• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Canım Yanıyor Lütfen Yardım =(

Sizin oralarda kac randevulu hasta bakiliyor ki ?
Misal bizde 40 randevulu + 40, 50 normal sira alan hastalara bakiliyor doktor basina.
Bence poliklinige gidip bi gorusun once.
Vajinal muayene olup dogru ilaclari kullanmalisin.

Jinelokogdan sıra alamadım tüm randevular dolu en erken haftaya salı gününe var..
4 5 gün önce genital bölgemde hafif kaşıntılar vardı pek ciddiye almadım çünkü arada sırada hep oluyordu
2 gün önce idrarımı yaparken agrı ve yanma hissettim yaparken aglayacak duruma geldim
Afedersiniz sol iç dudak bölgesi kıpkırmızı olmuş sanki pişik olursunuz ya aynen öyle ve jiletle incecik kesilmiş cizilmiş gibi gibi ince bir çizgi ince kesik gibi birşey var ne oldugunu anlayamadım ilk kez basıma geliyor
idrarım gelecek diye çok korkuyorum pecete iç çamaşırı felan değdi zaman daha çok agrıyor
bu neyin nesi ben salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim lütfen bana yardım edin =(
mantar olma olasılığı yüksek. fitille felan düzelir :KK200: en kısa zamanda doktora git =/

Gecmıs olsun , bende mıkrop kapmıstım bıkere ısyerımde acıdan ve agrıdan duramıyordum ıc dudaklar yarılmıs gıbı elımı bıle degdıremıyordum :( bıran once dr a gıdın yoksa gecmez :(

peki sonuç ne cıkmıştı sizde mantarmıydı ?
hayır.mantar degıldı ıste baska bır hastalıkdı cok kotu bıseydı sımdı sız cızık deyınce aklıma geldı boyle ıc dudaklar yarık yarık olmustu ve ınanılmaz acıyordu ıc camasırını dahı zor gıyıyordum tuvaletım gelınce bnm ıcın cok agrılı oluyordu :(

evet canm cizik gibi.. hani elini bıcakla hafif çizersn de acır ve kanar ya aynen öyle.. ve kıpkırmızı dediğin gibi mantar belirtileri ile bire bir sanki.. aldm 2 gündür sürüyorum etkide etmiyor sanrm fitilde kullanmak gerekiyor :KK43:
1 tane ilaç var içiyorsun tek tablet. Aynı anda kesiyor belirtileri. Ama doktora girmeden de olmuyor. Tahriş olmasaydı sirke çok etkili ama yapma kanayabilir.

hayır.mantar degıldı ıste baska bır hastalıkdı cok kotu bıseydı sımdı sız cızık deyınce aklıma geldı boyle ıc dudaklar yarık yarık olmustu ve ınanılmaz acıyordu ıc camasırını dahı zor gıyıyordum tuvaletım gelınce bnm ıcın cok agrılı oluyordu :KK43:
neydi acaba hastalıgın ismi özel değilse eger söylermsinz

Ben geçen hafta atlattım bu soylediklerinizin hepsi mantar belirtisi gibi ayrıca kıl kurdu varsa o da bulaşmış olabilir bana öyle söyledi dr eşimle beraber gördük tedaviyi geçmiş olsun o dudak kısmına ketoral diye bir krem var eczaneden satın alıp kullanmanızı tavsiye ederim ben iliski bile yasayamiyordum

Ben geçen hafta atlattım bu soylediklerinizin hepsi mantar belirtisi gibi ayrıca kıl kurdu varsa o da bulaşmış olabilir bana öyle söyledi dr eşimle beraber gördük tedaviyi geçmiş olsun o dudak kısmına ketoral diye bir krem var eczaneden satın alıp kullanmanızı tavsiye ederim ben iliski bile yasayamiyordum
sizdede böyle hafif çizgi gibi yara varmıdı ?

Jinelokogdan sıra alamadım tüm randevular dolu en erken haftaya salı gününe var..
4 5 gün önce genital bölgemde hafif kaşıntılar vardı pek ciddiye almadım çünkü arada sırada hep oluyordu
2 gün önce idrarımı yaparken agrı ve yanma hissettim yaparken aglayacak duruma geldim
Afedersiniz sol iç dudak bölgesi kıpkırmızı olmuş sanki pişik olursunuz ya aynen öyle ve jiletle incecik kesilmiş cizilmiş gibi gibi ince bir çizgi ince kesik gibi birşey var ne oldugunu anlayamadım ilk kez basıma geliyor
idrarım gelecek diye çok korkuyorum pecete iç çamaşırı felan değdi zaman daha çok agrıyor
bu neyin nesi ben salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim lütfen bana yardım edin =(
Bepanten alin gazlı bez koyun geçici bir şey ama rahatlatir

Back