- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
elma sirkesi önceden de cok rahatlatmıştı yarı su yarı sirke olarak mı uygulanıyordusirkeli su ile yıka canım , faydasını görürsün ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elma sirkesi önceden de cok rahatlatmıştı yarı su yarı sirke olarak mı uygulanıyordusirkeli su ile yıka canım , faydasını görürsün ,
mantar olma olasılığı yüksek. fitille felan düzelirJinelokogdan sıra alamadım tüm randevular dolu en erken haftaya salı gününe var..
4 5 gün önce genital bölgemde hafif kaşıntılar vardı pek ciddiye almadım çünkü arada sırada hep oluyordu
2 gün önce idrarımı yaparken agrı ve yanma hissettim yaparken aglayacak duruma geldim
Afedersiniz sol iç dudak bölgesi kıpkırmızı olmuş sanki pişik olursunuz ya aynen öyle ve jiletle incecik kesilmiş cizilmiş gibi gibi ince bir çizgi ince kesik gibi birşey var ne oldugunu anlayamadım ilk kez basıma geliyor
idrarım gelecek diye çok korkuyorum pecete iç çamaşırı felan değdi zaman daha çok agrıyor
bu neyin nesi ben salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim lütfen bana yardım edin =(
elma sirkesi önceden de cok rahatlatmıştı yarı su yarı sirke olarak mı uygulanıyordu
bnada mantar gibi geldi ama mantarda yara gibi cizik oluşur mu sanki kesilmiş gibi ?mantar olma olasılığı yüksek. fitille felan düzeliren kısa zamanda doktora git =/
o başka bir şeyden olmuş olabilir kaşıdıysanbnada mantar gibi geldi ama mantarda yara gibi cizik oluşur mu sanki kesilmiş gibi ?
hayır hiç kaşımadımo başka bir şeyden olmuş olabilir kaşıdıysan![]()
Allah Allah =/ kesinlikle bi doktora görün o zaman.hayır hiç kaşımadım
peki sonuç ne cıkmıştı sizde mantarmıydı ?Gecmıs olsun , bende mıkrop kapmıstım bıkere ısyerımde acıdan ve agrıdan duramıyordum ıc dudaklar yarılmıs gıbı elımı bıle degdıremıyordumbıran once dr a gıdın yoksa gecmez
![]()
hayır.mantar degıldı ıste baska bır hastalıkdı cok kotu bıseydı sımdı sız cızık deyınce aklıma geldı boyle ıc dudaklar yarık yarık olmustu ve ınanılmaz acıyordu ıc camasırını dahı zor gıyıyordum tuvaletım gelınce bnm ıcın cok agrılı oluyordupeki sonuç ne cıkmıştı sizde mantarmıydı ?
1 tane ilaç var içiyorsun tek tablet. Aynı anda kesiyor belirtileri. Ama doktora girmeden de olmuyor. Tahriş olmasaydı sirke çok etkili ama yapma kanayabilir.evet canm cizik gibi.. hani elini bıcakla hafif çizersn de acır ve kanar ya aynen öyle.. ve kıpkırmızı dediğin gibi mantar belirtileri ile bire bir sanki.. aldm 2 gündür sürüyorum etkide etmiyor sanrm fitilde kullanmak gerekiyor![]()
neydi acaba hastalıgın ismi özel değilse eger söylermsinzhayır.mantar degıldı ıste baska bır hastalıkdı cok kotu bıseydı sımdı sız cızık deyınce aklıma geldı boyle ıc dudaklar yarık yarık olmustu ve ınanılmaz acıyordu ıc camasırını dahı zor gıyıyordum tuvaletım gelınce bnm ıcın cok agrılı oluyordu![]()
herpes dıye bı hastalıktı. kremlerle fılan anca gectı cok canım yanmıstıneydi acaba hastalıgın ismi özel değilse eger söylermsinz
sizdede böyle hafif çizgi gibi yara varmıdı ?Ben geçen hafta atlattım bu soylediklerinizin hepsi mantar belirtisi gibi ayrıca kıl kurdu varsa o da bulaşmış olabilir bana öyle söyledi dr eşimle beraber gördük tedaviyi geçmiş olsun o dudak kısmına ketoral diye bir krem var eczaneden satın alıp kullanmanızı tavsiye ederim ben iliski bile yasayamiyordum
Evet o vajina girisindeki yanaklarda değdikçe iğne batar gibi oluyorsizdede böyle hafif çizgi gibi yara varmıdı ?
Bepanten alin gazlı bez koyun geçici bir şey ama rahatlatirJinelokogdan sıra alamadım tüm randevular dolu en erken haftaya salı gününe var..
4 5 gün önce genital bölgemde hafif kaşıntılar vardı pek ciddiye almadım çünkü arada sırada hep oluyordu
2 gün önce idrarımı yaparken agrı ve yanma hissettim yaparken aglayacak duruma geldim
Afedersiniz sol iç dudak bölgesi kıpkırmızı olmuş sanki pişik olursunuz ya aynen öyle ve jiletle incecik kesilmiş cizilmiş gibi gibi ince bir çizgi ince kesik gibi birşey var ne oldugunu anlayamadım ilk kez basıma geliyor
idrarım gelecek diye çok korkuyorum pecete iç çamaşırı felan değdi zaman daha çok agrıyor
bu neyin nesi ben salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim lütfen bana yardım edin =(