- 31 Temmuz 2015
- 9
- 1
-
- Konu Sahibi Fikriye162606
Aile herşey dir yanında oluyorum maddi manevi ama bi baba için bu nedemek biliyomusumuzKabullenmek zorundasiniz
Kendi hayati nasil yasamak istedigine ya da tercihlerine o karar vérmeli aílesi degil
Peki kardeşiniz kendini nasıl görüyor. Yukarıdaki mesaj da ağda yaptığını söylediniz. Bakımlı olmak için mi ağda yapıyor? Yoksa kendini farklı cinste mi görüyor?Aile herşey dir yanında oluyorum maddi manevi ama bi baba için bu nedemek biliyomusumuz
Aile herşey dir yanında oluyorum maddi manevi ama bi baba için bu nedemek biliyomusumuz
Babam asla yanında olmaz reddeder öldürür onu kahrolurInanki biliyorum
Ozellikle Turkiyede ne demek oldugunu daha Iyi biliyorum
aile Her seydir demissin iste aynen oyle
O yuzden yaninda olmak zorunda baban kabullenmek zor olsada
Anlatilmali ona bir sekilde
O kadar Cok kayip giden insan varki bu yuzden
Secimlere saygi duymaliyiz
Yazdiklarimdan durumun hosuma gittigi ya da onayladigimda cikmasin lutfen. Ben Hic bir zaman Genel yargilarla dusunmedim hep insan olarak bakiyorum sorumlulugunu alip yasanilani kaldirabiliyorsa kisi belli cercevelerde ozgur olmali
İnsan merakından hemcinsine çekim hissetmez. Siz merak edip kadınlara ilgi duyuyor musunuz?Herkeze Merhaba bu burdan nasıl anlatılır bilmiyorum ama bundan birkaç ay önce kardeşimin gay çocuklarla takıldığını öğrendim istanbula merakından lgbti yürüyüşüne gtmişler ben öğrendim babam öğrendi ama üstü kapalı knştk ben öyle değilim falan dedi babam seni reddedirim dedi sonra baş başa kaldık ağlamaya başladı babam beni reddetc3k diye neden öylemi hissediyon dedim bilmiyorum dedi küçük yaşta tacize uğradığını söyledi hemde alt komşumuzun oğlu tarafından başımız dan aşağı kaynar sular döküldü annemle knşmuş önce psikoloja gttik kbullenmemizi söyledi doğuştan geldiğini kardeşimin bir eşcinsel olduğunu söylüyo abla buzmana kadar hiç yanlış bişi yapmadım sizi düşündüm hep yemin ederim diyo ama anneme ben böyleyim yanlış yapmıyorum diyomuş babam duyarsa maf oluruz aile faciası babam geri kafalıdır anlamaz psikolojim çok bozuk annem hiç ii değil napcaz biz nasıl davranıcaz artk kardeşime bir başkası gbi bakıyorum sanki farklı geliyo
Bizim ailede çok erkek yoktur hep kızların içinde büyüdü küçükken kızlarla oynadı top kız diye deli ederlerdi bunu biz kızardık falan sestonu falan normal hareketleride giyimi dar pantolon giyiyo falan çok bakımlı yüzünü maden sularıyla yıkar bi ara annemin rımelini almış biz öğrendikten sonra kendi geri vermiş bir sürü kız koşar peşinden ama hiç kız muh yapmaz denedim olmuyo hissetmiyo diyoPeki kardeşiniz kendini nasıl görüyor. Yukarıdaki mesaj da ağda yaptığını söylediniz. Bakımlı olmak için mi ağda yapıyor? Yoksa kendini farklı cinste mi görüyor?
Hareketleri tavırları nasıl? Giyimi kuşamı nasıl? Konuşma şekli, ses tonu.
Bilmiyo böyle hissettiğini görüştüğünü duydu sadeceöncelikle Allah yardımcınız olsun çünkü herkesin psikolojisi kötü sanırım.ama kardeşinin durumu inan hepinizden zor.kim bilir neler düşünüyor,içinde ne fırtınalar kopuyor.onu dışlamayın,onu suçlamayın.kendini o psikolojiye sokarsa Allah korusun kendine bir zarar verebilir.sanırım babanız kardeşinizin ruh durumunu az çok seziyordu en sonunda duydukları ile bunu bir derece kanıtladı kendince.ret ederim demiş ama sanmıyorum yoksa daha sert tepkiler verebilirdi
benim liseden beridir arkadaşım olan 3 erkek arkadaşım var.bunların da cinsel tercihleri farklı.aileleri biliyor.zaten konuşmalarından,tavırlarından anlaşılıyor.ama onlar şanslılar çünkü ne aileleri buna tepki gösterdi ne de arkadaşları.şuan hepsinin çok güzel işleri ve yaşamları var.bu konu hakkında hiçbir zaman onları ne incittik ne dışladık.bizim için arkadaşlığımız önemli.Bilmiyo böyle hissettiğini görüştüğünü duydu sadece