Çok çaresizim karar veremiyorum cesaretim yok kafam allak bullak ben ne yapacağım ?

Kırmızıyla boyadığım yer,birilişkiyi bitirmek için bir tanesi bile yeterli ve geçerli sebep.Sen bakma ayrılan insanın acıdan ah vah edip kahretmesini.Sana saygısı olan,seni ayrılırsan kahrolacak kadar seven insan,zaten hayatını düzene koymuştu şimdiye kadar.Ben bu erkekleri anlamıyorum.İş güç yok,saygı yok,geleceğe yatırım yok,sonra da kız onu bırakınca suçlu oluyor.Yahu neye güvenerek kızları ellerinde tutmaya çalışıyorlar.Annenin böyle bir insanı damat olarak istememesinden daha doğal ne olabilir.Ama sen de sadece annen değil,kendi gerekçelerini söylemeliydin.

Gelelim diğer konuya,bir insanın düğününde her istediğini yapacak olması,efendi olması,durumunun iyi olması sence evlilik için yeterli sebepmi.Bir kızın evlendiğinde maddi açıdan sıkıntısı yoksa mı rahat eder.Evlilikteki rahatlık maddi kısımmıdır.Şimdi bunca evli kızların rahat olmalarının veya mutlu olmalarının sebebi,zengin olmalarımıdır.Bir insana için ısınmadıysa beğenmediysen konu bitmiştir.Kafa yapısı,yaşam tarzı,düşünceleri,bir kadına bakışı,evliliğe bakışı,kendini ne şekilde nasıl yetiştirdiği,herşeyden önce yıldızınızın uyuşmasıdır asıl rahatlık.Acelen ne evlenmek için.Karşına çıkan her bekarı değerlendireceksin diye bir kural yok.

Cok caresizim deyince bir bakayim dedim.

Su konuyu bir erkek acsa taslariz, vay uyanik parmaginda oynatmaya kalkmis kizlari deriz.

Karar verememeniz icin iki erkegin sizin icin duelloya tutusmasi, ikisinin de askinizdan olmesi lazim.

Birini sevmediginiz halde umut verip seni annem istemiyor diye yedeklemissiniz.

Digeri evlenilecek kiz ariyor, sizin bu olmazsa oteki diye kenarda baska birini beklettiginizi bilse suratiniza bakmaz, baskasini arar, akraba tavsiyesiyle gorusmus zaten, size asik degil yani, siz denk gelmissiniz, gider baskasina talip olur.

Siz icinizdekileri anlatmak icin konu acmissiniz, yani cocuklar burayi okusa, icinizi bilseler ikisi de ne halin varsa gor derler.

Siz, askinizdan olen iki kisi arasinda karar veremiyorsunuz sanki oysa adamlarin dunyadan haberi yok.

Erkeklerin cok kadin yok kadindir dedigi gibi.

Sizin karar verecek durumunuz yok cunku sizin niyetinizi, fikrinizi bilip de size asik olan yok ortada.

Bir numara duygunuz kalmadigini ogrense iki gune unutur.

İki numara biri yedeklediginizi ogrendiginde.

siz ilk kişiyi kullanmışsınız resmen çünkü eminim baştan her şeyi biliyordunuz ve yine baştan ondan bir gün ayrılacagınız biliyordunuz.belki yeni ayrıldınız bu kısmet işi çıkınca bilemiyorum.

Adama dogruyu söylerseniz zaten o sizin yüzüne bakmaz merak etmeyin böylelikle de acisi azalir. Vicdan yapmak zorundada kalmazsiniz. Bence siz bi kendinize karsi dürüst olun cünkü bencil oldugunuzu kendinize itiraf etmeniz gerekiyor. O aci cekmesin diye yapmiyorsunuz bunu, daha iyi birini bulamazsam yedekte Dursun diye böyle davraniyorsunuz.

Hey allahim bide erkekler namussuz dersiz.

aynen..........

Emine Ün İbrahim Erkal canısı dizisine güncel sahne kurmuşsun valla helal olsun..

merak ettiğim şey, eski sevgilinizdeki problemleri 2 yıl sonra mı gördünüz?
baştan anlaşılmıyomuydu?
keşke okadar zamanını almasaymışınız..
yeni kişi için de düşünceleriniz çok sığ geldi benim.
"yanıma yakışsın, beni hep rahat ettirsin"
evlilik bu, hep alma üzerine kurulmaz..siz ona neler sunabileceksiniz?
canınızı sıkmak istemem ama önceki sevgilinizden helallik almalısınız..
şimdi tanıştığınıza karşı da tek taraflı düşünmeyin derim...

Canım sen zaten para için bırakmışsın görünüşe göre bu çıkıyor, diğer çocuğa da bişey hissetmemişsin ama maddi durumu iyi olduğu için kafanda bir olabilirlik var. bilemiycem, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…