girdğim oda gerçekten de bir stüdyoydu ufak bir fotoğrafçı stüdyosu..fotoğraf makinası ve bir tripod vardı..ımm dedim değişik:) Barış bey bu odada hem muayene ediyor hem de hastalarının öncesi sonrası fotoğraflarını çekiyor..tabi beni sadece muayene etti..amelıyat olmaya karar veren hastalarının fotoğraflarını çekiyor..beni muayene etti ve göğüs dokun var ancak küçük dedi..hafif bir çıkıntı var ondan bahsediyor tabi:) ama çok zayıfsın dedi protez hissedilir seni bu şekilde ameliyat edemem biraz kilo alman lazım dedi..47 kiloyum bu arada..boyum 1.67...evet zayıfım ama protez konmayacak kdr mıyım bilmiyorum orda çok moralim bozuldu..ama dr a kesinlikle lafım yok Barış bey ameliyatı para için yapan bir dr olsaydı eminim ufak da bişe olsa koyar beni ameliyat ederdi..ztn sürekli bana küsme olur mu dedi durdu:) sempatik ve sevecen bir dr..hastasını dinliyor isteklerini önemsiyor..insan kendini onun yanında çok rahat hissediyor ki bu benim için çok önemli..daha önce hasan fındıkla görüşmemde fazla beni dinlemedi oyüzden onu eledim..Barış beyle aralarında gerçekten çok fark var..şimdi çok kararsızım kilo alıp tekrar mı gitmeliyim bir de naci çelik vardı aklımda..onunla da mı görüşmeliyim..ama Doktorumun Barış bey olmasını da çok istiyorum..napıcam bilmiyorum kararsızım bana yardım edin:) bir de şimdi annem duydu zayıfsın şuanda amelıyat edemem dediğini naci beye gitsem ameliyat etmeye karar verse de annem suan yanasmaz heralde:) ıkna etsem de kadın bu surecte kalpten gıdebılır:)şimdi yardım ne yapmalıyımm

Baris cakirla olan tecrubeni bastan sonra tebessum ederek okudum cok eglencelisin :)))

Canim oncelikle cogu doktor yuvarlak protezden yana damla bna gore gogusu sarkik gosteriyor doktorum damla protezde siparis vermisti belki koyabilirim ama bu bnm de tercihim degil dedi. Neyse ki yuvarlar protez kullandi yuvarlak cok hos gorunuyor :) tabi her doktorun farkli yontemleri var. Doktorlarin buyuk gogus tercih etmemelerinin sebeplerinden biri riske girmek istememeleri diye okumustum son yillarda yapilan ameliyatlar da en cok 250-350 cc arasi protez tercih ediliyormus. Dogalliktan yana olmak dha guzel bnm burnum da ameliyatli bn demeden kimse anlamiyor ee bu da insanin hosuna gidiyor dusundene devamli birinin burnun estetik galiba demesi garip olurdu ayni sey gogus icnde gecerli bnce :)

Benim de kilom seninle hemen hemen ayni 47-49 arasi degisio ya mango'dan aldigim pantolonlarin bedeni ya 32-34 dusun ne kdr zayif oldugumu ve bundan fzla kilo da alamiyorum doktorum sn kilo al oyle ameliyat yapariz deseydi cok uzulurdum cnku kendimi biliyorum hic 50 kilo olmadim.. Bnm de goguslerimde hafif bi cikintim vardi sutyenlerin icine cift destek koydugumda anck biraz dolgun duruyordu. Keske israr etseydin canim ben bu ameliyati olmak istiyorum diye sonucta snin gogus dokuna gore bir protez kullanacak. Abartiya kacilmadigi surece belli olmaz ki yani ameliyat sonrasi da zaten ister istemez anlasilacak biz herseyi goze alip bu karari aliyoruz. Belli olmasi hic olmamasindan iyi diye dusunuyorum.

Naci celik muayene ucreti aliyor canim eger ameliyat olmazsan bosuna muayene ucreti vermis olacaksin :( annenle gitmen iyi olmus ama doktorun cok zayifsin ameliyat edemem dedigini duymasi kotu olmus :( smdi bska bi doktora gitsen ve karar versen snin fikrini degistirmeye calisabilir. Ama su kdrini soyluyorum bnce 47 kilo az degil yazin 42-43 kiloya kdr dusmustum.. Kilo alan bir yapin varsa 50 ye kdr bir sn once cik derim ama bnm gbiysen isin biraz zor.. :(

Baris cakirla olan tecrubeni bastan sonra tebessum ederek okudum cok eglencelisin :)))

