Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loreal açık kor kızıl oldukça canlı bi kızıla benziyo ama çok mu açık sen bilirsin bi bak istersen,kızlar yaa alix diye bir boya markası çok dandik görünüyo ama değişik renkler var,cesaret edemiyorum markaya kullanan var mı alix?
arkadaşlar saçımı kendim boyuyorum.çok canlı ve kırmızı bir kızıl istiyorum.numara bilen varsa yazarsa sevinirim.
ben de snn gibi çok canlı kızıl istiorum bence istediin rengi güsel kızıl bi boyann içine biras da kırmızı boya katarak elde edebilirsin ben mesela saçlarımın usamasını bekliorum..istediim kadar usadıklarında dediim yöntemi uygulicam..istediim gibi olucaandan eminim
kizlar saclar bir aydami boya yapiliyor ben yapali bir ay oldu tekrar yapsam saclarim olurmu zaten cok serlesti yardim edin lutfen
aynı dert bende de var canım ama yok bulamıyorum öyle dediğin gibi bir kızılı :1no2:
canlı kızılı elde etmek için kırmızı oryal kullanıyoruz biz.ama bu ilacı evde yapman sakıncalı,bence kuaförde istediğin kızıla boyatsan,düz boyalarla canlı bir kızılı yapamazsın canım,sanırım senin istediğin kırmızı balyajdaki kızıldan onu da ancak kırmızı oryal yapar ve bu ilaç evde riskli....
canım peki bu dediğin oryelin diğer saç rengini açmak için kullanılan oryelle etkileri aynı mı yani bu da yıpratır mı saçı?
canım lady in color'u ve neva color'u biliyorum kutulardaki renkleri çok güzel ama çok ucuz olduklarından hiç bi zaman alıp kullanmaya cesaret edemedim.sen kullandın mı hiç bunlardan?
zaten o sebepten tehlikeli ,biz kırmızı oryali,oksidanını ve boyasını bilinçli hazırladığımızdan risk yok ama evde tehlikeli olur.bence kuaförünüz size canlı kızılı tehlikesizce yapabilir.bilinçli yapıldığında saça zarar vermez ama dediğim gibi dikkat edilmezse saçı yıpratır