Çok çaresisiz. (

Kardesinize çok üzüldüm kimbilir içinde neler yaşadı ne kadar üzüldü yıllarca.
Destek ollacaksiniz tabii ki.disari pis dünyaya itmeyin kardesinizi.
O ne olursa nasıl olursa da olsun yine de sevdiğinizi ve kardesiniz olduğunu hissettirin.
Dışarıya itmeyin sevginizi daha çok hissettirin o zaman sizi üzecek kötü birsey yapmanin baskısı oluşacak üstünde. En azından o kirli dünyaya bulaşma dan yaşar bunları.

Kabullenmelisin demek tabi kolay geliyor insana ama basina gelince nasil zor bir durum. Bizde erkek evlat buyutuyoruz yarin ne olur bilemeyiz Allah dogru yoldan saptirmasin. Simdiden cocuklari olursa ne guzel olur falan diye hayal kuruyoruz, bi sevgilisi olursa nasil olur diye vs vs. Boyle birsey olursa Allah korusun insan kendine yediremez. Babani cok iyi anliyorum. Ama dedigim gibi elinizi ustunden cekmeyin, sonra daha beter olur yine uzulen siz olursunuz.

Aile herşey dir yanında oluyorum maddi manevi ama bi baba için bu nedemek biliyomusumuz
Peki kardeşiniz kendini nasıl görüyor. Yukarıdaki mesaj da ağda yaptığını söylediniz. Bakımlı olmak için mi ağda yapıyor? Yoksa kendini farklı cinste mi görüyor?
Hareketleri tavırları nasıl? Giyimi kuşamı nasıl? Konuşma şekli, ses tonu.

Aile herşey dir yanında oluyorum maddi manevi ama bi baba için bu nedemek biliyomusumuz

Inanki biliyorum
Ozellikle Turkiyede ne demek oldugunu daha Iyi biliyorum
aile Her seydir demissin iste aynen oyle
O yuzden yaninda olmak zorunda baban kabullenmek zor olsada
Anlatilmali ona bir sekilde
O kadar Cok kayip giden insan varki bu yuzden
Secimlere saygi duymaliyiz

Yazdiklarimdan durumun hosuma gittigi ya da onayladigimda cikmasin lutfen. Ben Hic bir zaman Genel yargilarla dusunmedim hep insan olarak bakiyorum sorumlulugunu alip yasanilani kaldirabiliyorsa kisi belli cercevelerde ozgur olmali

Babam asla yanında olmaz reddeder öldürür onu kahrolur

öncelikle Allah yardımcınız olsun çünkü herkesin psikolojisi kötü sanırım.ama kardeşinin durumu inan hepinizden zor.kim bilir neler düşünüyor,içinde ne fırtınalar kopuyor.onu dışlamayın,onu suçlamayın.kendini o psikolojiye sokarsa Allah korusun kendine bir zarar verebilir.sanırım babanız kardeşinizin ruh durumunu az çok seziyordu en sonunda duydukları ile bunu bir derece kanıtladı kendince.ret ederim demiş ama sanmıyorum yoksa daha sert tepkiler verebilirdi

İnsan merakından hemcinsine çekim hissetmez. Siz merak edip kadınlara ilgi duyuyor musunuz?

Kardeşinizi değiştirmeniz mümkün değil. Değiştirmeye çalışmanız ona en büyük kötülük. En yakınlarından bile saklanmak zorunda kalacaksa hayatını zaten olduğundan daha fazla zorlaştırırsınız.

Olaya lütfen dini/ahlaki açıdan değil, genç bir erkeğin özel hayatı açısından bakın. Üzülmenizi anlıyorum, hatta belki hayal kırıklığı duymanızı. Ama öz kardeşinizden bu yüzden utanmanızı veya iğrenmenizi anlayamam. Bırakın bu konuda kararını kendi verdiği gibi babanıza ve annenize açıklamayı da kendi üstlensin. Bir abla olarak elinizden tek gelen ona destek olmaktır ve şahsi görüşünüz ne olursa olsun destek olmalısınız.

Bizim ailede çok erkek yoktur hep kızların içinde büyüdü küçükken kızlarla oynadı top kız diye deli ederlerdi bunu biz kızardık falan sestonu falan normal hareketleride giyimi dar pantolon giyiyo falan çok bakımlı yüzünü maden sularıyla yıkar bi ara annemin rımelini almış biz öğrendikten sonra kendi geri vermiş bir sürü kız koşar peşinden ama hiç kız muh yapmaz denedim olmuyo hissetmiyo diyo

Bilmiyo böyle hissettiğini görüştüğünü duydu sadece

en önemlisi sizin desteğiniz şuanda gerçekten . bakın eğer ondan bunu saklamasını isterseniz babam şöyle yapar böyle yapar derseniz kardeşiniz gizli yollardan bu şekilde ilişkiler yaşayacak o zaman işte durum kötüleşir.

eşcinsellik tercih değil yönelim klişe belki ama çok doğru buna yöneldiğini doktor dahi söylemiş çocuk da hep böyle hissediyordum demiş normal bi şekilde flört etmesi yerine gizli yollardan kötü düşünceli insanlarla ilişki yaşamasını istemezsiniz bunun için destek olmanız lazım. çok yakın arkadaşım eşcinsel bunu ilk söylediğinde kendini kabullenemıyordu kızlarla flört etmeye çalışıyordu ve kendini daha da kötü hissediyordu kendini kabullendiğinde mutlu olmaya başladıinanın ,o kabullendiyse size de kabullenmek düşer.sizin korkunuzu anlıyorum da malesef çok fazla duyuyoruz ailesi kabul etmedi diye kötü bi şekilde hayatını sonlandıran insanları.

Bilmiyo böyle hissettiğini görüştüğünü duydu sadece
benim liseden beridir arkadaşım olan 3 erkek arkadaşım var.bunların da cinsel tercihleri farklı.aileleri biliyor.zaten konuşmalarından,tavırlarından anlaşılıyor.ama onlar şanslılar çünkü ne aileleri buna tepki gösterdi ne de arkadaşları.şuan hepsinin çok güzel işleri ve yaşamları var.bu konu hakkında hiçbir zaman onları ne incittik ne dışladık.bizim için arkadaşlığımız önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…