- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
bu arkadaşı reelde de tanıyorum benYazdıklarının hepsi maddiyat üzerine. Bu fırsat dediğin çocuğun mal varlığı fırsatı mı? Şaka gibi. Eski sevgilini bari rahat bırak da yoluna baksın.
Yeri geldi ailece bizde çektik. Yine de önce maddi durum fırsat olarak görülmez. Bana doğru gelmiyor. Maddiyat tamamen önemsiz demiyorum ama bu denli de önemli olamaz.bu arkadaşı reelde de tanıyorum ben
eğer çok maddi sıkıntılar çekmişsenz ve arkanzda ailenzden kimse yok maddiyat önemli oluyor ne yazıkki.
nerde o fotolar?o değilde çocuğun fotoğraflarını buraya koymak çok enteresan. bir tanıyan çıkarsa burası bayağı şenlenir
tabi ki sırf maddiyatı iyi diye biriyle evlenilmez. benim içinde maddiyat ilk sırada yer almıyor.Yeri geldi ailece bizde çektik. Yine de önce maddi durum fırsat olarak görülmez. Bana doğru gelmiyor. Maddiyat tamamen önemsiz demiyorum ama bu denli de önemli olamaz.
konu sahibi silmiş fotoğraflarınerde o fotolar?
ben göremedim...
konu sahibi silmiş fotoğrafları
Maddiyat ilk sıradaysa demek ki yanlış bir şey var ortada. Ne yaşanırsa yaşansın maddiyat ilk sırada olursa para için evlenilmiş olmayacak mı?tabi ki sırf maddiyatı iyi diye biriyle evlenilmez. benim içinde maddiyat ilk sırada yer almıyor.
ama kişinin yaşadıklarına göre maddiyatın önem sırası değişebiliyor demek istiyorum.
ortada yanlış birşeylerin olduğunu kabul ediyorum ilk başından beri söyledim arkadaşa.Maddiyat ilk sıradaysa demek ki yanlış bir şey var ortada. Ne yaşanırsa yaşansın maddiyat ilk sırada olursa para için evlenilmiş olmayacak mı?
Doğrudur. : )ortada yanlış birşeylerin olduğunu kabul ediyorum ilk başından beri söyledim arkadaşa.
zaten konuyu açmaktaki amaç yanlışı doğruyu tarafsız kişilerin gözünden görmekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?