Bana özel mesaj atmıştınız okumuştum. Kusura bakmayın bu kafayla cevap dahi veremedim sonra da unuttum. Duruşunuza gerçekten hayranım konularınıza baktım da. Gerçekten nasıl başarıyorsunuz? Kararınızın arkasında olmanız çok güzel ki bende arkasındayım geri adım atmayı düşünmüyorum ama bu tür durumlarda çok hassas kırılgan davranıyorum tüm dünya başıma yıkılmış gibi geliyor. Eşinizle severek evlenmiştiniz sizde değil mi? Biz 5 senelik bi birlikteliğin sonunda evlendik. İlk yıllar bana kör kütük aşık, asla kırmayan, üzmeyen , değer veren bi insandı çok beyefendiydi bu yüzden annemler ona bayılıyordu bazen çok üzülüyorum keşke sonu böyle olmasaydı diye. Sizde de iç hesaplaşmalar çok oluyor mu? Şurda şurda hatalı mi davrandım, şurda çok mu üzerine gittim , çok mu damarına bastım da böyle oldu gibi şeyler.. İster istemez bunları sürekli düşünüyorum çok zor bi süreç benzer durumları yaşayanlara gerçekten sabır diliyorum.Ben de benzer durumu yaşıyorum şu süreç zaten hassas insan destek bekliyor. Biz de kardeşimle arada atışıyoruz. Geçen çok konuşuyorsun seninle evlenen adama yazık dedim diye senin evlendiğini de gördük diye lafı yapıştırıverdi. Çok şımarık büyüdüğü için hiç duru durağı bilmiyor annemi babamı bile bazen azarlıyor çocuğu gibiAslında bizim de hatamız var yoğun çalışan anne baba, sürekli ben eksiklik hissetmesin diye her işini hallettim şimdi de bunun rahatlığı var. Ama bu saatten sonra da değişeceğini sanmıyorum. Bişey söylediği zaman cevabını veriyorum. Devam ettirmiyorum. Bakıyorum daha devam ediyor direk anneme paslıyorum yoksa dayanamam saç başa gireriz
Önemli değil canımBana özel mesaj atmıştınız okumuştum. Kusura bakmayın bu kafayla cevap dahi veremedim sonra da unuttum. Duruşunuza gerçekten hayranım konularınıza baktım da. Gerçekten nasıl başarıyorsunuz? Kararınızın arkasında olmanız çok güzel ki bende arkasındayım geri adım atmayı düşünmüyorum ama bu tür durumlarda çok hassas kırılgan davranıyorum tüm dünya başıma yıkılmış gibi geliyor. Eşinizle severek evlenmiştiniz sizde değil mi? Biz 5 senelik bi birlikteliğin sonunda evlendik. İlk yıllar bana kör kütük aşık, asla kırmayan, üzmeyen , değer veren bi insandı çok beyefendiydi bu yüzden annemler ona bayılıyordu bazen çok üzülüyorum keşke sonu böyle olmasaydı diye. Sizde de iç hesaplaşmalar çok oluyor mu? Şurda şurda hatalı mi davrandım, şurda çok mu üzerine gittim , çok mu damarına bastım da böyle oldu gibi şeyler.. İster istemez bunları sürekli düşünüyorum çok zor bi süreç benzer durumları yaşayanlara gerçekten sabır diliyorum.