Canim oncelikle cogu doktor yuvarlak protezden yana damla bna gore gogusu sarkik gosteriyor doktorum damla protezde siparis vermisti belki koyabilirim ama bu bnm de tercihim degil dedi. Neyse ki yuvarlar protez kullandi yuvarlak cok hos gorunuyor :) tabi her doktorun farkli yontemleri var. Doktorlarin buyuk gogus tercih etmemelerinin sebeplerinden biri riske girmek istememeleri diye okumustum son yillarda yapilan ameliyatlar da en cok 250-350 cc arasi protez tercih ediliyormus. Dogalliktan yana olmak dha guzel bnm burnum da ameliyatli bn demeden kimse anlamiyor ee bu da insanin hosuna gidiyor dusundene devamli birinin burnun estetik galiba demesi garip olurdu ayni sey gogus icnde gecerli bnce :)

Benim de kilom seninle hemen hemen ayni 47-49 arasi degisio ya mango'dan aldigim pantolonlarin bedeni ya 32-34 dusun ne kdr zayif oldugumu ve bundan fzla kilo da alamiyorum doktorum sn kilo al oyle ameliyat yapariz deseydi cok uzulurdum cnku kendimi biliyorum hic 50 kilo olmadim.. Bnm de goguslerimde hafif bi cikintim vardi sutyenlerin icine cift destek koydugumda anck biraz dolgun duruyordu. Keske israr etseydin canim ben bu ameliyati olmak istiyorum diye sonucta snin gogus dokuna gore bir protez kullanacak. Abartiya kacilmadigi surece belli olmaz ki yani ameliyat sonrasi da zaten ister istemez anlasilacak biz herseyi goze alip bu karari aliyoruz. Belli olmasi hic olmamasindan iyi diye dusunuyorum.

Naci celik muayene ucreti aliyor canim eger ameliyat olmazsan bosuna muayene ucreti vermis olacaksin :( annenle gitmen iyi olmus ama doktorun cok zayifsin ameliyat edemem dedigini duymasi kotu olmus :( smdi bska bi doktora gitsen ve karar versen snin fikrini degistirmeye calisabilir. Ama su kdrini soyluyorum bnce 47 kilo az degil yazin 42-43 kiloya kdr dusmustum.. Kilo alan bir yapin varsa 50 ye kdr bir sn once cik derim ama bnm gbiysen isin biraz zor.. :(

Tşkr ederim cnm:) evet canım benim de düşüncem zamanla protez bile olsa o dikliğini kaybedip indiğinde biraz sarkık görünümü oluyor ama yuvarlak indiğinde kendi damla görüntüsü oluşuyor hafiften ve güzel duruyor..ve dediğim gibi damlanın üstü bomboştu proteze baktığımda...benim üst lobun da dolmasına ihtiyacım var..
çok abartı bir göğüs değil de dolgun bir göğüs istiyorum ameliyat olmama değecek bir göğüs diyelim..bariz bir fark olmasını istiyorum açıkçası..damlanın göğüste dönebileceğini okumuştum barış beye sorduğumda şuana kdr öyle bişe olmadı hastalarımda dedi ama bu olmayacağı anlamına gelmez:) kilo alma olayına gelince evde olsam yine ne yapar eder alırım ama yoğun çalışıyorum yoruluyorum ve bazen sırf yorgunum diye öğün atlıyorum geçiştiriyorum artı iş yerimizin yemekleri pek içaçıcı değil:) ve iş yerinde mesai saatleri içersinde yemek içmek yasak:)yine de her buldugum fırsatta yemeye çalışıcam...dediğin gibi annemin duyması kötü oldu:) zaten kadının her drla görüşmemizde sordugu tek soru ''bu ameliyatın bir riski var mı?'' ve dr un klasik verdiği cvp ''her ameliyatın riskleri vardır'' annemin duymak istediği şey olur mu canım ne riski olcak bitcek nedir ki yani altı üstü göğsüne protez koyuyorz v.s:D
Ahh ah aklımdaki son isimdi naci çelik :) niye ücretli yapmış ya:) yarın yine bir arayıp sorim neymiş muayene ücreti..inş çok uçuk bir fiyat değildir prof.dr onur erol 300 tl onunla çalısmıslardı onepte...ondan gördü heralde:1: tatlım benden bu kdr..moralim bozuktu yine burda bir nebze sizle moralim düzeldi sayılır..arastırmalarıma yıne de devam edicem:)

