- 3 Haziran 2015
- 50
- 28
- 37
Amin allah razı olsun.sizinkiside bir imtihandır sabredin güzel günlerde gelir elbet
maddi durumu kötü olan bir çok kardeşimiz var Allah yardımcıları olsun. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin allah razı olsun.sizinkiside bir imtihandır sabredin güzel günlerde gelir elbet
maddi durumu kötü olan bir çok kardeşimiz var Allah yardımcıları olsun. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Valla çok aradım evlere temizlik ama artık insanlar da güven sorunu var tanıdıkları insanlara yaptiriyorlarBenim bi tanıdığım durumları normalde ıyıdır ve dara duşmuştu..gıttı evlere utu yaptı..veya günlük yemeklerini hazırladı çevresindeki durumu ıyı ınsanların..sende böyle şeyler yap cocugunla gıdersın..
Veya çocuk bak dicem de ona ne yedircen:S
Evde elbiselere boncuk isledim birde sakira kemeri isledim hem çok zahmetli hemde demiyor 3 kuruş veriyorlar sabaha kadar boncuk isledim.Canım evde bu bebek Şekerleri ,magnetleri yapabilirsin yada İzmir'de yapanlar vardı hazır kıyafetlere boncuk işleyebilirsin bunlar çokta yetenek isteyen işler değil.Umarım feraha çıkarsınız
Kimseden birsey istemem hazır çorba da tarhana evde yapılan suya koyup pişirilen diğer market ürünü değil onu bizde yiyemiyoruz çocuğa nasıl yedireyim. 2 haftalik sebze almadım eve ama kızımı mutlu ettim .cnm kusur bakma ama hazır corba ne ya...el kadar cocuğa...evınde salçan sehrıyendemı yok....yok dersen o zaman cıkacaksın kaynanana yada kendı annene salça ısteyeceksın yag ısteyeceksın...hazır çorbaya verecegeın 2 lıraya 2 daha ekleyıp salça alacaksın yada....saglıklı besleyeceksın yavrunu....daha kuçuçuk 3 yasındaymış pizza yemeyıversın....60 lırayla 2 haftalık sebze alırdın eve
allah yardımcınız olsunKızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.
Seninki de bir düşünce saygı duyarım sende haklısın umarım başına bu tip bişey gelmezNedense ramazanda fitre zekat zamani forumda açım parasizim konuları girla gidiyor. Bu bugun gordugum 3.konu.
Konudaki soru isaretlerine gelirsek, hazir corba ucuz bi sey degil salca sehriye olsa daha ucuz daha saglikli. Bir de kaynana altta oturuyo durumunuzu izah edip cocugunuzu ona birakip calisabilirsiniz. Kizimla is ariyorum utopik tabii ki. Sonra evde boncuk isledim az para verdiler yapmiyorum o yuzden diyosunuz. Acim diyen biri icin bu lukse giriyo. Az para da olsa yapin nolacak. Internet mobilyacidanmis nedense buradaki her fukaranin sifre veren bi tanidigi oluyor.
Allahtan gelen her imtihan basimizin taci ablacim sen rahat olSeninki de bir düşünce saygı duyarım sende haklısın umarım başına bu tip bişey gelmez
su zor zamanlarında bı mukafatı vardır elbet sabır et ısyan etme.Kızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.
canım öyle diyorsunuz da çocuk bu canı çekmiştir canı çekince isterse 100 lira olsun anne gönlü dayanmaz gerekirse 1 aylık mutfak masrafını verir çocugu için bende öyle yapardım konu sahibinin yerinde olsam nedir pizza 20 lira bişi benim çocuğumdan önemli olamaz. o an kimbilir ne hissetti konu sahibi düşünsenize ben bile duygulandım ama şehriye çorbası olayına katılıyorum hazır çorbalar oldukça sağlıksız...
canım öyle diyorsunuz da çocuk bu canı çekmiştir canı çekince isterse 100 lira olsun anne gönlü dayanmaz gerekirse 1 aylık mutfak masrafını verir çocugu için bende öyle yapardım konu sahibinin yerinde olsam nedir pizza 20 lira bişi benim çocuğumdan önemli olamaz. o an kimbilir ne hissetti konu sahibi düşünsenize ben bile duygulandım ama şehriye çorbası olayına katılıyorum hazır çorbalar oldukça sağlıksız...