- 22 Temmuz 2016
- 14
- 5
- 29
- Konu Sahibi lanetli kiz
Merhaba kizlar ne yapacagimi bilmiyorum kafam karisik hayatim karisik ben 5 yillik evliyim 2 cocugum var 26 yasindayim esimle evlenmemiz zor olmustu benim ailem istememisti ama ben sevdigim icin onlari karsima aldim evlendim evlendik cok cektim kaynanamin iftiralari yuzunden esimle hergun tartisiyorduk ta ki gorumcem evlenene kadar kizi gidince biraz duruldu tam cok sukur derken bu seferde esim basladi 1 bucuk yildir ilgisiz alakasiz hic umursamiyor 2 cocukla evde kaldim kucuk olduklari icin tek cikmam cok zor oluyor anca aptmanin bahcesi o da bahce denmez garaj esime surekli soyluyorum bunaldim bizi gezdir diye ama hep bi bahane oysaki arkadaslariyla surekli sehir disina gidip geliyor is bahanesiyle bi kerede bizle git dedim kac defa hic birinde goturmedi en son bi kac gun once gitti onuda kayinpederimden ogrendim bana yalanlar soyledi surdayim burdayim ve kabul etmedi ta ki telefonunu caldirmis gitti gi yerde ozaman kabul etti yani yalani dolani cok oldu ben hep affettim daha once cogu kez telefonunu kurcalarken sosyal medyadan bir suru kiza yazdigini gordum hic birini kabul etmedi onlarida affettim ama artk sevgisizlik beni bitiriyor iyice bunalima girdim birlikte gittigimiz tek yer market onda da iki metre öteden gider beni umursamaz artik dayanamiyorum konusma tarzindan biktim davranislarindan biktim beni asagilar gibi hep gun icin de ariyorum isim var der kapatir hergun soyledim sevgi istiyorum ilgi istiyorum diye ama hep ben suclu oldum ben kotu bisey istemedim sadece sevilmek o kadar seye katlanmisken sadece sevilmeyi cok gordu bana ben tesetturluyum acilmak istiyorum artik cunku gozu hep aciklarda zoruma gidiyor bi akil verin kimseye derdimi anlatamiyorum artik cok yoruldum