• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Cok Canlı Kızılll Sac Boyasi

açıkcası ben kullanmadım canım ama kolestonun kızıl tonlarının nerdeyse çoğu denedim ve çok hoş duruyorlar daha önce kendim de boyadım kuaförüm de koleston kullanıyo ve gerçekten çok canlı çok hoş duruyo

tamam cnm teşekkür ederim kolestonu ben de uzun süre kullandım artık yeni şeyler denemek istiyorum da o yüzden sordum yerimseniben CADIARZU

kızıl siyahı deneyen var mı bu renk kızıl yapar mı yoksa siyah renk daha mı baskındır.benneyaptımki

canim ben yaptim siyah on planda duruyor deneme derim...:teytey:

loreal resital preference serisinin jel boyasını aldım ,(kızıl siyah)kızmın saçları zaten saç açtırdığı için yıprandı üst kısımları açık kızıl olmuş aşağıları biraz daha koyu çok çirkin bir renk ,o çirkin kızıllık gitsin diye bu boyadan aldım ,ama çok koyu olmasın sadece güzel bir kızıl olsun,kutunun üstündeki renk çok güzel boyanınca o renk olmuyor mu sevgiler ....benneyaptımki

ben palettenin sonbahar kızılını öneriyorum.tabi kendi saç renginizde önemli eger koyu bir renkse pek etki etmiyor.istersen fotograf gönderebilirim

ben palettenin sonbahar kızılını öneriyorum.tabi kendi saç renginizde önemli eger koyu bir renkse pek etki etmiyor.istersen fotograf gönderebilirim

canım fotoğraf gönderirsen sevinirim dediğim gibi üstleri çok açık kızıl altları daha koyu Şeniz

aşk alevi var kolestonun ben onu kullanıyordum...içine kırmızı katarsan daha canlı kırmızı bi kızıl elde edebilirsin...:teytey::teytey::teytey:

ben bu konuda acemıyım koyamadım fotograf :( özeldende msj atamıyorum.msn adresım eklersen fotografı gonderebılrıım

ben saçımı bi süre kendim boyadım.lorealin açık kor kızılına.ilk boyamada tam rengi tutmuyor gibi gözüksede bir kaç boyamadan sonra rengi oturuyor.ve çok güzel bir açık kızıllık.kırmızı ya yakın bi rank.tavsiye ederim.

benm bı arkadasım saclarını ask alevıyle sarap kızlını karıstrıp yapmıstıı okadr gusel olmustukı dısarı cıktgında falan mukemmel parlıodu sacları bayılıodum ya arkdslar boyayanlar koysun paylasın bızle bızde fıkır edınırız:utangac:

06656207af3303002d62b5012e886b14.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bu resimdeki kim gozlerim kamasti allah nazardan saklasin ahlla sahibine bagislasi masallah...

cnm cok gusel yakısmıs sana gozlerınde yesıl sende cok guselsın masalh dıelım:nazar: sac rengını cok begendım a.s.

palettenin sonbahar kızılı saç rengim.fotograftaki benim.iltifatlarınız için teşekkürler.

lorealrp7.th.jpg

kızlar bu boyayı hiç gören oldu mu?yani loreal excellence creme türkiye'de var ama ben bu rengini hiç görmedim siz gördünüz mü bence çok güzel bir kızıl CADIARZU

canım,

loreal yoğun kızıl bu renk.
parfümerilerde rahatça bulabilirisn.
ama kutudakinden daha koyu oluyor boyacınca.

Back