canım,
loreal yoğun kızıl bu renk.
parfümerilerde rahatça bulabilirisn.
ama kutudakinden daha koyu oluyor boyacınca.
teşekkür ederim canım burda kutuda renk çok güzel duruyor ama boyayınca koyu olur tahmin etmiştim ben de :1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım,
loreal yoğun kızıl bu renk.
parfümerilerde rahatça bulabilirisn.
ama kutudakinden daha koyu oluyor boyacınca.
palettenin sonbahar kızılı saç rengim.fotograftaki benim.iltifatlarınız için teşekkürler.
vavvv çok güzell :sm_cool:
canım saç rengin çok güzel ama bir kaç soru sormak istiyorum izninle :)
1.bu saçının yeni boyanmış hali mi?
2.fotoğrafı çekerken flash kullanıldı mı sen biliyo musun yani şundan soruyorum çok güzel parlamış bu flashın parlaklığımı yoksa normalde de böyle mi?
şimdiden teşekkürler canım a.s.
boyandıktan 10 gün sonra çekilmiş bir fotograf.flaşla alakalı degil gercekten böyle güzel parlıyor.ama her ay boyamak zorunda kalıyordum benneyaptımki
ben saçımı bi süre kendim boyadım.lorealin açık kor kızılına.ilk boyamada tam rengi tutmuyor gibi gözüksede bir kaç boyamadan sonra rengi oturuyor.ve çok güzel bir açık kızıllık.kırmızı ya yakın bi rank.tavsiye ederim.
Kızlar ,sizlere bir sorum var,kızımın saçları kızıla boyalı. Bir yerlerde okumuş kızıl saçı ancak siyah renk kapatıyormuş bana pek mantıklı gelmedi, Şimdi kızıl rengi beğenmiyor kumral yapmak istiyor,bilgisi olan varsa lütfen yazsın.:uhm:
eğer siyaha boyarsa kumrala boyayamaz.kızılı akıtma işlemi var.kızılı akıttırıp kumrala boyatabilir...........
Kızıl üstüne koyu kumral tutmaz mı?
ya malesef tutmuyo ben kızıl üstüne koyu kahve yaptım...siyah değil ama kahvenin siyaha bakan en koyu tonu...o bile kapamadı....:sm_confused::sm_confused::sm_confused: üstelik 4 kere boya yaptım kızıl saçın üstüne hala saçlarımdaki kızıl kapanmadı..