açıkcası ben kullanmadım canım ama kolestonun kızıl tonlarının nerdeyse çoğu denedim ve çok hoş duruyorlar daha önce kendim de boyadım kuaförüm de koleston kullanıyo ve gerçekten çok canlı çok hoş duruyo
kızıl siyahı deneyen var mı bu renk kızıl yapar mı yoksa siyah renk daha mı baskındır.benneyaptımki
kızıl siyahı deneyen var mı bu renk kızıl yapar mı yoksa siyah renk daha mı baskındır.benneyaptımki
canim ben yaptim siyah on planda duruyor deneme derim...:teytey:
ben palettenin sonbahar kızılını öneriyorum.tabi kendi saç renginizde önemli eger koyu bir renkse pek etki etmiyor.istersen fotograf gönderebilirim
aşk alevi var kolestonun ben onu kullanıyordum...içine kırmızı katarsan daha canlı kırmızı bi kızıl elde edebilirsin...:teytey::teytey::teytey:
ben bu konuda acemıyım koyamadım fotografözeldende msj atamıyorum. msn adresım eklersen fotografı gonderebılrıım
palettenin sonbahar kızılı saç rengim.fotograftaki benim.iltifatlarınız için teşekkürler.
kızlar bu boyayı hiç gören oldu mu?yani loreal excellence creme türkiye'de var ama ben bu rengini hiç görmedim siz gördünüz mü bence çok güzel bir kızıl CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?