Çok caresizim lütfen benim için dua edin

Benim bi tanıdığım durumları normalde ıyıdır ve dara duşmuştu..gıttı evlere utu yaptı..veya günlük yemeklerini hazırladı çevresindeki durumu ıyı ınsanların..sende böyle şeyler yap cocugunla gıdersın..
Veya çocuk bak dicem de ona ne yedircen:S
Valla çok aradım evlere temizlik ama artık insanlar da güven sorunu var tanıdıkları insanlara yaptiriyorlar

Canım evde bu bebek Şekerleri ,magnetleri yapabilirsin yada İzmir'de yapanlar vardı hazır kıyafetlere boncuk işleyebilirsin bunlar çokta yetenek isteyen işler değil.Umarım feraha çıkarsınız
Evde elbiselere boncuk isledim birde sakira kemeri isledim hem çok zahmetli hemde demiyor 3 kuruş veriyorlar sabaha kadar boncuk isledim.

cnm kusur bakma ama hazır corba ne ya...el kadar cocuğa:KK57:...evınde salçan sehrıyendemı yok....yok dersen o zaman cıkacaksın kaynanana yada kendı annene salça ısteyeceksın yag ısteyeceksın...hazır çorbaya verecegeın 2 lıraya 2 daha ekleyıp salça alacaksın yada....saglıklı besleyeceksın yavrunu....daha kuçuçuk 3 yasındaymış pizza yemeyıversın....60 lırayla 2 haftalık sebze alırdın eve
Kimseden birsey istemem hazır çorba da tarhana evde yapılan suya koyup pişirilen diğer market ürünü değil onu bizde yiyemiyoruz çocuğa nasıl yedireyim. 2 haftalik sebze almadım eve ama kızımı mutlu ettim .

Kızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.
allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun.. Eşinizin evladınızın sağlığı yerinde olsunda inşallah bu sıkıntılarda geçer.. Zaten insan soğan ekmek yerde yavrusuna istediği bişeyi alamamak üzer.. Umarı en kısa zamanda bi kapı açılır sizede..

Nedense ramazanda fitre zekat zamani forumda açım parasizim konuları girla gidiyor. Bu bugun gordugum 3.konu.

Konudaki soru isaretlerine gelirsek, hazir corba ucuz bi sey degil salca sehriye olsa daha ucuz daha saglikli. Bir de kaynana altta oturuyo durumunuzu izah edip cocugunuzu ona birakip calisabilirsiniz. Kizimla is ariyorum utopik tabii ki. Sonra evde boncuk isledim az para verdiler yapmiyorum o yuzden diyosunuz. Acim diyen biri icin bu lukse giriyo. Az para da olsa yapin nolacak. Internet mobilyacidanmis nedense buradaki her fukaranin sifre veren bi tanidigi oluyor.

Nedense ramazanda fitre zekat zamani forumda açım parasizim konuları girla gidiyor. Bu bugun gordugum 3.konu.

Konudaki soru isaretlerine gelirsek, hazir corba ucuz bi sey degil salca sehriye olsa daha ucuz daha saglikli. Bir de kaynana altta oturuyo durumunuzu izah edip cocugunuzu ona birakip calisabilirsiniz. Kizimla is ariyorum utopik tabii ki. Sonra evde boncuk isledim az para verdiler yapmiyorum o yuzden diyosunuz. Acim diyen biri icin bu lukse giriyo. Az para da olsa yapin nolacak. Internet mobilyacidanmis nedense buradaki her fukaranin sifre veren bi tanidigi oluyor.
Seninki de bir düşünce saygı duyarım sende haklısın umarım başına bu tip bişey gelmez

Allahım yar ve yardımcınız olsun.bizim mahalleki kadınlar çatal iğnelere nazar boncuğu takıp bir yere verip para alıyorlardı ama neresidir nedir bilmiyorum.

Kızlar 1 aydır kizimla gidebilecegim is baktim.yada evlere temizliğe gitmek istedim burdan bile yayınladim yok yok yok ...Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin kaç gündür hazır çorba ve Makarna yiyoruz ve kizimda sıkıldı artık anne çikolata anne dondurma yokmu diyo Kahroluyorum. Dün artık sokağa çıkardım oyalansin diye arkadaşının annesi 1 çikolata verdi yemin ederım sevincten aglicam tim. Neyseki bugün babamızın maaşının bi kısmı yaticak çok şükür ama nasıl bu hale geldik anlamıyorum ramazan günü valla dualrimida ederim namazimida kilarim bu bereketsizlik nedir anlamıyorum. Çok borcumuz var ama ödeyebiliyoruz sora bize yetmiyor ah kızlar bızamanlar cebimiz para doluydu insanlara harcardim umrumda bile olmazdı ama şimdi kızıma sakız alacak para yok genede bu evim var ocağa koyup kaynaticak malzemem var diyorum ama çocuk bu anlamazki. Buarda esimin ailesi alt katimda oturuyor haliniz ne demezler ondan sonrada ben anayim babayim diye gezinirler. Kızlar inşallah bu zor gunleri atlatiriz ne olur duanizi eksik etmeyin.
su zor zamanlarında bı mukafatı vardır elbet sabır et ısyan etme.
mubarek ayda tum dualarınız kabul olur yavrunuz ıcın ıns.
Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcımız olsn ins. Bizdeiş konusnda sıkıntılyz bu ara baya bunalmdayz.. devlet işi oldu olacak.. araya torpilli girer liste değisir... çocuğumun rızkını yerler... ahh ahh benim ahımın altndan kalkamazlar hakkım haram... ne hayaller kurmstuk.... suya düstü...

canım öyle diyorsunuz da çocuk bu canı çekmiştir canı çekince isterse 100 lira olsun anne gönlü dayanmaz :KK43: gerekirse 1 aylık mutfak masrafını verir çocugu için bende öyle yapardım konu sahibinin yerinde olsam nedir pizza 20 lira bişi benim çocuğumdan önemli olamaz. o an kimbilir ne hissetti konu sahibi düşünsenize ben bile duygulandım ama şehriye çorbası olayına katılıyorum hazır çorbalar oldukça sağlıksız...

ıyıde onemlı olan saglıklı beslenmesı degılmı....pizza nedır yahu....3 yasındakı bebek gıtsın en pahalı sebzeyı yada ne bıleyım balığı ıstesın annesı alsın tamam ama bu kadar sıkışık bır durumda kalkıp bu kadar saglıksız bır yıyecegın bebege verılmesıne kızdım ben...olay parası degıl yanı...şu durumda pizzaya para vrılmesı

canım öyle diyorsunuz da çocuk bu canı çekmiştir canı çekince isterse 100 lira olsun anne gönlü dayanmaz :KK43: gerekirse 1 aylık mutfak masrafını verir çocugu için bende öyle yapardım konu sahibinin yerinde olsam nedir pizza 20 lira bişi benim çocuğumdan önemli olamaz. o an kimbilir ne hissetti konu sahibi düşünsenize ben bile duygulandım ama şehriye çorbası olayına katılıyorum hazır çorbalar oldukça sağlıksız...

Merhametin fazlası da zarar. Kimseye öğüt vermek haddime değil lütfen kusura bakmayın, ama yapılan israfın yanında bahsedilen yoksulluk şikayetleri beni sadece sinirlendiriyor.

X