• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Canım Yanıyor Lütfen Yardım =(

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
31
Jinelokogdan sıra alamadım tüm randevular dolu en erken haftaya salı gününe var..
4 5 gün önce genital bölgemde hafif kaşıntılar vardı pek ciddiye almadım çünkü arada sırada hep oluyordu
2 gün önce idrarımı yaparken agrı ve yanma hissettim yaparken aglayacak duruma geldim
Afedersiniz sol iç dudak bölgesi kıpkırmızı olmuş sanki pişik olursunuz ya aynen öyle ve jiletle incecik kesilmiş cizilmiş gibi gibi ince bir çizgi ince kesik gibi birşey var ne oldugunu anlayamadım ilk kez basıma geliyor
idrarım gelecek diye çok korkuyorum pecete iç çamaşırı felan değdi zaman daha çok agrıyor
bu neyin nesi ben salı gününe kadar nasıl bekleyeceğim lütfen bana yardım edin =(

Başka bir hastahaneden veya özel bir poliklinikten randevu almayı deneyin. Buradan yapılacak yorumlar sağlıklı olmaz.

20 40 tl muayene ücreti olan kadındoğumcular var özel tıp merkezlerinde hemen randevu alıp gidin

özel hastane ve başka poliklink yok ne yazıkki, biz ilçede yaşıyoruz :KK43:
Merkeze çok mu uzaksınız gitme ihtimaliniz yok mu ? Beklemeyin salıyı belki ciddi bir şeydir yayılır falan daha çok uğraşırsınız sonra

Üç saat mesafede de olsa gitmenizi öneririm. Otobüs, minibüs yok mu? Onları kullanın. Sağlık bu bekletmeye gelmez. Bir gününüzü buna ayırın.

Üç saat mesafede de olsa gitmenizi öneririm. Otobüs, minibüs yok mu? Onları kullanın. Sağlık bu bekletmeye gelmez. Bir gününüzü buna ayırın.
çalışıyorum o kadar izin alma sansm yok bu hafta içn.. :KK43: gitgel 7 saat + hastaneye uzaklıgı 1 saat sürer oglum var o kadar saat anne sütü almadan durmaz

pisik kremi sursen ,pisik olmus olabilir, dr da krem verir zaten ama eczaneci yardimci olmamzi, içilen ilaç olsa belki dokunurda kremin pek zarari olmaz ne kotu ihtimal ise yaramaz

pisik kremi sursen ,pisik olmus olabilir, dr da krem verir zaten ama eczaneci yardimci olmamzi, içilen ilaç olsa belki dokunurda kremin pek zarari olmaz ne kotu ihtimal ise yaramaz
peki o zaman jilet kesiği gibi kesik neyin nesi sizce ?

Tahriş olabilir canım. Mantar keskin bi madde asitli gibi çizmiş olabilir. Kendiliğinden kesik olacağını sanmam. Travozol alıp dene bence. Geçer eminimki
evet canm cizik gibi.. hani elini bıcakla hafif çizersn de acır ve kanar ya aynen öyle.. ve kıpkırmızı dediğin gibi mantar belirtileri ile bire bir sanki.. aldm 2 gündür sürüyorum etkide etmiyor sanrm fitilde kullanmak gerekiyor :(

Back