• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Cok Canlı Kızılll Sac Boyasi

canım,

loreal yoğun kızıl bu renk.
parfümerilerde rahatça bulabilirisn.
ama kutudakinden daha koyu oluyor boyacınca.

teşekkür ederim canım burda kutuda renk çok güzel duruyor ama boyayınca koyu olur tahmin etmiştim ben de :1no2:

palettenin sonbahar kızılı saç rengim.fotograftaki benim.iltifatlarınız için teşekkürler.

vavvv çok güzell :sm_cool:
canım saç rengin çok güzel ama bir kaç soru sormak istiyorum izninle :)
1.bu saçının yeni boyanmış hali mi?
2.fotoğrafı çekerken flash kullanıldı mı sen biliyo musun yani şundan soruyorum çok güzel parlamış bu flashın parlaklığımı yoksa normalde de böyle mi?
şimdiden teşekkürler canım a.s.

Kızıl saç çok güzelde birde akmasa süper olucak.
Şimdi benimde saçlarım şarap kızılı ama akıyor.
Akmaması için ne uyapmak gerekir acaba?

vavvv çok güzell :sm_cool:
canım saç rengin çok güzel ama bir kaç soru sormak istiyorum izninle :)
1.bu saçının yeni boyanmış hali mi?
2.fotoğrafı çekerken flash kullanıldı mı sen biliyo musun yani şundan soruyorum çok güzel parlamış bu flashın parlaklığımı yoksa normalde de böyle mi?
şimdiden teşekkürler canım a.s.

boyandıktan 10 gün sonra çekilmiş bir fotograf.flaşla alakalı degil gercekten böyle güzel parlıyor.ama her ay boyamak zorunda kalıyordum benneyaptımki

boyandıktan 10 gün sonra çekilmiş bir fotograf.flaşla alakalı degil gercekten böyle güzel parlıyor.ama her ay boyamak zorunda kalıyordum benneyaptımki

teşekkürler canım.
ben yaklaşık 3 yıldır kızıl saçlıyım ama paletteyi hiç denememiştim eğer böyle güzel parlıyorsa sanırım her ay boyamaya değer çünkü arkadaşlarımdan kızıl saçlı olup 15-20 günde bir boyatan bile var.bir de bişey daha sorcam canım bu boyayla boyamadan önceki saçının rengi neydi yani daha doğrusu bu boyayı hangi rengin üzerine boyadın?

uçları sarı diger kısımları kumraldı.sarının üzerine kızıl çok güzel ve canlı tutuyor.sonbahar kızılını tavsıye ederım tabi saç renginiz koyu degilse

c515149d53eb65923c47ae06e4beafd3.jpg
sarının üzerine ilk kızılım ise böyle

Son düzenleyen: Moderatör:
ben saçımı bi süre kendim boyadım.lorealin açık kor kızılına.ilk boyamada tam rengi tutmuyor gibi gözüksede bir kaç boyamadan sonra rengi oturuyor.ve çok güzel bir açık kızıllık.kırmızı ya yakın bi rank.tavsiye ederim.

ben de lorealin açık kor kızılı ile ilk kez dün saçımı boyadım ve çok hoş oldu.
pembe kırmızı hoş bir kızıl oldu.
tavsiye ederim.
ben palette sonbahar kızılı üstüne boyadım. çok hoş oldu.:teselli:

Kızlar ,sizlere bir sorum var,kızımın saçları kızıla boyalı. Bir yerlerde okumuş kızıl saçı ancak siyah renk kapatıyormuş bana pek mantıklı gelmedi, Şimdi kızıl rengi beğenmiyor kumral yapmak istiyor,bilgisi olan varsa lütfen yazsın.:uhm:

Kızlar ,sizlere bir sorum var,kızımın saçları kızıla boyalı. Bir yerlerde okumuş kızıl saçı ancak siyah renk kapatıyormuş bana pek mantıklı gelmedi, Şimdi kızıl rengi beğenmiyor kumral yapmak istiyor,bilgisi olan varsa lütfen yazsın.:uhm:

eğer siyaha boyarsa kumrala boyayamaz.kızılı akıtma işlemi var.kızılı akıttırıp kumrala boyatabilir...........

kızlar exitenn diye bi saç boyası duydunuz mu hiç?ankarada sağlık ve güzellik merkezi die bi yer varya (ankara'da oturanlar biliyordur sanırım CADIARZU) orda gördüm.katoloğuna baktım çok güzel kızıl tonları vardı.deneyen varsa yorumlarını bizimle paylaşabilir mi acaba? CADIARZU yerimseniben

Kızıl üstüne koyu kumral tutmaz mı?

ya malesef tutmuyo ben kızıl üstüne koyu kahve yaptım...siyah değil ama kahvenin siyaha bakan en koyu tonu...o bile kapamadı....:sm_confused::sm_confused::sm_confused: üstelik 4 kere boya yaptım kızıl saçın üstüne hala saçlarımdaki kızıl kapanmadı..

ya malesef tutmuyo ben kızıl üstüne koyu kahve yaptım...siyah değil ama kahvenin siyaha bakan en koyu tonu...o bile kapamadı....:sm_confused::sm_confused::sm_confused: üstelik 4 kere boya yaptım kızıl saçın üstüne hala saçlarımdaki kızıl kapanmadı..

canım kızımda bundan korkuyor işte,kızıl renge bir türlü ısınamadı aslında bana göre yakıştı, bir de saçları bayağı yıprandı iyice yakar diye korkuyorum:çok üzgünüm:

slm kızlar bende boyadım ama çok dokülüyor saçlarım

kesinlikle palette sonbahar kızılı(= uzun süre kullandım çok hoş canlı bir kızıl foto eklemeyi bilsem foto koyardım yardımcı olması açısından msnden gönderebilirim görmek istersen kolay gelsin

kızlar Parlak kırmızı saç isteyenler garnier bakır alevi boyasın.
arkadaşım boyamış bildiğin carrt kırmızı ve gözünüzü alamıyorsunuz yani. o kadar iddialı kırmızı bir renk.
yani böyle iddialı bir kızıl arayanlara tavsiye olunur.1 kilometreden seçilirsiniz,kalabalıkta sizi arayan anında bulur saç renginizden
kaydirigubbakcemile4

p1080998.jpg

boyakarın içindeki en kırmızı kızılını son boyamamda gördüm
koleston kor ateşi kızılı.
diğerlerinden daha kızıl oldu.
bidakine kuaföre gitcem ve çilek kırmızısı isticem :D

Back