Çok çaresizim lütfen yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh çok geçmiş olsun. Zor olan kısmı atlatmışsınız inşallah bundan sonra iyi olcaksınız. Herkes bağışıklıkla hallolur kafasında ama bende hiç rahat değilim maalesef gece gündüz sonucumu düşünüyorum. Sizde hangi tür vardı ve kaç yaşında yakalandınız

Ben de sizin gibiyim alkol sigara yok sağlıklı besleniyorum da siz aşı oldunuz mu sanırım aşı 45 yaşa kadar yapılıyor

Kaç yaşında yakalandığımı bilmiyorum. Zaten bunu tespit etmek maalesef mümkün olmuyor. İlk başta hpv tip 16 çıkmıştı. Sonrasında ise 16,31,68,73 taşıdığımı öğrendim ve bu süreçte eşimle evliydim. Eşim de taşıyıcı olduğu için ona da aşı yaptırdık.

Ben de sizin gibiyim alkol sigara yok sağlıklı besleniyorum da siz aşı oldunuz mu sanırım aşı 45 yaşa kadar yapılıyor
Evet tabi gittiğim ikinci doktorumdan Allah razı olsun, vakit kaybetmeden aşı olacaksın demişti. 3 sene oldu hpv tedavisi göreli. Çok şükür artık testlerim negatif çıkıyor.

Şimdiki aklım olsaydı hpv taşıdığımı öğrenir öğrenmez aşı olurdum. Bu yüzden 12 yaşına geldiğinde çocuğuma da kesinlikle aşı yaptıracağım.

Çok şükür testlerinizin negatif gelmesine sevindim. Allah hepimizi korusun ve tekrar yaşatmasın inşallah. Aşı haricinde başka bir tedavi gördünüz mü ilaç , takviye vs.

Çok şükür testlerinizin negatif gelmesine sevindim. Allah hepimizi korusun ve tekrar yaşatmasın inşallah. Aşı haricinde başka bir tedavi gördünüz mü ilaç , takviye vs.
Hayır benim zaten ileri seviye olduğu için leep ile temizlendi. Halihazırda iyi beslendiğim için de doktorum ekstra bir takviyeye gerek görmedi. Tabi zaten düzenli kullandığım takviyelerim vardı belki de onlar yeter demiştir. D vitamini, balık yağı gibi takviyeleri düzenli kullanıyorum.

Benim bir arkadaşımda da olmuştu sanırım içerde vardı Bir şeyleri yaktırdığını söylemişti iç kısımda ama emin değilim ne olduklarından. Şu an sorunu yok diye biliyorum. Dışında var mıydı o konu hakkında da fikrim yok malesef. Yani tedavisi var belli ki. Kendini strese sokma

Evet farkındayım tedavisi var beni en çok stres yaptırıp üzen eski erkek arkadaşım hem aldattı hem üstüne bu hastalığı kaptım. Canım acıyor. Fiziksel , ruhsal yaraladı beni. Allah’a havale ettim. Smearda bile canım yandı kolposkopi biyopsi ne yaparım. Psikolojik olarak yıpratıyor insanı bu süreçler sürekli canım yandıkça ona kızıyorum.

Benim bir arkadaşımda da olmuştu sanırım içerde vardı Bir şeyleri yaktırdığını söylemişti iç kısımda ama emin değilim ne olduklarından. Şu an sorunu yok diye biliyorum. Dışında var mıydı o konu hakkında da fikrim yok malesef. Yani tedavisi var belli ki. Kendini strese sokma
umarım hepsini kısa sürede atlatırsınız. Bundan sonra korunmaya dikkat edin derim sağlık sonuçta

Evet öyle.. teşekkür ederim

Merhaba çok geçmiş olsun siğilleri ilk fark etiğinizden bu yana siğil olduğunu nasıl anladınız? Benim dış dudağın iç kısmında beyaz başlı içinde iltihap var gibi çok minik bir şey çıkmıştı doktora göstermiştim normal deri lezyonu dedi o geçti şimdi aynısından iki tane tam vajina girişimde çıkmış test vs yapmadıkları için doktora da tam güvenemedim

Bende de sizin ki gibi bembeyaz sivilce tarzında çıkmıştı sonra iki dudağımın içimde semsert açık sarı şeklinde sivilce gibi çıktı bunlar geçti. Sonra vajina girişimde sivilce kümeleri gördüm ve makat kısmında et beni. Doktor direkt hpv kaynaklı siğil dedi. Siz bence bir başka doktora dağa görünün derim içinizin rahat etmesi için.

sizde yanma ve acı yaptımı

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın.
İlk açtığınız konuda size cevap veriliyordu.

O konudan devam etmeyip tekrar tekrar açarsanız kurallara uymamış olursunuz ayrıca üyeler hangi konunuza cevap verecek, tek bir konudan takip sizin için de daha sağlıklı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…