Bende ole düşünüyorum inşallah bigün bu borclarda bitecek allahın izniyle sağlığımız yerinde çok şükür ..çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icinBorcunuzu odeyebilmek de buyuk nimet, oyle dusunun. Once can sagligi, Rabbim yardimciniz olsun. Bu mubarek ayda ettiginiz dualar kabul olsun. Her gecenin bir sabahi var demisler.
Amin çok teşekkür ederim. ,,, bu bir sınav diye düşünüyorum.Saglik olsunda gerisi gelir ..
Bazen yetistiremiyoruz iste insan hali ..
Dualariniz kabul olur insallah. .
Aynen öyle bu bir sinav ve gececek... sen icini ferah tut..Amin çok teşekkür ederim. ,,, bu bir sınav diye düşünüyorum.
Amin çok teşekkür ederim. ,,, bu bir sınav diye düşünüyorum.
Internet esimin cocukluk mahallesinde oturuyoruz ve bir mobilya mağazası kullanabilirsiniz diye eşime şifre verdi yani tanıyor eşimi oyüzden yoksa şuanda ole bi lüksüm olmazdı heralde en azından şu zor günleri atlatana kadar.Arkadasim ne ile giriyorsun bilmiyorum. İnternetini kapattir, kar kardir. Telefondan da girsen para,evden de girsen para. Hem de en az 30-40 tl.
Allah yardimcin olsun.
Aynen o durumdayım ama halimize binlerce şükür ya savastaki çocuklar diyorum ya Afrika'daki aileler Rabbinden gelene çok şükür geçici bunlar diyorumelinde olanlara, en önemliside saglikli oldugunuza sükür et.
Allah bu mübarek günde dualarini kabul eder insallah, sen umudunu kaybetme
ben 4 yasindayken felan durumumuz cok kötüymüs, yolda yürürken dondurma görüp istemisim annem alamamis.
halende anlatir, icime dert oldu der. hatta esek kadar oldum, alisverise/ gezmeye gitsek halende dondurma alimmi sana der.
simdi farkediyorum bunu hep sorar istisnasiz, gözlerim doldu yeminle!
ben unuttum gitti hatirlamiyorum bile. aklimda annem babamla gecirdigim güzel günler var sadece
dua et ki Allah parayla siniyo, insallah en kisa zamanda yoluna girer hersey
Sizinde düzelir inşallah borclar ödenir yanlizsaniz calisabilirsinizBenim hem borclarim var odeyemiyorum hem param yok hem makarna ve hazir corbayla besleniyorum hem de yalnizim
Evet zaten krediyle evlendik o bitti kiradaydik eşim ailesinin üst katına ev yaptı çok şükür enazindan kiradan kurtuldukAllah darda kalanlara yardım etsin çok zor. en azından borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. geçer bu günler unulutulr gider inşallah.
ne kadar borcunuz var kredi falan mı çektiniz?