Ahh tatlım benim

Allah yanında ona sığın. insanoğlu vefasız çünkü. Böyle zamanda bol bol dua et, maneviyatını kuvvetlendir, biraz olsun depresyonun hafifler inşallah. Başka hiçbir şey düşünme kimseyi umursama, sadece dualarını et, senin kalbin temiz ya gerisini boşver. Ne kadar kırıldığını tahmin edebiliyorum. Erkekler düşüncesiz olabiliyor ama seninki resmen vicdansız. Hastalık bu hayatta hepimiz için. Bunu düşünemiyor. Herkesin kötü düşüncesi kendine canım. Benim de babamın işyerine hırsız girdi, yıkıp dökmüşler zarar öyle büyüktü ki anlatamam. Ailem perişan oldu, babam günlerce sıkıntıdan uyuyamadı, bir sürü borç harç çıktı durduk yere başımıza. Eşim o gün ilk ona haber vermeme rağmen bir arayıp geçmiş olsun bile diyemedi. Tüm gün polislerle ifadelerle uğraştık insan atlayıp gelmez mi. Gelmedi işte. Ne kadar kırıldım. akşam evde ağlamaktan gözlerim şişti yaptığına çok utandı pişman oldu, başınız kalabalıktır diye düşündüm aramadım dedi özürler diledi. ertesi gün hemen gitti babama geçmiş olsuna, yapabileceğim bişey var mı diye sormaya. O olayı bile affetmekte zorlandım, hala aklıma geldikçe içim sızlar ki maddiyat çok önemsiz birşey, herşeyin elden gitse de sağlığın yerini tutamaz. Bazı kişileri tanımak için ağır bedeller ödemek zorunda kalınır, seninki öyle olmuş, eşini tanıman için hastalık çekmeniz gerekiyormuş. Dediğim gibi kocanı düşünüp tatlı canını sıkma günü değil, babana hep güler yüzlü olma günü. Beyefendi aramıyorsa aramasın, annen bir daha sorduğunda, ben aramaması için tembihledim dersin. Sürekli mesaj yazıp soruyor hiç ihmal etmiyor dersin içi rahatlar annenin.