Tşkr ederim cnm:) evet canım benim de düşüncem zamanla protez bile olsa o dikliğini kaybedip indiğinde biraz sarkık görünümü oluyor ama yuvarlak indiğinde kendi damla görüntüsü oluşuyor hafiften ve güzel duruyor..ve dediğim gibi damlanın üstü bomboştu proteze baktığımda...benim üst lobun da dolmasına ihtiyacım var..
çok abartı bir göğüs değil de dolgun bir göğüs istiyorum ameliyat olmama değecek bir göğüs diyelim..bariz bir fark olmasını istiyorum açıkçası..damlanın göğüste dönebileceğini okumuştum barış beye sorduğumda şuana kdr öyle bişe olmadı hastalarımda dedi ama bu olmayacağı anlamına gelmez:) kilo alma olayına gelince evde olsam yine ne yapar eder alırım ama yoğun çalışıyorum yoruluyorum ve bazen sırf yorgunum diye öğün atlıyorum geçiştiriyorum artı iş yerimizin yemekleri pek içaçıcı değil:) ve iş yerinde mesai saatleri içersinde yemek içmek yasak:)yine de her buldugum fırsatta yemeye çalışıcam...dediğin gibi annemin duyması kötü oldu:) zaten kadının her drla görüşmemizde sordugu tek soru ''bu ameliyatın bir riski var mı?'' ve dr un klasik verdiği cvp ''her ameliyatın riskleri vardır'' annemin duymak istediği şey olur mu canım ne riski olcak bitcek nedir ki yani altı üstü göğsüne protez koyuyorz v.s:D
Ahh ah aklımdaki son isimdi naci çelik :) niye ücretli yapmış ya:) yarın yine bir arayıp sorim neymiş muayene ücreti..inş çok uçuk bir fiyat değildir prof.dr onur erol 300 tl onunla çalısmıslardı onepte...ondan gördü heralde:1: tatlım benden bu kdr..moralim bozuktu yine burda bir nebze sizle moralim düzeldi sayılır..arastırmalarıma yıne de devam edicem:)

Bozma moralini bana gore kilon normal yani protez takilmayacak bir kilo olsa bna takmazlardi icini ferah tut ;) damla protez yattiginda saga sola kayiyormus ayrica dedigin gbi yuvarlak ust tarafi dolduruyor. Naci celik'in ameliyat ucreti bna cok yuksek gelmisti. Canim hastaneleri de arastir bnce acele etme moralini bozma ;)

Bozma moralini bana gore kilon normal yani protez takilmayacak bir kilo olsa bna takmazlardi icini ferah tut ;) damla protez yattiginda saga sola kayiyormus ayrica dedigin gbi yuvarlak ust tarafi dolduruyor. Naci celik'in ameliyat ucreti bna cok yuksek gelmisti. Canim hastaneleri de arastir bnce acele etme moralini bozma ;)

Ben de anlamıyorum genelde mankenler de protez taktırıyor öyle olsa onlara olmazdı heralde anlamadımki:)damlayla ilgili çeşitli söylentiler var..ben arastırmaya baslamadan önce ilk arastırmaya basladıgım zamanlar diyim damla istiyordum ama araştırdıkça yuvarlakta ısrarcı oldum.yuvarlağı vücutta birbirinden ayrık 2 top gibi durduğu için başta yuvarlak istememiştim ama artık dr lar eskisi gibi yapmıyor o top top görüntü olmuyor kas altı diye bişe var sonuçta:) ben yine araştırim naci beyle görüşürsem brz indirim yaptırırım artık..forumda kızlar ındırım yaptıgını söylüyorlardı bakalm araştırcaz cnm:)

Ben de anlamıyorum genelde mankenler de protez taktırıyor öyle olsa onlara olmazdı heralde anlamadımki:)damlayla ilgili çeşitli söylentiler var..ben arastırmaya baslamadan önce ilk arastırmaya basladıgım zamanlar diyim damla istiyordum ama araştırdıkça yuvarlakta ısrarcı oldum.yuvarlağı vücutta birbirinden ayrık 2 top gibi durduğu için başta yuvarlak istememiştim ama artık dr lar eskisi gibi yapmıyor o top top görüntü olmuyor kas altı diye bişe var sonuçta:) ben yine araştırim naci beyle görüşürsem brz indirim yaptırırım artık..forumda kızlar ındırım yaptıgını söylüyorlardı bakalm araştırcaz cnm:)

İstersn bnm doktorumla da bi gorus hem kendisi profesor hmde cok ilgili bir doktor ayrica ameliyat oldugum hastane de iyi bir hastane bn cok memnun kaldim ayrica sgk'li oldugun icn fiyati da dha uygun. Bn bugun tekrar kontrole gittim haftaya dikislerim alinacak :)

İstersn bnm doktorumla da bi gorus hem kendisi profesor hmde cok ilgili bir doktor ayrica ameliyat oldugum hastane de iyi bir hastane bn cok memnun kaldim ayrica sgk'li oldugun icn fiyati da dha uygun. Bn bugun tekrar kontrole gittim haftaya dikislerim alinacak :)

Tabiki canım senin dr unla da görüşebilirim ancak suan annemin içine bir kurt düştü kilo durumundan dolayı:) o masada kalırım fln gıbı anladı:D ıcını rht ettrmek ıcın brz kılo aldıktan sonra görüşmelerime devam edim diyorm..benimle o kdr dr lara geldi kadın biraz da onun gönlü olsun diye düşündüm canım..iyileşme sürecinde de bilgilendir bizi zevkle takıp edıyorm gelısmelerını:) darısı basıma dıye de dua ediyorum :)

merhaba canım bende 1,75 boyu 65 kg um eskisehir de akrabalarım var sık sık giderim ameliyat sonra memnuniyetini paylaşırsan çok memnun olurum,benimkileri büyütmek istiyorum

Back