Sağlığımız yerinde Rabbime şükürler olsun.Birak Rabbim parayla sınasın, sağlıkla değil
Maalesef ole yeteneklerim yok ev temizlik lerine gitmek istedim bulamadimAllah yardımcınız olsun arkadaşım dantel vs örüp satıyorlar yok mu öyle bi imkan?
Kızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.
Gerçekten tek sıkıntım kızım geçen gün fatura yatırma ya çıktım sadece faturayı yatirdim yanımda bir çocuk olduğunu onun yokluktan anlamadigini unuttum.biraz yürüdüm eve gidicektim arada baya mesafe var ve yol param dahi yok kızım Pizzacinin önünden geçerken elimi bıraktı ne olduğunu anlamadan gitmiş masaya oturmuş ne yapıcami bilemedim gel kızım dedim sora baba alcak sana yok istiyorum diyo 3 yaşında o anki caresizligimi unutamam sağa sola bakındim allahım yardım et dedim bir baktım boynumda hediye bir zincir vardı 10 lirada verseler olur dedim yeterki kızım yesin onu ohooooooooo 60 lira verdiler kızım pizza yedi nelerde yedirdi. Rabbim çaresiz bırakmaz beni dedim eve ole mutlu gittimkiİnsan en cok cocuguna yetemeyince uzuluyordur..
Vardir elbet bugunun de yarini, Allah saglik sihhat versin.
Kızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.
canım öyle diyorsunuz da çocuk bu canı çekmiştir canı çekince isterse 100 lira olsun anne gönlü dayanmazcnm kusur bakma ama hazır corba ne ya...el kadar cocuğa...evınde salçan sehrıyendemı yok....yok dersen o zaman cıkacaksın kaynanana yada kendı annene salça ısteyeceksın yag ısteyeceksın...hazır çorbaya verecegeın 2 lıraya 2 daha ekleyıp salça alacaksın yada....saglıklı besleyeceksın yavrunu....daha kuçuçuk 3 yasındaymış pizza yemeyıversın....60 lırayla 2 haftalık sebze alırdın eve
Nerede oturuyorsunuz. İş bulabilirim size inşallahKızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.
Canım Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlısı ile bolluğa çıkarır sizi de. Şükretmeyi ve sabretmeyi asla unutma. DErdi veren Rabbin unutuma.Kızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.
Çok teşekkür ederim ama bende sole bi gurur var olcemide bilsem kimseye ölüyorum 1 bardak su verin diyemem ama kendim bişeyler yapmak için çabalarım.allah yardıcınız olsun. çocuklar acımasızdır. anlayış gösterecek kadar kapsamlı anlayamıyorlar dünyayı ve duyguları. sizin aileniz destek olmuyor mu nerdeler? kızınızı bi haftalığını falan bırakabileceğiniz akraba var mı? yada arada yemeğe, gündüz oturmaya gideceğiniz birileri? çocuk az çok bir şeyelr yeerdi. ay ne biliyim çaresizlik zordur. üzüldüm..
Sizede çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşayan daha iyi anlar biliyorum bu benim en hafif sınavım geçer ama iz bıraksın istemiyorum kızımın lafları beni yaraliyor. Allah sizden de razi olsun içime ferahlık verdinizIki sene evvel birebir aynı durumdaydım hatta o kadar ki kaynanam da alt katımdaydı. Biz açken o bi tabak et verip veya başka yemek Al bunu Oğluma ver o çok sever o çok çalışıyo bilmem ne der biz açmıyız tokmuyuz sormadı. Komşumdan ekmek istedim süt istedim Bende evdeki erzaklarla yetindim sizin gibi sürekli makarna mercimek unumla da ekmek kek Börek Yaptım evde ama Dediğiniz gibi çocuklar acımasız anlamıyorlar iki küçük Çocuğum var üstüne başarısız bi ameliyat oldum Felç oldum çok süründük Allah'ıma Şükürler olsun 3.ye ameliyat oldum düzeldim işler yoluna girdi eşimden Allah Razı olsun gece gündüz çalıştı Kv. Taşındılar şuan o kadar iyiz ki duanın gücü diyorum sende farkındasın sınav olduğunun ne güzel bak. Dua et tesbih Çek bol bol çocuklarınla oyna Gül yansıtma işte geçecektir Allah büyük. Mübarek şu Günler'de inşallah feraha ulaşırsınız birbirinize sarılın anlatırsınız inşallah
Ayniymisiz yeminle geçen evde ekmek yoktu eşim dur ben bi annemlere uğruym dedi ve esimin eline ekmek arası yapmış bisiler koymuş arasına yarım ekmeğin oğlum çık yukarda ye demiş görünce şok oldum e sen bunu yedin biz nolacaz dedim ama sinir hastası oldum bu insanlardan.tek duam da beni bu insanlara muhtaç edeceksin canımı al dedimIki sene evvel birebir aynı durumdaydım hatta o kadar ki kaynanam da alt katımdaydı. Biz açken o bi tabak et verip veya başka yemek Al bunu Oğluma ver o çok sever o çok çalışıyo bilmem ne der biz açmıyız tokmuyuz sormadı. Komşumdan ekmek istedim süt istedim Bende evdeki erzaklarla yetindim sizin gibi sürekli makarna mercimek unumla da ekmek kek Börek Yaptım evde ama Dediğiniz gibi çocuklar acımasız anlamıyorlar iki küçük Çocuğum var üstüne başarısız bi ameliyat oldum Felç oldum çok süründük Allah'ıma Şükürler olsun 3.ye ameliyat oldum düzeldim işler yoluna girdi eşimden Allah Razı olsun gece gündüz çalıştı Kv. Taşındılar şuan o kadar iyiz ki duanın gücü diyorum sende farkındasın sınav olduğunun ne güzel bak. Dua et tesbih Çek bol bol çocuklarınla oyna Gül yansıtma işte geçecektir Allah büyük. Mübarek şu Günler'de inşallah feraha ulaşırsınız birbirinize sarılın anlatırsınız inşallah
Amin çok teşekkür ederim allah razı olsun.Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerde