Çok çaresizim karar veremiyorum cesaretim yok kafam allak bullak ben ne yapacağım ?

eski erkek arkadaşınıza yalan söylemeniz hiç hoş degil.
gercegi söyleyin. oda kendi hayatına düzenine baksın.
agaca bez baglıyan kızlar gibi size umut baglamasın.
diğer yeni tanıştıgınada gelince bi görüş. gözler kalbin aynasıdır

Öncelikle psikolojik yardım almalısınız, belli ki sıkıntı var.
Herkesin dediği gibi önce dürüst olmanız gerekiyor. Sırf kendinizi düşünerek, egonuzu tatmin etmek için adamı umutlandırıyoraunuz. Bunun acısını bütün hayatınız boyunca çekersiniz. Ah alırsanız iflah olmazsınız. Alın karşınıza insan gibi konuşun. Olmuyor, yürütemiyorum, istemiyorum deyin. Zaten bitmiş bir ilişki. Merak etme o adam da sana tapmıyor. Sadece alışkanlıksın muhtemelen. Seven insan karşısındakine hakaret etmez çünkü. Bi kaç haftaya unutur, yoluna bakar.

Yaş küçük diye tahmin ediyorum. Çünkü olgun bir insan karşısındakileri dış görünüşüne göre değerlendirmez. Şöyle iyi, böyle düzgün ama yanıma yakışmıyor demez. Yakışıklılıktan, güzellikten, insanların ne düşündüğünden daha önemli şeyler var bu hayatta. Bu yüzden o insanla da bir ilişkiye başlamayın. Çünküsırf evlenebilmek için, parası olduğunu, sizi rahat ettireceğini düşündüğünüz için bunu yapacaksınız. Ve o insanın belki de mutluluğuna mani olacaksınız.

Kısacası eski sevgilinize dürüst olun, insan gibi ayrılın. Diğerinin hayatına girmeyin. Bir müddet oturup düşünün, ben neyim, hayatıma nasıl yön vereceğim, insanlığa ne gibi bir katlım var, hedeflerim ve amaçlarım neler diye. Bu sorulara cevap verebildiğiniz zaman olgunlaşmış, hayatınızı yoluna sokmuş olursunuz zaten.

Yazdıklarının hepsi maddiyat üzerine. Bu fırsat dediğin çocuğun mal varlığı fırsatı mı? Şaka gibi. Eski sevgilini bari rahat bırak da yoluna baksın.
bu arkadaşı reelde de tanıyorum ben
eğer çok maddi sıkıntılar çekmişsenz ve arkanzda ailenzden kimse yok maddiyat önemli oluyor ne yazıkki.

bu arkadaşı reelde de tanıyorum ben
eğer çok maddi sıkıntılar çekmişsenz ve arkanzda ailenzden kimse yok maddiyat önemli oluyor ne yazıkki.
Yeri geldi ailece bizde çektik. Yine de önce maddi durum fırsat olarak görülmez. Bana doğru gelmiyor. Maddiyat tamamen önemsiz demiyorum ama bu denli de önemli olamaz.

Yeri geldi ailece bizde çektik. Yine de önce maddi durum fırsat olarak görülmez. Bana doğru gelmiyor. Maddiyat tamamen önemsiz demiyorum ama bu denli de önemli olamaz.
tabi ki sırf maddiyatı iyi diye biriyle evlenilmez. benim içinde maddiyat ilk sırada yer almıyor.
ama kişinin yaşadıklarına göre maddiyatın önem sırası değişebiliyor demek istiyorum.

hem karnım doysun hem pastam dursun.
anlaşılan kendinizi garantilemeden diğer çocuğu bırakmayacaksınız.
vicdan micdan kendinizi kandırmayın. eğer ciddi birini bulsanız ve eski sevgiliniz sizinle iletişime geçmeye kalksa değil sevmediğinizi söylemek, en ağır hakaretleri edersiniz başınızdan gitsin diye.
bir an once eski sevgilinizin ümitlerini sıfırlayın öyle devam edin yolunuza.

konu sahibi silmiş fotoğrafları

silsin zaten ne saçma bir hareket

konu sahibi sen sanırım sevgilinin sana olan aşkı bitmesin diye uğraşıyorsun
umut verdiğinin farkında mısın? bi de annenin üzerine suç atarak!!
sevgiline doğruları açıkla ve derhal bitir ilişkini
diğer kişi konusuna gelince de sen bilirsin!

tabi ki sırf maddiyatı iyi diye biriyle evlenilmez. benim içinde maddiyat ilk sırada yer almıyor.
ama kişinin yaşadıklarına göre maddiyatın önem sırası değişebiliyor demek istiyorum.
Maddiyat ilk sıradaysa demek ki yanlış bir şey var ortada. Ne yaşanırsa yaşansın maddiyat ilk sırada olursa para için evlenilmiş olmayacak mı?

Maddiyat ilk sıradaysa demek ki yanlış bir şey var ortada. Ne yaşanırsa yaşansın maddiyat ilk sırada olursa para için evlenilmiş olmayacak mı?
ortada yanlış birşeylerin olduğunu kabul ediyorum ilk başından beri söyledim arkadaşa.
zaten konuyu açmaktaki amaç yanlışı doğruyu tarafsız kişilerin gözünden görmekti.

Bir insanın maddiyatını , mesleğini birinci sıraya koymayın.
Elbette önemli iş , maddiyat. Fakat gerçekten sevdiğiniz bir insan varsa, beraber bir şeyler için uğraşıp belli bir yere ulaşabilirsiniz. Önemli olan da bu değil mi zaten ?
Düşün , bir ömür hep aynı adamla uyuyacaksın. Sabah onunla uyanacaksın. Bu parayla karşılanacak bir şey değil.
Karşındaki adam keyfi nedenlerden çalışmıyorsa , çabalamıyorsa burada sorun vardır tabi ama çoğu insan evlendikten sonra bir şeylerin sahibi olabiliyor.
Bence siz acele ediyorsunuz. İnsan nefsi çok düşüktür.

Evlilik için bir çok şartın bir arada bulunması gerek. Bence bu şartlar :
Evlenecek kişilerin fikirlerinin uyuşması
Kalplerinde birbirlerine karşı sevginin olası. (Sevmediğin bir yemeği yemeye nasıl katlanabilirsin hemde bunu hergün yapacaksın )
Birbirlerine saygılarının olası . Saygı yoksa sevgi tükeniyor.
Aile yapılarının bir birine uygun olması .
Erkeğin bir evin geçimini sağlayacak kazanca sahip olası
Evlenecek kişilerin ayrı bir yuva kurduklarının bilincinde olması.

birincisi zaten eski sevgiline karşı sevgin kalmamış artık her ne nedenden bilemiyorum maddi yada manevi,evlilik veya ilişki, öyle bi dilenciye verilen bozuk paralar türünden bir merhametle yürümez önce bunu anla,sevgin yoksa dürüst ol ve söyle bahaneler sıralama kimsenin kimseyi oylamaya hakkı yok kimsenin ah ını alma ve asıl iyilik ona gerçeği söylemen emin ol.teyzenizin bulduğu kişiyle ilgili bakış açınız bana çok uzak ve bence sağlıklı bir evliliğede çok uzak olur..eski sevgilinizden ayrılmak istiyorsanız ayrılın fakat öyle ısmarlama bir evlilik veya ilişki düşünmeyin bence en nihayetinde seçtiğiniz hayat arkadaşınız manavdan aldığınız elma değil..ben statü maddiyet konusuna takılan bir insan değilim ve sevip seviliyorsam ilişkim düzgünse yoksulluğa bile katlanırım.simdi diyeceksiniz ki davulun sesi uzaktan hoş gelir,değil.bende nişanlımda memuruz ama maddiyat konusunda ondan çok daha iyilerine dönüp bakmadım düşünmedim bile..cünkü ben onun yüreğini seviyorum ve bence önemli olan bu..yüreğini sevebileceğiniz kişiyibulabilmeniz dileğiyle

bence siz iyiki o çocuktan ayrılmışsınız resmen para sorun ben öyle düşünüyorum sevgilinizin maddi durumu iyi olsa o çocuk sizi dövse de siz ondan ayrılmazdınız..

diğer çoccuga gelince durumu iyi diye düşünüyosunuz apaçık ortada ayıp vallaha..

bir ilişki de en önemli olan dürüstlük o olmadımı inan daha çok acıtır...dürüstçe konuş ah alma bence..

Hem karnın doysun istiyorsun hem pastan dursun. Hem zengin hem yakışıklı kocayı manavda satmıyorlar
Önemli olan iyi niyet. ve sen yalan söyleyerek o insana en büyük kötülüğü yapıyorsun
Ve bence teyzenin önerdiği kişiyle de görüşme
Bir de onun hayatı bozulmasın durduk yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…