özel hastane ve başka poliklink yok ne yazıkki, biz ilçede yaşıyoruzBaşka bir hastahaneden veya özel bir poliklinikten randevu almayı deneyin. Buradan yapılacak yorumlar sağlıklı olmaz.
özel tıp merkezleri yok biz ilçedeyiz en yakın tıp merkezi 3 saat uzaklıkta orayada gitme durumumuz yok napacagımı bilemedim20 40 tl muayene ücreti olan kadındoğumcular var özel tıp merkezlerinde hemen randevu alıp gidin
aile hekimleri bu konulardan anlamıyor sabah gittim kadn doguma gitmem gerektiğini söylediler ama randevu bulamıyorumAile hekimine de gidebilirsiniz, verdikleri ilaçlar ise yarıyor genelde. Geçmiş olsun.
Merkeze çok mu uzaksınız gitme ihtimaliniz yok mu ? Beklemeyin salıyı belki ciddi bir şeydir yayılır falan daha çok uğraşırsınız sonraözel hastane ve başka poliklink yok ne yazıkki, biz ilçede yaşıyoruz
evet cok uzagız ve gitme ihtimalimz yok ne yapacagımı bilmiyorum şaştm kaldımMerkeze çok mu uzaksınız gitme ihtimaliniz yok mu ? Beklemeyin salıyı belki ciddi bir şeydir yayılır falan daha çok uğraşırsınız sonra
çalışıyorum o kadar izin alma sansm yok bu hafta içn..Üç saat mesafede de olsa gitmenizi öneririm. Otobüs, minibüs yok mu? Onları kullanın. Sağlık bu bekletmeye gelmez. Bir gününüzü buna ayırın.
acil aklıma gelmedi hiç acili denetim teşekkür edermRandevuyu bekleme acılden gırıs yap mutlaka bakılırsın
peki o zaman jilet kesiği gibi kesik neyin nesi sizce ?pisik kremi sursen ,pisik olmus olabilir, dr da krem verir zaten ama eczaneci yardimci olmamzi, içilen ilaç olsa belki dokunurda kremin pek zarari olmaz ne kotu ihtimal ise yaramaz
mantar daha önce geçirdim dediğiniz gibi olabilirMantardan kaynaklı tahriş gibi geldi. Mantar kremi uygula, zararsız zaten. İyileşir bi kaç güne
Tahriş olabilir canım. Mantar keskin bi madde asitli gibi çizmiş olabilir. Kendiliğinden kesik olacağını sanmam. Travozol alıp dene bence. Geçer eminimkimantar daha önce geçirdim dediğiniz gibi olabilir
ama öyle olsa jilet kesiği gibi kesikde oluşur mu ?
evet canm cizik gibi.. hani elini bıcakla hafif çizersn de acır ve kanar ya aynen öyle.. ve kıpkırmızı dediğin gibi mantar belirtileri ile bire bir sanki.. aldm 2 gündür sürüyorum etkide etmiyor sanrm fitilde kullanmak gerekiyorTahriş olabilir canım. Mantar keskin bi madde asitli gibi çizmiş olabilir. Kendiliğinden kesik olacağını sanmam. Travozol alıp dene bence. Geçer eminimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?